Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler bu ay femara kullandım çatlatma iğnesinin bugün 17. Günü adet olmadım gebelik testi de negatif femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ?

Ben de 14 şubatta yapıcam ama kesin atılmış olur mu o zaman iğnenin verdiği hormonlar 14.gün olucak, silik çizgi görüp heveslenip iğne çıkmasından çok korkuyorum
14. Gun eger gebelik yoksa cikmiyor tecrube ile sabit. 15. Gun yaptim ben cikmadi umarim sizlerinki cikar

Belki yerleşmedir. Bat ne zamandı lekeyi takip et pembe gibi mi? Minik damlamı peçeteye geliyormu çok önemli
Bat pazar gunu. Valla bilemedim ki canim . Benim genelde adetten once bazen boyle kahvrengi akinti gelir sonrasinda ya sabahina ya da aksamina normal kanama gelir. Bundaki tek farklilik beyaz bir akintiyla geldi peceteye surunce oldu sonra tekrar ustune 3-4 defa tuvalete gittim simdilik birsey yok ama kasiklarim cok feci agriyor. Progestan kullaniyordum acaba ondan mi diye de dusunuyorum. Yan etkilerinde bunlar var .

Ben bu ay benden zannettmiyorum ama insallah sizlerden guzel haberler bekliyorum.
Neden zannetmiyosun benim de bi anım bi anıma uymuyo bi kahkahalar içindeyim bi dünyanın en mutsuz insanı. Ani değişiyo duygularım şuan yine dipteyim mesela ben de sanmıyorum

Neden zannetmiyosun benim de bi anım bi anıma uymuyo bi kahkahalar içindeyim bi dünyanın en mutsuz insanı. Ani değişiyo duygularım şuan yine dipteyim mesela ben de sanmıyorum
Hayirlisi bakalim Allah yuzumuze gulsun insallah

Aman girsin girsin inşallah Gecikince insan stres oluyor valla

Canım ben uyuyamadım test yaptım ama negatif bat yarın iğnenin de 12.günü

Kızlar iyi geceler bu ay femara kullandım çatlatma iğnesinin bugün 17. Günü adet olmadım gebelik testi de negatif femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ?
Bende gecikme oldu ilk kullandığım ay 3-4gün kadar, galiba yapabiliyor hem de düşük doz kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım ben hiç. bu ay ikinci femara kullanışım bakalım nasıl olacak

Klomen kullanmıştım canım ve çatlama iğnesi oldum sonra hayırlısı
ilk denemeydi bakalım sen ne kullanıyorsun?
Ben bu ay femara ve iğne kullandım kuzu dün 10.günümdü 3.24 çıktı beta doktor pztesi tekrar istedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…