Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım şart değilki olursa her türlü olur ben öyle söyliyim dedim nolur nolmaz
Benim iğnenin ilk günü normaldir diye düşünüyorum ama bende de var ilişkiden snra
Benimde ilk günüm canım daha ilişki olmadıda. Böyle ağrı olunca sanki oramda büyüyüp zorlanan bişey var gibi hissediyorum. Çatlayamaz diye korku oluyor

Ya tecrübeli iğne vurulmuş birileri bize bilgi verse 3.günüm iğneden sonra ağrım var benim de. Acaba çatlamadı mı diye merak ediyorum yoktu aslında biraz önce başladı ağrı hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi biziii

Acaba ovu testi yapılıyor mu iğneden sonra yani yanıltabilir mi?

Acaba ovu testi yapılıyor mu iğneden sonra yani yanıltabilir mi?
Bende dün çok vardı ağrı ilişki ve sonrasında da çok oldu pazrtesi iğne olmuştum ama bugün daha hafif ağrılar iğneden sonraki günse olabilir dr da söylemişti ağrın çok olabilir parol alabilirsin demişti

Ben geçen ay vuruldum ama hiç ağrı yaşamamıştım kontrolde de çatlamışlardı. Şimdi ağrı olunca bişey oldum

Bende bir ağrı yok canım iğneden sonra iğne yeri sızladı. bir iki kez de yürürken yumurtanın olduğu yer sızladı o kadar. Sen bir daha gitcek misin doktora?
Benimde yumurtanın olduğu yer kasığıma doğru bide bi sızlama oluyor canım. Yokçağırmadı hiç güzel haberle gel dedi sadece

Benimde yumurtanın olduğu yer kasığıma doğru bide bi sızlama oluyor canım. Yokçağırmadı hiç güzel haberle gel dedi sadece
Hadi inşallah ben bide insülin direncine taktım şimdi ona baktırcam yüksek çıkacağından şüpheleniyorum zaten tsh da yüksek genelde benim.

Hmm o kadar yapıyor mu yav bende şuanlık bir şey yok belki yarın ağrı olur daha bugun vuruldum

Hala anlamadığım bir konu, şeffaf akıntı yumurta oluşurken mi olur yoksa çatladığında mı

Klomenin 3.gününde yani adetimin 7.gününde ve bir gün sonrasında şeffaf kaygan akıntım olmuştu. Şimdi yok. Acaba diyorum 7.gününde de yumurtladım da bugun doktorun tek yumurta büyümüş dediği yumurta 2.yumurtam mıydı

Hmm ben bugun doktordan gelince yaptım 2.çizgi silikti akşam 9 da yaptım ilk defa çok koyuydu
Evet koyu görünür de silikleşmesi zor oluyo heralde bi kaç gün hormon kalıyo galba vücutta ama bilmiyorum testim de yoktu bu ay nasıl olsa doktor kontrolünde olcak diye almamıştım tabi hiç bu durum aklıma gelmedi

Valla testi şurda 5 10 gündür kullanıyorum pek de güvenemedim en iyisi ultrasonda görmek.. Ama yine de o pik dedikleri koyu çizgiyi görmek istiyorum yarın yine yapim bakim

Valla testi şurda 5 10 gündür kullanıyorum pek de güvenemedim en iyisi ultrasonda görmek.. Ama yine de o pik dedikleri koyu çizgiyi görmek istiyorum yarın yine yapim bakim
Ben de hamilelik testi yaptım iğneden sonraki gün sırf çift çizgi göreyim diye

Ben de hamilelik testi yaptım iğneden sonraki gün sırf çift çizgi göreyim diye
Yaa ne hallerdeyiz inşallah bebek olurda içine sine sine görersin canım hepimiz öyle görürüz inşallah valla beklemekte çok heyecanlı tuhaf bişey oluyo tutcak mı tutmuycak mı diye

Yaa ne hallerdeyiz inşallah bebek olurda içine sine sine görersin canım hepimiz öyle görürüz inşallah valla beklemekte çok heyecanlı tuhaf bişey oluyo tutcak mı tutmuycak mı diye
Ahh hem çok yıpratıcı hem de heyacanlı mesela iğneden 3 gün sonra belim ağrıdı acaba hamile miyim acaba tuttu mu hep içten içe bi umut ve dıştan dışa tek çizgi

Ahh hem çok yıpratıcı hem de heyacanlı mesela iğneden 3 gün sonra belim ağrıdı acaba hamile miyim acaba tuttu mu hep içten içe bi umut ve dıştan dışa tek çizgi
Evet ya hep öyle oluyo Allah bu ay gönlümüze göre versin valla bide bu aralar hamişler çoğaldı herywrde inat gibi bende onlardan görüp beşik bakıyırum puset bakıyorum kafayı yedim galiba

Evet ya hep öyle oluyo Allah bu ay gönlümüze göre versin valla bide bu aralar hamişler çoğaldı herywrde inat gibi bende onlardan görüp beşik bakıyırum puset bakıyorum kafayı yedim galiba
Amiiin canım inşallah Yook sende bendensin her an doğuma hazırım oyun park yataklar var ya beşik olarak onlardan alıp Montessori çocuk odası yapıyım diyorum ama bundan şeyin haberi yok sperm ve yumurtanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…