Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne yaptın kuzum en son klomen femara birlikte kullandın etkisini gördün mü pek takip edemedim sonra.☺️
Evet canım bu ay baya hızlı büyüdüler. Çarşamba döngümün 13. Gününde 21 ve 20 mm 2 yumurta vardı arkadan gelende en büyüğü 17 mm 3 yumurta vardı. İğne oldum beklemeye geçtim bende 😍

Evet canım bu ay baya hızlı büyüdüler. Çarşamba döngümün 13. Gününde 21 ve 20 mm 2 yumurta vardı arkadan gelende en büyüğü 17 mm 3 yumurta vardı. İğne oldum beklemeye geçtim bende 😍
Oo süper zaman nasıl da geçiyor ya 🥰 femara etkili oldu demekki inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın canım 🥰😍🙏🏻

Oo süper zaman nasıl da geçiyor ya 🥰 femara etkili oldu demekki inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın canım 🥰😍🙏🏻
Doktorumda femaradan dedide 2 tane içtimki canım 2 tane bu kadar etkilermi🤣 ben matofininde etkisine inanıyorum😍 inşallah hepimiz canımm😍😍😍

Adet gelmeyince insan iknada olmuyor. Çatlatma iğnesinde bat günü mü baz alınıyor yoksa iğneden sonraki 14-15 gün mü baz alınıyor ney bilgin var mı canım
Vallav15. Gun diyolar yani 14. Gun cizgi gorencok var,benimde merak ettigim acaba 14. 15. Gun cizgi gormeyip sonrasinda normal bat zamaninda goren var mi acaba? Hic okumadim boyle bisey. Ama ben adetimi bekliyorum agrilarim bitsin istiyorum .

Geçen ayda 14. Günü beklerken 7. Gün kırmızıları gördüm çaktırma 🤣 bu ay bakalım batı bırak 14e erebilirsem göbek atcam 🤣🤣🤣
Amanıııı seninki düzensizmiş bacım 😅 benimki çok şükür düzenli aman kulağına kurşun yarın gelir neyderde aman diyim 😁😁

Amanıııı seninki düzensizmiş bacım 😅 benimki çok şükür düzenli aman kulağına kurşun yarın gelir neyderde aman diyim 😁😁
Aman aman anma totomuzu kaşıyalım dur nazar değmesin🤣🤣 evet benim uzun süredir düzensizdi ama geçen ay 7. Gün yani ayın 22sinde geldi. Benimde düzenli zamanlarımda şaşmaz ayın 22si 23ü dedimmi tık gelirdi. Bende acaba o düzene gerimi döndüm diye düşündüm 😬😂

Vallav15. Gun diyolar yani 14. Gun cizgi gorencok var,benimde merak ettigim acaba 14. 15. Gun cizgi gormeyip sonrasinda normal bat zamaninda goren var mi acaba? Hic okumadim boyle bisey. Ama ben adetimi bekliyorum agrilarim bitsin istiyorum .
Banada doktorum iğneden sayarak 14 gün sonra kanda test mutlaka yap dedi. Evde yapma dedi çıkmaya bilir. Bende bat tarihimi 17 şubat sayıyorum . Nasıl geçicek 12 gün var sabırsızım.

X