Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama herkesin hayatı yaşantısı farklıki kızının başına öyle bişey gelmiş. Seninde gelcek diye bişey yokki, kimse boşanmak ayrılmak için evlenmez ama bazen insanlar mecbur kalabiliyorlar. Allahım kimseye yaşatmasın. Ama illaki çocuk istersin düşünürsün. Boşver canım siz eşinle isterseniz olur zaten. 3. Kişiler buna karışmasın ben kızıyoeum bu tarz şeylere yani sınır ihlali gibi geliyor. Biz karar veririz rabbim verirse olur. Kimseyi ilgilendirmez

Yok canım olursa koyucam inşallah
Çok güzel isimler. Gelsinlerde isimlerine yakışır evlatlar olsunlar inşallah
Bende erkek olursa Çağan Bera, kız olursa Deva istiyorum. Fikrimde değişiklik olmazsa
Ama bu ara Turna ismide göz kırpıyor bana kız için

Aynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsun

Asyanında anlamı çok güzelmiş. Valla gelsinlerde şifa olsunlar derdimize deva olsunlar gercekten
İnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo valla

Aynen öyle kuzucum o son oldu zaten dışarda bıraktık bu konuda onları herkes yerinde sağolsun
Kesinlikle öyle canım biz zaten stres altındayız bu tedavide bide insanların dedikleri daha çok strese sokuyor insanı. Duymamaya çalışıyorum. Duyuranıda engellemeye çalışıyorum işte kvme ben söylemeyemem en doğrusu eşimin söylemesi. Onuda şimdilik şu ayın sonucunu alana kadar söyletmicem. Sonuç olumsuz olursa dicem git smyle bidaha hiç çocuk muhabbeti yapmasın bana

İnşallah yaaa hayalim ve hevesim öğrenince m harfli kolye almak istiyorum ya Muhammed ya Meryem ya hemen boynumda taşımak istiyorum hani anneler isim yazdırıyo ya kolyelerine içim gidiyo valla
Ahhh benimdeee benimdeee rabbim tez zamanda hayallerimizi gerçekleştirsinn

Ahh inşallah olumlu olur inşallah artık hayatımızın bu sayfası kapanır çocuklu sayfası açılır
Ahhh benimdeee benimdeee rabbim tez zamanda hayallerimizi gerçekleştirsinn
Bi de şey isme özel hastane çıkışı takımları... Hele koyacağım isimlerde görünce daha da içim gidiyo sürekli de bakasım geliyo sonra üzülüyorum ama yine bakıyorum seçiyorum hatta en hoş olanları

inşallah
Ahha sen benim instagram kaydedilenlerimi görsenn çocuğumun odasını bile beğenmişim hastane kapı süsünü dediğin gibi isimli hele bitane çağan yazılı tulum gördüm ah dedim oğlum doğunca bu ğandemi olmazsa mevlüdüne alırım

Sadece kaydettiğim 126636282 taneden bitanesi

Tatlım maşallah 3. yu mu istiyirsun yada isimler mi belli bizimde defne mira erkek olursa Ali aslan istiyoruz nasip.olursa takma diye kerim ağzına terlik atasim geliyor benim

Harika ya rabbim bunu çocuğuna giydirmeyi nasip etsin

Hahshfh ben de diyorum çocuk olsun evdeki paşalığının sonuna gelicez çocuk için olacak her şey
İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE HAYALLERİNİ YAŞATSIN CANIM :)
ÇOCUK OLUNCA PABUÇLARI DAMA ATILCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…