kesinlikle haklısın, kendimizi dinlemeyi bırakalım herkesin bedeni farklı tepki veriyor bunu kabullenelim. Neticeye bakalım haticeye değilKızlar ben şunu merak ediyorum hepimiz hamilelik hormonu aldık ve miktar olarak düşük de değil. Ovülasyon oldu bütün hormonlar çıktı yani hamile gibi olduk gibi değil hormon olarak kan testinde bile hamile çıkıyoruz. Ben böyle bi ara erken gebelik belirtileri konularına çok takılıyodum hamile olan herkes göğüste damarlanma ya da aşırı hassasiyet olmayana hamile olabilirsin bile demiyolardı. Erken gebelikte başlayan belirtiler kadar hormon yok mu bizde benim göğüslerimde o şekilde değişiklikler olmadı. İki üç gün ağrıdı ama sonra geçti yani ben daha önce hamile kalmş olsam da o erken belirtiler bana uymucakmış boşuna üzülcekmişim gibi(erken belirti dediğim daha çocuk yerleşmeden belirti oldu göğüslerimde şu oldu diyenler hani beta çok düşükken yoksa ilerde tabi her belirti başlıyodur hamilelikte) Bu ay olmazsa akışına bırakırsam artık belirti arayıp durmucam kendimi yıpratmışım çok
Evet canım haklısın ama hamile kalan arkadaşlar çok acımasız davranıyodu bu konuda soru soranlara. O yok mu yok hamile değilsin bence diyenleri çok gördüm hep üzülüyodum ve belirti arıyodum he o yoksa kesin yok demek ki diye. Şimdi anladım ki aslında hamile kalan insanların çoğu da belki psikolojik olarak erken belirti yaşıyo. Lütfen biz hamile kalınca öyle yapıp üzmeyelim kimseyi soru soran görürsek herkese göre değişir diyelim yazık yaa insanlara. ayy ben yine duygusala bağladımCanım herkeste belirti olmayabilir o yüzden bence erken belirti olup olmamasına takılma
Çok doğru canım ama bunu anladığım iyi oldu iğnenin tek iyi yanı bu. Etkisi geçtikten sonra da test yapana kadar hiç umutsuz olmucam belirti yok diyipkesinlikle haklısın, kendimizi dinlemeyi bırakalım herkesin bedeni farklı tepki veriyor bunu kabullenelim. Neticeye bakalım haticeye değil
Pardon 14 gün önce iğne oldu sandım:)Bir hafta oldu daha iğne olalı çıkmaz maalesef yanlış anladınız herhalde
Ay bende çok gördüm hatta bi yerde yazmışlar hadi gidelim gebelik belirtisi arayanlara falan demişlerdi. Cok acımasızca bunlar yaşamamış demekki bizim gibi yıllarca bi umut arıyorum çok yazıkEvet canım haklısın ama hamile kalan arkadaşlar çok acımasız davranıyodu bu konuda soru soranlara. O yok mu yok hamile değilsin bence diyenleri çok gördüm hep üzülüyodum ve belirti arıyodum he o yoksa kesin yok demek ki diye. Şimdi anladım ki aslında hamile kalan insanların çoğu da belki psikolojik olarak erken belirti yaşıyo. Lütfen biz hamile kalınca öyle yapıp üzmeyelim kimseyi soru soran görürsek herkese göre değişir diyelim yazık yaa insanlara. ayy ben yine duygusala bağladım
Bende hiç bişy yok ben akıntıdan takip etmek istiyorum ama akıntımda yok çok tuaf . Benimde 5. Gün nırmalde bu tarihlerde çok akıntım olurdu ama sadece iğne oldugum gün oldu. Anlamadım ya. Tek fark çok yiyorum arkadaş böyle bir iştah yok oda ilaçlardan sanırımKızlar selamiğne olduğum günü saymazsam bugun 4.günüm çarşamba olmuştum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugun yarım saattir kasıklarımda iğne batması oluyor ayakta daha çok hissettim anlamadığım şey, solda yumurta yoktu orda da sancı oluyor. Enerjim hiç yok hafif dengem bozuluyor başım dönüyor gibi oluyor. Siz de nasıl durumlar?
Aynen demek istediğim tam da buAy bende çok gördüm hatta bi yerde yazmışlar hadi gidelim gebelik belirtisi arayanlara falan demişlerdi. Cok acımasızca bunlar yaşamamış demekki bizim gibi yıllarca bi umut arıyorum çok yazık
Kesinlikle katılıyorum aslında erken hamilelik belirtilerini vücudumuzda hangilerini göreceğimiz az çok belli oluyor. Mesela benim iğneyi vurulduktan 1 gün sık idrara çıkıyorum 2. Gün o da geçiyor başka da bir belirti olmuyor gebeliğe dair. Demekki benimde erken gebelik belirtim yokKızlar ben şunu merak ediyorum hepimiz hamilelik hormonu aldık ve miktar olarak düşük de değil. Ovülasyon oldu bütün hormonlar çıktı yani hamile gibi olduk gibi değil hormon olarak kan testinde bile hamile çıkıyoruz. Ben böyle bi ara erken gebelik belirtileri konularına çok takılıyodum hamile olan herkes göğüste damarlanma ya da aşırı hassasiyet olmayana hamile olabilirsin bile demiyolardı. Erken gebelikte başlayan belirtiler kadar hormon yok mu bizde benim göğüslerimde o şekilde değişiklikler olmadı. İki üç gün ağrıdı ama sonra geçti yani ben daha önce hamile kalmş olsam da o erken belirtiler bana uymucakmış boşuna üzülcekmişim gibi(erken belirti dediğim daha çocuk yerleşmeden belirti oldu göğüslerimde şu oldu diyenler hani beta çok düşükken yoksa ilerde tabi her belirti başlıyodur hamilelikte) Bu ay olmazsa akışına bırakırsam artık belirti arayıp durmucam kendimi yıpratmışım çok
Ben de yemeği zor yedim akşam böyle bi çöküntü geldi birden batmayla birlikte.. Hiç birşey hissetmeyenler de oluyormuş normal bir durum galiba.. 10 gün sonra belli olur artık hayırlısıyla kötü bir şey olmasında rüyamda da zaten ultrasonda muayene oluyormuşum iğne olduğum yumurta çatlamamış kist olmuş yanında başka yumurta oluşmuş. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için batma falan olunca noluyor acaba diyorum keşke ne var ne yok içerde görebilsek..Bende hiç bişy yok ben akıntıdan takip etmek istiyorum ama akıntımda yok çok tuaf . Benimde 5. Gün nırmalde bu tarihlerde çok akıntım olurdu ama sadece iğne oldugum gün oldu. Anlamadım ya. Tek fark çok yiyorum arkadaş böyle bir iştah yok oda ilaçlardan sanırım
Akıntı çatalama zamanı oluyor ya döllenmeden sonra iki kat artıyor bi ümit bakalım .
Evet çok anlayışsız acımasız davrananlar var. Bebek sahibi olabilmek için ne emekler harcayan insanları anlamayan hemen istediği gbii hamile kalabilen kişiler daha çoğunlukla bunu yapıyor. Evet isteyen düşünen kişi büyük ihtimalle psikolojik yaşıyor sanırım. Ama şöylede bişey var annem 3 hamilelik gecirmiş 3ünde de daha rahmine yerleşir yerleşmez miğde bulantıları başlamış. Miğde bulantısından anlamış hep hamilelikleriniEvet canım haklısın ama hamile kalan arkadaşlar çok acımasız davranıyodu bu konuda soru soranlara. O yok mu yok hamile değilsin bence diyenleri çok gördüm hep üzülüyodum ve belirti arıyodum he o yoksa kesin yok demek ki diye. Şimdi anladım ki aslında hamile kalan insanların çoğu da belki psikolojik olarak erken belirti yaşıyo. Lütfen biz hamile kalınca öyle yapıp üzmeyelim kimseyi soru soran görürsek herkese göre değişir diyelim yazık yaa insanlara. ayy ben yine duygusala bağladım
Kızlar selamiğne olduğum günü saymazsam bugun 4.günüm çarşamba olmuştum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugun yarım saattir kasıklarımda iğne batması oluyor ayakta daha çok hissettim anlamadığım şey, solda yumurta yoktu orda da sancı oluyor. Enerjim hiç yok hafif dengem bozuluyor başım dönüyor gibi oluyor. Siz de nasıl durumlar?
Kızlar bende de iştah artışı var dünden beri. Bugün bikaç kez sağ kasığımda ağrı oldu. Az öncede sağlı sollu birden geldi yani baştan sağ kasık ondan sola gecti sonra yine sağa geçti. Belimde ara ara ağrı var. Birde krem renkli gibi akıntım varBende hiç bişy yok ben akıntıdan takip etmek istiyorum ama akıntımda yok çok tuaf . Benimde 5. Gün nırmalde bu tarihlerde çok akıntım olurdu ama sadece iğne oldugum gün oldu. Anlamadım ya. Tek fark çok yiyorum arkadaş böyle bir iştah yok oda ilaçlardan sanırım
Akıntı çatalama zamanı oluyor ya döllenmeden sonra iki kat artıyor bi ümit bakalım .
Amiiin canım aminnn benim de kızdığım bu sana onu Allah vermiş neden ukalalık yapıp bir kişinin hayallerini şimdiden yıkıyosun. O da meraklı değil buralara yazmaya belli ki umut arıyor. Hepimiz gibi. Tabi ki bulantı olur baş dönmesi olur iğne vurulan kızlarda da oldu ama hepimiz farklı oldu dimi ee şimdi midesi bulanan desin "mide bulantısı yoksa iğne işe yaramamıştır" mantıklı mı hayır. Yapmayalım kızlar biz bunuEvet çok anlayışsız acımasız davrananlar var. Bebek sahibi olabilmek için ne emekler harcayan insanları anlamayan hemen istediği gbii hamile kalabilen kişiler daha çoğunlukla bunu yapıyor. Evet isteyen düşünen kişi büyük ihtimalle psikolojik yaşıyor sanırım. Ama şöylede bişey var annem 3 hamilelik gecirmiş 3ünde de daha rahmine yerleşir yerleşmez miğde bulantıları başlamış. Miğde bulantısından anlamış hep hamilelikleriniBurda da bir çok kişi 6. Haftadan sonra başlar diyolar. Kesinlikle kişiden kişiye değişiyor bence. Ama en belirgin belirti tabi regli gecikmesi, her doktorun dediği gibi Rabbim bizlere kimseyi bilerek veya bilmeyerek üzmeyi nasip etmesin canım
Aynen benim olan belirtilerde gitti bel ağrısı bile çok nadir şimdi iğne etkisi geçince başlarız belirti aramaya ama bizim şuan kesin belirti görmemiz lazım sonuçta direk hormon aldık minnaklarımız geldiyse bile 14.güne anca aldığımız kadar hormon verirler bize. Hayal kırıklığına uğrayıp belirti aradığımda bana bunu hatırlatın bu haftaKesinlikle katılıyorum aslında erken hamilelik belirtilerini vücudumuzda hangilerini göreceğimiz az çok belli oluyor. Mesela benim iğneyi vurulduktan 1 gün sık idrara çıkıyorum 2. Gün o da geçiyor başka da bir belirti olmuyor gebeliğe dair. Demekki benimde erken gebelik belirtim yok
Hertürlü anlayışlı ve temkinli yaklaşmalıyız kim olursa olsun. Hele çocuk sahibi olabilmek gibi hassas bir konuda kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. İnsanlar varını yoğunu yatırıyo bu yolda. En ufak bi belirti görebilmek için çocuk sahibi olabilmek için ne emekler veriyo. Ukalalık yapmaya gerek yok. Sorulan sorular sana öantıklı gelmiyosa cevap verme arkadaşım dimi. Kimse kulüp üyelerinin hepsinden cevap beklemiyor sorduğu soruya cünküAmiiin canım aminnn benim de kızdığım bu sana onu Allah vermiş neden ukalalık yapıp bir kişinin hayallerini şimdiden yıkıyosun. O da meraklı değil buralara yazmaya belli ki umut arıyor. Hepimiz gibi. Tabi ki bulantı olur baş dönmesi olur iğne vurulan kızlarda da oldu ama hepimiz farklı oldu dimi ee şimdi midesi bulanan desin "mide bulantısı yoksa iğne işe yaramamıştır" mantıklı mı hayır. Yapmayalım kızlar biz bunu
Aynen benim olan belirtilerde gitti bel ağrısı bile çok nadir şimdi iğne etkisi geçince başlarız belirti aramaya ama bizim şuan kesin belirti görmemiz lazım sonuçta direk hormon aldık minnaklarımız geldiyse bile 14.güne anca aldığımız kadar hormon verirler bize. Hayal kırıklığına uğrayıp belirti aradığımda bana bunu hatırlatın bu haftahaftaya pazar büyük gün
Çok haklısın arkadaşımHertürlü anlayışlı ve temkinli yaklaşmalıyız kim olursa olsun. Hele çocuk sahibi olabilmek gibi hassas bir konuda kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. İnsanlar varını yoğunu yatırıyo bu yolda. En ufak bi belirti görebilmek için çocuk sahibi olabilmek için ne emekler veriyo. Ukalalık yapmaya gerek yok. Sorulan sorular sana öantıklı gelmiyosa cevap verme arkadaşım dimi. Kimse kulüp üyelerinin hepsinden cevap beklemiyor sorduğu soruya cünkü
Kesinlikle çok doğru diyosun canım. Bin şükür halimize isyan etmiyoruz. Ne şekilde olursa olsun rabbim hayırlısıyla versin biz herşeye razıyız diyoruz hep. İnanıyorumki bu yaşadıklarımız bize çok şey katıcak. Çocuklarımıza daha iyi bir anne olmayı, çocuklarımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz. He asla istediği gibi hamile kalabilen bi kadının anneliği iyi değil demiyorum. Sadece bu haberlerde vs çocuğuna şiddet uygulayanı oraya buraya bırakanları gördükce. Diyorum rabbim kimisini vererek sınıyor kimisine vermeyerek. Herşeyin hayırlısını versin allahÇok haklısın arkadaşımvarımızı yoğumuzu döktük. Çoğu insanın aman Allah korusun dediği durumdayız yanlış anlaşılmasın her halimize şükür ama herkes ister ki ilaçla değil doğal olsun. Biz diyoruz ki olsun hayırlısı ile yeter ki olsun. Kolay şeyler yaşamıyoruz doktor kapılarını aşındırdık. İnanın diyorum ki gebelik için o kapıya geldiğimde çocuk istediği için orda olan birini görürsem ona umut vericem sakın üzülme diyicem olacak diyicem. Çoğu insan anlamıyor bizi. Biz ağlarken diyorlar ki seninde olur üzülme. Biz bu ay olmadı diye değil ya hiç olmazsa korkusuyla ağlıyoruz çoğu zaman. Bi de gelip bir hamilenin sanki kendi başarısı gibi tavırları da tuz biber ekiyor bunların üstüne
Ah canım ne kadar güzel bir kalbin var. Allah kalbinin mükafatını versin biran önce inşallahBiliyorum bu konudan çok hamile çıkacak bu ayişte sözüm onlara yani hepinize. O zaman da hamile kalamayan arkadaşlara desteğe devam edin. Bu günleri unutmayın,unutmayalım kızlar. Dua etmeyi bırakmayalım arkadaşlarımız için inşallah hepimiz hamile kalalım bu ay
Bilmiyorum ki be canım stres yapıyoruz ondandır belkiBen de kullanıyorum her sabaha aç karna 50mg, ilk defa bu şekilde kullananı duyuyorum.
ben de regl olmadım. en son 6 ocakta regldim. Regl 8 gün gecikti. Bu sabah test yaptım, malesef halen 2. çizgi yok, negatif. pzt mutlaka doktoru arayacağım kan vermek istiyorum veya ne tedavi önerecekse başlayacağım.... çok ilginç ama hem negatif hem de regl belirtisi yok...
ilaç bazen nasıl desem püskürme şekinde akıntı olarak geliyor. bende hep beyaz...
test yaptım canım, 2. çizgi yok malesef. Regl de yok neden anlamıyorum((
Ay bu hafta 3 kişi sabahtan arayıp rüyamda gördüm bebeğin olmuştu demesinler birde. Şaka gibi . Valla bende diyorum malum mu oluyor bu insanlara .Ben de yemeği zor yedim akşam böyle bi çöküntü geldi birden batmayla birlikte.. Hiç birşey hissetmeyenler de oluyormuş normal bir durum galiba.. 10 gün sonra belli olur artık hayırlısıyla kötü bir şey olmasında rüyamda da zaten ultrasonda muayene oluyormuşum iğne olduğum yumurta çatlamamış kist olmuş yanında başka yumurta oluşmuş. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için batma falan olunca noluyor acaba diyorum keşke ne var ne yok içerde görebilsek..
Canım benim o senin kalbinin güzelliği tam dipteyken ışık oldunuz bana hepinizKesinlikle çok doğru diyosun canım. Bin şükür halimize isyan etmiyoruz. Ne şekilde olursa olsun rabbim hayırlısıyla versin biz herşeye razıyız diyoruz hep. İnanıyorumki bu yaşadıklarımız bize çok şey katıcak. Çocuklarımıza daha iyi bir anne olmayı, çocuklarımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz. He asla istediği gibi hamile kalabilen bi kadının anneliği iyi değil demiyorum. Sadece bu haberlerde vs çocuğuna şiddet uygulayanı oraya buraya bırakanları gördükce. Diyorum rabbim kimisini vererek sınıyor kimisine vermeyerek. Herşeyin hayırlısını versin allah
Ah canım ne kadar güzel bir kalbin var. Allah kalbinin mükafatını versin biran önce inşallah