Ama herkesin hayatı yaşantısı farklıki kızının başına öyle bişey gelmiş. Seninde gelcek diye bişey yokki, kimse boşanmak ayrılmak için evlenmez ama bazen insanlar mecbur kalabiliyorlar. Allahım kimseye yaşatmasın. Ama illaki çocuk istersin düşünürsün. Boşver canım siz eşinle isterseniz olur zaten. 3. Kişiler buna karışmasın ben kızıyoeum bu tarz şeylere yani sınır ihlali gibi geliyor. Biz karar veririz rabbim verirse olur. Kimseyi ilgilendirmezHerkesin derdi ayrı benim kayınvalidem de hiç oralı değil. Olsun istemiyo desem yeridir. Çocuk olmuyo muhabbeti olmuştu bi ara kızı evlenip ayrıldı çocukla geldi bana onu örnek gösterdi. Sanırım herkes ayrılcak zannediyo Allah korusun onların torunları yetiyo onlara. Ama ben tek çocuğum ve bizim taraf yürekleri ağzında hamilelik haberi bekliyo olsa bayram havası esicek çok istiyolar
Çok güzel isimler. Gelsinlerde isimlerine yakışır evlatlar olsunlar inşallahYok canım olursa koyucam inşallah
Ahh deva harika asya da merhem olan şifa olan demekmiş nasıl deva ve şifa olacak bize geldiklerindeÇok güzel isimler. Gelsinlerde isimlerine yakışır evlatlar olsunlar inşallah
Bende erkek olursa Çağan Bera, kız olursa Deva istiyorum. Fikrimde değişiklik olmazsa
Aynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsunAma herkesin hayatı yaşantısı farklıki kızının başına öyle bişey gelmiş. Seninde gelcek diye bişey yokki, kimse boşanmak ayrılmak için evlenmez ama bazen insanlar mecbur kalabiliyorlar. Allahım kimseye yaşatmasın. Ama illaki çocuk istersin düşünürsün. Boşver canım siz eşinle isterseniz olur zaten. 3. Kişiler buna karışmasın ben kızıyoeum bu tarz şeylere yani sınır ihlali gibi geliyor. Biz karar veririz rabbim verirse olur. Kimseyi ilgilendirmez
Asyanında anlamı çok güzelmiş. Valla gelsinlerde şifa olsunlar derdimize deva olsunlar gercektenAhh deva harika asya da merhem olan şifa olan demekmiş nasıl deva ve şifa olacak bize geldiklerinde
İnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo vallaAsyanında anlamı çok güzelmiş. Valla gelsinlerde şifa olsunlar derdimize deva olsunlar gercekten
Kesinlikle öyle canım biz zaten stres altındayız bu tedavide bide insanların dedikleri daha çok strese sokuyor insanı. Duymamaya çalışıyorum. Duyuranıda engellemeye çalışıyorum işte kvme ben söylemeyemem en doğrusu eşimin söylemesi. Onuda şimdilik şu ayın sonucunu alana kadar söyletmicem. Sonuç olumsuz olursa dicem git smyle bidaha hiç çocuk muhabbeti yapmasın banaAynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsun
Ahhh benimdeee benimdeeeİnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo valla
Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılırKesinlikle öyle canım biz zaten stres altındayız bu tedavide bide insanların dedikleri daha çok strese sokuyor insanı. Duymamaya çalışıyorum. Duyuranıda engellemeye çalışıyorum işte kvme ben söylemeyemem en doğrusu eşimin söylemesi. Onuda şimdilik şu ayın sonucunu alana kadar söyletmicem. Sonuç olumsuz olursa dicem git smyle bidaha hiç çocuk muhabbeti yapmasın bana
Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanlarıAhhh benimdeee benimdeeerabbim tez zamanda hayallerimizi gerçekleştirsinn
Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılır
Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanları
Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılır
Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanları
Beklemedeyim canım 7si beklenen adet yaz istersenDefneninannisi sutlaacc @Siyahhhinci kızlar sizde durumlar nasıll. liste yapıyorum isterseniz ekleyim sizide :)
Yazıyorum canım. Bide kullandığın ilaçları ve sorun varmıydı onu hatırlayamadım onlarıda söylermsinBeklemedeyim canım 7si beklenen adet yaz istersen
Tatlım maşallah 3. yu mu istiyirsun yada isimler mi belli bizimde defne mira erkek olursa Ali aslan istiyoruz nasip.olursaAhh benimde tam 1.5 yıl ve insülin direnci belasıinşallah nasip olur defnen bu ay gelir ben de Meryem Asya ve Muhammed'in annesiyim canım çocuklarım
Kıskanmak değil ama bi yutkunanama oluyo çok ağladığımı bilirim çok içim acıyo bi de takma diyenlet oluyo yapabilsem takmam ama nasıl takmıyımmaynı zaman evlenmişiz biri doğum yapmış öteki hergün eli karnında oğlum da oğlum diyehikaye atıyo
İns senden güzel haber alırız kuzuBeklemedeyim canım 7si beklenen adet yaz istersen
Harika ya rabbim bunu çocuğuna giydirmeyi nasip etsin
Hahshfh ben de diyorum çocuk olsun evdeki paşalığının sonuna gelicez çocuk için olacak her şey
Kız yok hayallerim onlarTatlım maşallah 3. yu mu istiyirsun yada isimler mi belli bizimde defne mira erkek olursa Ali aslan istiyoruz nasip.olursatakma diye kerim ağzına terlik atasim geliyor benim
İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE HAYALLERİNİ YAŞATSIN CANIM :)Harika ya rabbim bunu çocuğuna giydirmeyi nasip etsin
Hahshfh ben de diyorum çocuk olsun evdeki paşalığının sonuna gelicez çocuk için olacak her şey
İns cnm benim ins Rabbim.isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıylaKız yok hayallerim onlarama inşallah olacak bu ay inanıyorum