Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle ağrılar varsa iyiye işaret muhtemelen sevinmeniz için neden bence bende geçen ay öyleydim kimyasal gebelik geçirdim afedersiniz tamam adet oldum kesin diyodum lavaboya gidiyorum birsey yokYaa bende de sanki böyle adet olacakmışım gibi ağrılar var normal mi acaba ya inşallah olmamm
İğne olduğun günün akşamı birliktelik oldumu canım benim doktor iğne okunan akşam ve ertesi akşam olcak sonra gün aşırı dediBenim iğne olduğum gün haric 2. Günüm canım
Yahu benim ne ilgisiz doktorum varsa bana hicbirsey demedi bende sormadim oraya gidince benim kafa duruyor arkadas Ama ben olucam sanirim bi kahverengi akinti geldi biraz once bir de deliler gibi karnim agriyo.Banada doktorum iğneden sayarak 14 gün sonra kanda test mutlaka yap dedi. Evde yapma dedi çıkmaya bilir. Bende bat tarihimi 17 şubat sayıyorum . Nasıl geçicek 12 gün var sabırsızım.
Yaa ciddi misin inşallah iyi olur sonuçta beklemek çok zor yaBöyle ağrılar varsa iyiye işaret muhtemelen sevinmeniz için neden bence bende geçen ay öyleydim kimyasal gebelik geçirdim afedersiniz tamam adet oldum kesin diyodum lavaboya gidiyorum birsey yok
Kaçıncı günün benim 5 bitti bugün itibariyleYaa ciddi misin inşallah iyi olur sonuçta beklemek çok zor ya
Benimde 5.gün pazartesi oldumKaçıncı günün benim 5 bitti bugün itibariyle
Aynı olmuşuz bende pazartesi 14 şubatta yapacağım bakalım testBenimde 5.gün pazartesi oldum
Canım benim doktor 2 aydır iğneyi bugün oluyosan ilişki yarın gece olucak dedi ya. Geçen ay onu dinlememiştik önden de olmuştu. Ama bu ay dinleyelim dedik. Tam dediği gibi oldu. 2. Günde oldu. 3. günde olur. Sonrası gün aşırı yaparız diye düşünüyorumİğne olduğun günün akşamı birliktelik oldumu canım benim doktor iğne okunan akşam ve ertesi akşam olcak sonra gün aşırı dedi
Ay hadi bakalım ilk denemen miAynı olmuşuz bende pazartesi 14 şubatta yapacağım bakalım test
Canım yalnız değilsin benimkide öyle adet olursam kaçıncı gün geliyim dedim. Olmucaksın olmucaksın inşallah dedi gönderdi beniYahu benim ne ilgisiz doktorum varsa bana hicbirsey demedi bende sormadim oraya gidince benim kafa duruyor arkadas Ama ben olucam sanirim bi kahverengi akinti geldi biraz once bir de deliler gibi karnim agriyo.
İkinci bu ilk denemem kimyasal geçtiğimiz ayAy hadi bakalım ilk denemen mi
Banada öyle dedi. Bende şaşırdım herkes 36 saat sonra diyorİğne olduğun günün akşamı birliktelik oldumu canım benim doktor iğne okunan akşam ve ertesi akşam olcak sonra gün aşırı dedi
Ben de 14 şubatta yapıcam ama kesin atılmış olur mu o zaman iğnenin verdiği hormonlar 14.gün olucak, silik çizgi görüp heveslenip iğne çıkmasından çok korkuyorumAynı olmuşuz bende pazartesi 14 şubatta yapacağım bakalım test
Anlasım canım inşallah bu ay güzelsonuçlar alırızİki
İkinci bu ilk denemem kimyasal geçtiğimiz ay
Ay evet ya bide o var ama ben evde yapmıycam batı bakliycem kan vercm net olsunBen de 14 şubatta yapıcam ama kesin atılmış olur mu o zaman iğnenin verdiği hormonlar 14.gün olucak, silik çizgi görüp heveslenip iğne çıkmasından çok korkuyorum
Belki yerleşmedir. Bat ne zamandı lekeyi takip et pembe gibi mi? Minik damlamı peçeteye geliyormu çok önemliYahu benim ne ilgisiz doktorum varsa bana hicbirsey demedi bende sormadim oraya gidince benim kafa duruyor arkadas Ama ben olucam sanirim bi kahverengi akinti geldi biraz once bir de deliler gibi karnim agriyo.
Ben geçen ay iğne yaptığım günden başladım silikleşmeyi takip etmiştim 12.günde attım iğne etkisini bu ay nasıl olacaksa artıkBen de 14 şubatta yapıcam ama kesin atılmış olur mu o zaman iğnenin verdiği hormonlar 14.gün olucak, silik çizgi görüp heveslenip iğne çıkmasından çok korkuyorum
Çok mantıklı ama bekle bekle bi hal oluyorum ya sonuç istiyorum direkAy evet ya bide o var ama ben evde yapmıycam batı bakliycem kan vercm net olsun
Evet 12.gün diyolar peki erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yapmayı düşünüyorsun normalde de çıkar heralde olduysa ki inşallah hepimizin tutmuşturBen geçen ay iğne yaptığım günden başladım silikleşmeyi takip etmiştim 12.günde attım iğne etkisini bu ay nasıl olacaksa artık
Normal kaset testte çıkıyo erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yapmadım daha önceÇok mantıklı ama bekle bekle bi hal oluyorum ya sonuç istiyorum direk
Evet 12.gün diyolar peki erken gebelik testi mi yoksa normal test mi yapmayı düşünüyorsun normalde de çıkar heralde olduysa ki inşallah hepimizin tutmuştur