Aynen öyle zaten herkesten daha uzun sefa sürdüler ne isteseler başka uğraş olmadığı için ellerinde oluyoİNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE HAYALLERİNİ YAŞATSIN CANIM :)
ÇOCUK OLUNCA PABUÇLARI DAMA ATILCAK
İnşallah canım benim ya senin hayalin var mı ilk şunu alıcak diye heveslendiğin bişeyler meselaİns cnm benim ins Rabbim.isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla
Eşimle aynı anda ogrenmezsek eğer GS forması alacam bebek olanindanAynen öyle zaten herkesten daha uzun sefa sürdüler ne isteseler başka uğraş olmadığı için ellerinde oluyoamin canımm bu ay herkes hayalini yaşasın evlerde bayram havası essin inşallah bebek arabaları ve beşikleri de düşündüm mesela aslında bi başlık açmak lazım biz de hayallerimizi gerçek gibi konuşuruz şunu alıcaö bunu yapıcam diye hani annelerin ve hamilelerin paylaşımları gibi çünkü hayali bile güzel
İnşallah canım benim ya senin hayalin var mı ilk şunu alıcak diye heveslendiğin bişeyler mesela
Oyyy maşallah
Seninde canım benim inşallah sen de o formaları giydirirsin çok yıprandık daha da beterinden korusun rabbim kavuşalımm bebeklerimizeOyyy maşallahRabbim biran önce sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun
Amin cnm.aminnnSeninde canım benim inşallah sen de o formaları giydirirsin çok yıprandık daha da beterinden korusun rabbim kavuşalımm bebeklerimize
Dosya ekleden yaptım kuzum benKızlar ben uzun süre burdayım ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum beni bilgilendirir misiniz
Canım telefon mu kullanıyorsun PC mi yada tablet ben her ikisinde de yapamadimDosya ekleden yaptım kuzum ben
Telefon kullanıyorum ama uygulamadan olmadı Chrome den giriş yapınca olduCanım telefon mu kullanıyorsun PC mi yada tablet ben her ikisinde de yapamadim
Anladım.cnm bir deniyim teşekkür ediyorumTelefon kullanıyorum ama uygulamadan olmadı Chrome den giriş yapınca oldu
Kesinlikle öyle canımAynen öyle zaten herkesten daha uzun sefa sürdüler ne isteseler başka uğraş olmadığı için ellerinde oluyoamin canımm bu ay herkes hayalini yaşasın evlerde bayram havası essin inşallah bebek arabaları ve beşikleri de düşündüm mesela aslında bi başlık açmak lazım biz de hayallerimizi gerçek gibi konuşuruz şunu alıcaö bunu yapıcam diye hani annelerin ve hamilelerin paylaşımları gibi çünkü hayali bile güzel
İnşallah canım benim ya senin hayalin var mı ilk şunu alıcak diye heveslendiğin bişeyler mesela
Canım ben hep tarayıcıdan giriyorum. Yazdığımız yerde dosya ekle varya ordan ekleniliyor. Diğer yerlerden hiç bilmiyorumKızlar ben uzun süre burdayım ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum beni bilgilendirir misiniz
Bütün güzel dualarına koca bii aminnnnKesinlikle öyle canımamin canımm ne güzel dua ediyosun rabbim inşallah kabul etsin güzel bir sonuç aldığımızda öyle bi konu açarız canım. Hazırlıklarımızı paylaşırız birbirimizle fikirler ediniriz
bu 22sinde eşimin doğum günü. Bi geliyolar diyorum alsam bebek ayakkabısını tulum vs ona hediye hazırlasam. Sonra diyorum saçmalama sonucu daha öğrenmeden
Teyzeleri baksanıza şunların tatlılığınaDefneninannisi Cookiie
Aaiiyy çok şekerlerrrrinşallah bebişinin üzerinde görmek nasip oluurrr
Canım ben hep tarayıcıdan giriyorum. Yazdığımız yerde dosya ekle varya ordan ekleniliyor. Diğer yerlerden hiç bilmiyorum
İnşallah canım hepimize nasip olsunnBütün güzel dualarına koca bii aminnnninşallah iyi bi sonuç alıp o sürprizi hazırlarsın eşine canım benim
Off keşke evde bitter çikolata olsaydı ya canım istedi şuan kahveyleKızlar ceviz fındık gibi şeyler yiyin eşiniZe yedirin. Birde ilişkiden yarım saat önce sade türk kahvesiyle bitter çikolata eşe içiriliyormuş. Aklınızda bulunsun
Bitter sağlıklı canım bence yiyebilirsinOff keşke evde bitter çikolata olsaydı ya canım istedi şuan kahveylebiz yesek olmaz mı neden hep tatlı şeyler eşlere haksız mıyım Defneninannisi
Bize soğan suları iğneler onlara bitter çikolata olduuuBitter sağlıklı canım bence yiyebilirsinhaklısın haklısın torpilli gibiler maşallah