Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE HAYALLERİNİ YAŞATSIN CANIM :)
ÇOCUK OLUNCA PABUÇLARI DAMA ATILCAK :KK48:
Aynen öyle zaten herkesten daha uzun sefa sürdüler ne isteseler başka uğraş olmadığı için ellerinde oluyo 😂 amin canımm bu ay herkes hayalini yaşasın evlerde bayram havası essin inşallah ❤️ bebek arabaları ve beşikleri de düşündüm mesela 😂 aslında bi başlık açmak lazım biz de hayallerimizi gerçek gibi konuşuruz şunu alıcaö bunu yapıcam diye hani annelerin ve hamilelerin paylaşımları gibi çünkü hayali bile güzel 🥰
İns cnm benim ins Rabbim.isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla🥰
İnşallah canım benim ya senin hayalin var mı ilk şunu alıcak diye heveslendiğin bişeyler mesela 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-03-21-55-24-50.jpg
    Screenshot_2021-02-03-21-55-24-50.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2021-02-03-21-55-09-83.jpg
    Screenshot_2021-02-03-21-55-09-83.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 22
Aynen öyle zaten herkesten daha uzun sefa sürdüler ne isteseler başka uğraş olmadığı için ellerinde oluyo 😂 amin canımm bu ay herkes hayalini yaşasın evlerde bayram havası essin inşallah ❤️ bebek arabaları ve beşikleri de düşündüm mesela 😂 aslında bi başlık açmak lazım biz de hayallerimizi gerçek gibi konuşuruz şunu alıcaö bunu yapıcam diye hani annelerin ve hamilelerin paylaşımları gibi çünkü hayali bile güzel 🥰

İnşallah canım benim ya senin hayalin var mı ilk şunu alıcak diye heveslendiğin bişeyler mesela 🥰
Eşimle aynı anda ogrenmezsek eğer GS forması alacam bebek olanindan 🥰

Kesinlikle öyle canım 😂 amin canımm ne güzel dua ediyosun rabbim inşallah kabul etsin😍 güzel bir sonuç aldığımızda öyle bi konu açarız canım. Hazırlıklarımızı paylaşırız birbirimizle fikirler ediniriz😍
bu 22sinde eşimin doğum günü. Bi geliyolar diyorum alsam bebek ayakkabısını tulum vs ona hediye hazırlasam. Sonra diyorum saçmalama sonucu daha öğrenmeden 🤣🤣
Teyzeleri baksanıza şunların tatlılığına Defneninannisi Defneninannisi Cookiie Cookiie ❤️
Aaiiyy çok şekerlerrrr 😍😍 inşallah bebişinin üzerinde görmek nasip oluurrr ❤️❤️
Kızlar ben uzun süre burdayım ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum beni bilgilendirir misiniz 😂
Canım ben hep tarayıcıdan giriyorum. Yazdığımız yerde dosya ekle varya ordan ekleniliyor. Diğer yerlerden hiç bilmiyorum😂

Kesinlikle öyle canım 😂 amin canımm ne güzel dua ediyosun rabbim inşallah kabul etsin😍 güzel bir sonuç aldığımızda öyle bi konu açarız canım. Hazırlıklarımızı paylaşırız birbirimizle fikirler ediniriz😍
bu 22sinde eşimin doğum günü. Bi geliyolar diyorum alsam bebek ayakkabısını tulum vs ona hediye hazırlasam. Sonra diyorum saçmalama sonucu daha öğrenmeden 🤣🤣
Teyzeleri baksanıza şunların tatlılığına Defneninannisi Defneninannisi Cookiie Cookiie ❤️
Aaiiyy çok şekerlerrrr 😍😍 inşallah bebişinin üzerinde görmek nasip oluurrr ❤️❤️

Canım ben hep tarayıcıdan giriyorum. Yazdığımız yerde dosya ekle varya ordan ekleniliyor. Diğer yerlerden hiç bilmiyorum😂
Bütün güzel dualarına koca bii aminnnn ❤️❤️❤️❤️ inşallah iyi bi sonuç alıp o sürprizi hazırlarsın eşine canım benim 🥰

Kızlar ceviz fındık gibi şeyler yiyin eşiniZe yedirin. Birde ilişkiden yarım saat önce sade türk kahvesiyle bitter çikolata eşe içiriliyormuş. Aklınızda bulunsun:kahve:

Drdr17 Drdr17 Mordus Mordus kızlar sizde de ağrı varmı kasığımda bir sızı var bacağıma vuruyor. İnşallah kist mist olmazlar 🙄

Kızlar ceviz fındık gibi şeyler yiyin eşiniZe yedirin. Birde ilişkiden yarım saat önce sade türk kahvesiyle bitter çikolata eşe içiriliyormuş. Aklınızda bulunsun:kahve:
Off keşke evde bitter çikolata olsaydı ya canım istedi şuan kahveyle 😂 biz yesek olmaz mı neden hep tatlı şeyler eşlere haksız mıyım Defneninannisi Defneninannisi 😂

Bitter sağlıklı canım bence yiyebilirsin 😂 haklısın haklısın torpilli gibiler maşallah🤣
Bize soğan suları iğneler onlara bitter çikolata olduuu 😂😂 şaka bi yana bende duydum ama yapamadım sabah işten geldi benimki vardiyadan dolayı saati zor tutturdum iğneden sonra kahveye vakit kalmadı ☹️ ama siz deneyin olursa ve benim bu ay olmazsa önümüzdeki ay içiririm bi şekilde 😇

X