Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden de o kadar "ne yicez" sorusundan gına geldi artık
Valla sorma canım gercekten ya bazen haftalık planlıyorum çok iyi oluyo. Baxende düz ara gidiyorum. Bugünde tarhana çorbasıyla dolma yaptım kapadım günü

Valla sorma canım gercekten ya bazen haftalık planlıyorum çok iyi oluyo. Baxende düz ara gidiyorum. Bugünde tarhana çorbasıyla dolma yaptım kapadım günü
Ohh mis ellerine sağlık balım benimkinin maşallah boğazı da var iki günlük planladığım yemek bi günde bitiyo bazen deliriyorum

Ohh mis ellerine sağlık balım benimkinin maşallah boğazı da var iki günlük planladığım yemek bi günde bitiyo bazen deliriyorum
Sağolasın kuzum hepimizin eline sağlık yaa sorma gercekten öylee benim eşim yiyip kilo almayanlardan aynı dediğin gibii dün yemek yedi arkasından çay yanında kuruyemiş flaann yedi. Yarım saat geçmedi ben acıktım dedi gitti kendine dürüm sipariş verdi. Ona uya uya zaten ben şiştim. Artık uymuyorum baktım yuvarlak olmaya gidiyo ebatlarım
Ay bende öyleyim canım valla kalkamıyırum yerimden
Senin kaçıncı günündü canım. İğne yapıyo o zaman cidden

Aaaaa aynı biz onun yiyişine baka baka acıkıp ben de yiyorum ben şişiyorum o aynı valla

Bu durum benim canımı sıkmaya başladı bak bi de benimki pandemiden dolayı nöbetleşe çalışıyor 4 gün çalışıyo sadece haftada kahvaltısı öğleni akşamı ayyy yoruluyo insan
Ay öyle de çok zor canım gercekten haklısın. Bereket benim öyle problemim yok evde olsa bile öğlen yemeği olmuyo bizde kahvaltı öğlen oluyor

Ay öyle de çok zor canım gercekten haklısın. Bereket benim öyle problemim yok evde olsa bile öğlen yemeği olmuyo bizde kahvaltı öğlen oluyor
Bizde de iki öğün ama "acıktım ben" cümlesi geliyo erkenden ben de hamurişi çözümü buldum yapıp koyuyorum acıktıkça ye diyorum

Bizde de iki öğün ama "acıktım ben" cümlesi geliyo erkenden ben de hamurişi çözümü buldum yapıp koyuyorum acıktıkça ye diyorum
Ahhaa iyi yapmışsın valla canım yoksa başa çıkılmaz dediğin gibi

Hayırlısı olsun aşılama düşünüyor musunuz direk tüpbebek yaptırmaktansa
Valla asilama icinde bir suru seyler soyluyorlar direk tup bebek yapmak hem maddi hem manevi daha mantikli diye zaten bir polipim var sanirim onu almadan tup bebek yapmaz hicbir doktor demisti benim doktorum . Ama bi ay hicbirsey yapmayi dusunmuyorum hatta bu foruma bile girmicem sanirim . Kafayi bosaltmak lazim yoksa durum iyi degil:)

Bazen stres yapmadan yumurtlama mıymış pik olmuş mu olmamış mı düşünmeden Bi ay geçirmek daha sağlıklı oluyo hem belki bu ay hamile kalırsınız hakkınız hayırlısı herşey gönlünüzce olsun

Kızlar selam iğneyi dün öğlen bir buçukta vurdurdum ama hiç ağrım olmadı şu saate kadar normal mi? Herkesin iğneden sonra ağrısı oluyor... Çatlamadı mı acaba

Kızlar selam iğneyi dün öğlen bir buçukta vurdurdum ama hiç ağrım olmadı şu saate kadar normal mi? Herkesin iğneden sonra ağrısı oluyor... Çatlamadı mı acaba
Benimde ilk gün ağrım olmamıştı pazartesi yaptırdım iğneyi bugün biraz kasıklarımda ağrı hissettim

Canım geçen ay benimde olmamıştı hatta herkese sormuştum burda normalmi diye. Kontrole gittiğimde çatlamış dedi doktorum çatlar bence o yüzden

Canım geçen ay benimde olmamıştı hatta herkese sormuştum burda normalmi diye. Kontrole gittiğimde çatlamış dedi doktorum çatlar bence o yüzden
Ne güzel benim de yoktu nazar ettim ben kendimi

31 ocakta iğne olan güzel insanlar bende bel ağrısı baş dönmesi ve haraket ettiğimde başlayan bel ağrısı var. Siz de durumlar nasıl

Ne güzel benim de yoktu nazar ettim ben kendimi

31 ocakta iğne olan güzel insanlar bende bel ağrısı baş dönmesi ve haraket ettiğimde başlayan bel ağrısı var. Siz de durumlar nasıl
**Haraket ettiğimde başlayan çarpıntı diyecektim yanlış oldu **

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…