Anladım canım teşekkür ederimNormal kaset testte çıkıyo erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yapmadım daha önce
Ay deme öyle hiç belli olmaz o canımEvet canım, İnşallah sağlıklı büyümüşlerdirama ben yine bu ay 7. Güne hazırladım kendimi
Yani igneyi artik saymiyorum . Bat pazar gunu. Yarin olurum gibi geliyor bakalimCanım yalnız değilsin benimkide öyleadet olursam kaçıncı gün geliyim dedim. Olmucaksın olmucaksın inşallah dedi gönderdi beni
Kaçıncı günün bugünn
14. Gun eger gebelik yoksa cikmiyor tecrube ile sabit. 15. Gun yaptim ben cikmadiBen de 14 şubatta yapıcam ama kesin atılmış olur mu o zaman iğnenin verdiği hormonlar14.gün olucak, silik çizgi görüp heveslenip iğne çıkmasından çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim bilgi için14. Gun eger gebelik yoksa cikmiyor tecrube ile sabit. 15. Gun yaptim ben cikmadiumarim sizlerinki cikar
Bat pazar gunu. Valla bilemedim ki canim . Benim genelde adetten once bazen boyle kahvrengi akinti gelir sonrasinda ya sabahina ya da aksamina normal kanama gelir. Bundaki tek farklilik beyaz bir akintiyla geldi peceteye surunce oldu sonra tekrar ustune 3-4 defa tuvalete gittim simdilik birsey yok ama kasiklarim cok feci agriyor. Progestan kullaniyordum acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Yan etkilerinde bunlar var .Belki yerleşmedir. Bat ne zamandı lekeyi takip et pembe gibi mi? Minik damlamı peçeteye geliyormu çok önemli
Ben bu ay benden zannettmiyorum ama insallah sizlerden guzel haberler bekliyorum.Çok teşekkür ederim bilgi içininşallah bu ay hepberaber o çift çizgiyi görürüz
Neden zannetmiyosunBen bu ay benden zannettmiyorum ama insallah sizlerden guzel haberler bekliyorum.
Hayirlisi bakalim Allah yuzumuze gulsun insallahNeden zannetmiyosunbenim de bi anım bi anıma uymuyo bi kahkahalar içindeyim bi dünyanın en mutsuz insanı. Ani değişiyo duygularım şuan yine dipteyim mesela ben de sanmıyorum
Aman girsin girsin inşallahAman aman anma totomuzu kaşıyalım dur nazar değmesinevet benim uzun süredir düzensizdi ama geçen ay 7. Gün yani ayın 22sinde geldi. Benimde düzenli zamanlarımda şaşmaz ayın 22si 23ü dedimmi tık gelirdi. Bende acaba o düzene gerimi döndüm diye düşündüm
Canım ben uyuyamadım test yaptım ama negatifbat yarın iğnenin de 12.günü
Bende gecikme oldu ilk kullandığım ay 3-4gün kadar, galiba yapabiliyorKızlar iyi geceler bu ay femara kullandım çatlatma iğnesinin bugün 17. Günü adet olmadım gebelik testi de negatif femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ?
Klomen kullanmıştım canım ve çatlama iğnesi oldum sonra hayırlısıhakkında hayırlısı olsun canım femaramı kullandın sende
Bende yaptim canim 1 saat once uyaninca negatifCanım ben uyuyamadım test yaptım ama negatifbat yarın iğnenin de 12.günü
Bende yaptim canim 1 saat once uyaninca negatif
Ben bu ay femara ve iğne kullandım kuzu dün 10.günümdü 3.24 çıktı beta doktor pztesi tekrar istedi bakalımKlomen kullanmıştım canım ve çatlama iğnesi oldum sonra hayırlısı
ilk denemeydi bakalım sen ne kullanıyorsun?
Ay hadi bakalım artar inşallah hayırlısıylaBen bu ay femara ve iğne kullandım kuzu dün 10.günümdü 3.24 çıktı beta doktor pztesi tekrar istedi bakalım