Aynen beraberizPardon ya ben iğneden sonra 14.gün sandım biliyodum aslında aynı gün yapıcaz testi
Ağlıyorum sürekliAynen beraberizsen nasılsın ne gibi belirtilerin var
Anlattıklarının Bi kısmı bende de var bide çok susamış ve karnım şiş uyanıyorum menopoza girmiş gibi Bi yanıyorum Bi donuyorumAğlıyorum süreklikarnım tef gibi bi de çok sert ve gergin çok ağrım vardı ilk günlerde o yok artık hafif bel ağrısı var ve yattığımda sırt-bel arası ağrım batma hissi oluyo yeni başladı hep uyuduğum şekilde uyuyamıyorum buna şaşkınım baya senin nasıl gidiyo canım
Aaa o bende de var ben yediğim içtiğimden sanıyodumAnlattıklarının Bi kısmı bende de var bide çok susamış ve karnım şiş uyanıyorum menopoza girmiş gibi Bi yanıyorum Bi donuyorum
Canım öbür topikte de yazmıştm ama. İğne olmuştun dimi sen. Baya gecikmiş. Sonrasında doktora gittinmiAdet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim, sizce yumurtlama mı bu
Evet 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum. En son 25 ocak ta kontrole gittim gebelik yoktu kanda ve karnımdan ultrason bakmışlardı kist yok demişlerdi. Tarlusal vermişlerdi içmedim ama 47 gün oldu. Bari yumurtlamaya bakiyim dedim bende, napcağımı bilmiyorum.Canım öbür topikte de yazmıştm ama. İğne olmuştun dimi sen. Baya gecikmiş. Sonrasında doktora gittinmi
Anladım canım kistte yokmuş ya gelmesi gerekti aslıda. Acaba sonradan gelişip çatlayan yumurtalarmı olduEvet 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum. En son 25 ocak ta kontrole gittim gebelik yoktu kanda ve karnımdan ultrason bakmışlardı kist yok demişlerdi. Tarlusal vermişlerdi içmedim ama 47 gün oldu. Bari yumurtlamaya bakiyim dedim bende, napcağımı bilmiyorum.
Tekrar kanda gebeliğe baktırsan mı acaba ya çok olmuş çünküEvet 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum. En son 25 ocak ta kontrole gittim gebelik yoktu kanda ve karnımdan ultrason bakmışlardı kist yok demişlerdi. Tarlusal vermişlerdi içmedim ama 47 gün oldu. Bari yumurtlamaya bakiyim dedim bende, napcağımı bilmiyorum.
En son ilişki 1 inde oldu. 25 inde çıkardı kanda sanırım. Gizleyemez ki kanda? Öle değil miAnladım canım kistte yokmuş ya gelmesi gerekti aslıda. Acaba sonradan gelişip çatlayan yumurtalarmı oldu
Dediğim gibi 1 ocakta son ilişki oldu. Daha olmadı. 25 ocak tada kana bakıldı. Olsa çıkmaz mıydıTekrar kanda gebeliğe baktırsan mı acaba ya çok olmuş çünkü
1 ocaktan bugüne hiç ilişki olmadı yani canım. O zaman dediğin gibi yoktur. Tarlusal alsan bari kullanmak istemiyormusunEn son ilişki 1 inde oldu. 25 inde çıkardı kanda sanırım. Gizleyemez ki kanda? Öle değil miakıl ver bana
Tarlusal verdi ama hem alerjik bünyem var hem de adet düzenini çok değiştiriyor o. Hormon yüklemek de istemiyorum çok zararlı birşey. Aldım ama içmedim. Yumurtlamayı takip ediyorum şuan. Bugün ilişki olsun diyorum artık.1 ocaktan bugüne hiç ilişki olmadı yani canım. O zaman dediğin gibi yoktur. Tarlusal alsan bari kullanmak istemiyormusun
Evet bugünü değerlendir canımTarlusal verdi ama hem alerjik bünyem var hem de adet düzenini çok değiştiriyor o. Hormon yüklemek de istemiyorum çok zararlı birşey. Aldım ama içmedim. Yumurtlamayı takip ediyorum şuan. Bugün ilişki olsun diyorum artık.
Doğru çıkardı tabi ben bilemediğim için belki olmuştur diye düşündümDediğim gibi 1 ocakta son ilişki oldu. Daha olmadı. 25 ocak tada kana bakıldı. Olsa çıkmaz mıydı
Hiç sorma canım bende yuvarlak olmuştum ama şimdi çok şükürKeşke bende öyle olsamn hayatım dikkat etmekle geçtibir sene saldım yuvarlak olmaya başladım
Yine senin kilon iyiymiş daha da iyi olmuş canım. Korursan problem olmazHiç sorma canım bende yuvarlak olmuştum ama şimdi çok şükür
Ben bilmiyorum canım ömür boyu mu değil mi... sadece tiroitin ancak sana yetiyor, hamilelik istiyorsan biraz daha arttıralım dedi 50 mg verdi.Aa benim annem tarafından genetik çevrem de de çok var. Çok kişide böyle gördüm aslında, durumuna göre doz ayarlıyo doktoraslında benim tshm normal şuan ama antikorlarım yüksek. Hayatım boyunca kullanıcam mecbur o yüzden