Bekliyoruz canımmmHahayaa bakalım haber ederim yaparsam
İnşallah canım hepimiz sırayla alalım güzrl haberleriİnşallah olumlu sonuç alırsın hepiniz dualarımdasınız kızlarçok istiyorum şurda bi hamile sevinci yaşayalım
Sen ne yaptın kuzum en son klomen femara birlikte kullandın etkisini gördün mü pek takip edemedim sonra.Bekliyoruz canımmm
Evet canım bu ay baya hızlı büyüdüler. Çarşamba döngümün 13. Gününde 21 ve 20 mm 2 yumurta vardı arkadan gelende en büyüğü 17 mm 3 yumurta vardı. İğne oldum beklemeye geçtim bendeSen ne yaptın kuzum en son klomen femara birlikte kullandın etkisini gördün mü pek takip edemedim sonra.
Oo süper zaman nasıl da geçiyor yaEvet canım bu ay baya hızlı büyüdüler. Çarşamba döngümün 13. Gününde 21 ve 20 mm 2 yumurta vardı arkadan gelende en büyüğü 17 mm 3 yumurta vardı. İğne oldum beklemeye geçtim bende
Adet gelmeyince insan iknada olmuyor. Çatlatma iğnesinde bat günü mü baz alınıyor yoksa iğneden sonraki 14-15 gün mü baz alınıyor ney bilgin var mı canımAynen benim 15. Gun negatif cikti pazar gunu bat gunum onu bekliyorum
Gittiğimde doktor ne derse paylaşayım canıİnşallah hayırlısı olsun bana yine yaz doktora gidince hayırlı haber verirsin inşallah
Sende haber canım hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah hayırlısı olsun bana yine yaz doktora gidince hayırlı haber verirsin inşallah
Doktorumda femaradan dedide 2 tane içtimki canım 2 tane bu kadar etkilermiOo süper zaman nasıl da geçiyor yafemara etkili oldu demekki inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın canım
Ayın 15inde adet olmam lazım bebiş bugün iğnenin 10.günüE nasıl oluurrr senin bugün 10. Gününse 4 veya 5 gün sonra bat olması gerekmezmiben hep iğneden hesaplıyorum. Gerci geçen ay tutmadı o hesap ama
He sen adeti baz alıyosun ben iğneyi baz alıyorum kuzum yaaAyın 15inde adet olmam lazım bebiş bugün iğnenin 10.günü
Vallav15. Gun diyolar yani 14. Gun cizgi gorencok var,benimde merak ettigim acaba 14. 15. Gun cizgi gormeyip sonrasinda normal bat zamaninda goren var mi acaba? Hic okumadim boyle bisey. Ama ben adetimi bekliyorum agrilarim bitsin istiyorum .Adet gelmeyince insan iknada olmuyor. Çatlatma iğnesinde bat günü mü baz alınıyor yoksa iğneden sonraki 14-15 gün mü baz alınıyor ney bilgin var mı canım
Aaaaa 1 gün var canım aramızda. Normal o zmnBenimde öyle canım bende pazartesi oldum
Umarım olumlu sonuçlanırAynen benimde öyle iğnenin etkisi muhtemelen dün çok ağrı yaptı çarpıntı baş dönmesi. Belim ve karnım kopuyo sanki ağrıdan
Olabilir canım klomen de içtin sonuçtaDoktorumda femaradan dedide 2 tane içtimki canım 2 tane bu kadar etkilermiben matofininde etkisine inanıyorum inşallah hepimiz canımm
Evet canım, İnşallah sağlıklı büyümüşlerdirOlabilir canım klomen de içtin sonuçtaolsun sonuçta faydasını gördün
Heee şimdi anladım allah canını almayaHe sen adeti baz alıyosun ben iğneyi baz alıyorum kuzum yaao zaman benimde 22-26 arası. Ama ben 18ine beklicem banane
Geçen ayda 14. Günü beklerken 7. Gün kırmızıları gördüm çaktırmaHeee şimdi anladım allah canını almaya
Amanıııı seninki düzensizmiş bacımGeçen ayda 14. Günü beklerken 7. Gün kırmızıları gördüm çaktırmabu ay bakalım batı bırak 14e erebilirsem göbek atcam
Aman aman anma totomuzu kaşıyalım dur nazar değmesinAmanıııı seninki düzensizmiş bacımbenimki çok şükür düzenli aman kulağına kurşun yarın gelir neyderde aman diyim
Banada doktorum iğneden sayarak 14 gün sonra kanda test mutlaka yap dedi. Evde yapma dedi çıkmaya bilir. Bende bat tarihimi 17 şubat sayıyorum . Nasıl geçicek 12 gün var sabırsızım.Vallav15. Gun diyolar yani 14. Gun cizgi gorencok var,benimde merak ettigim acaba 14. 15. Gun cizgi gormeyip sonrasinda normal bat zamaninda goren var mi acaba? Hic okumadim boyle bisey. Ama ben adetimi bekliyorum agrilarim bitsin istiyorum .