Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin canım inşallah ❤️❤️❤️ Yook sende bendensin her an doğuma hazırım oyun park yataklar var ya beşik olarak onlardan alıp Montessori çocuk odası yapıyım diyorum ama bundan şeyin haberi yok sperm ve yumurtanın 😂😂
😂😂çok güldürdün gece gece ama gerçekten öyle ya sadece kendi kendimize iç geçiriyoz valla

Kızlar pko mum düşmanı kg yediğiniz içtiğiniz besine dikkat edin bugün doktorum Gynositol kullan devam et dedi pko da yumurta için iyiymiş içerisinde folik asitte var bu ay hazır gıdalardan uzak durun bence sürekli durun ama seviyorsanız sevginizi aza indirin😂 ben baya baya astım artık şeker hayatımda neredeyse yok 👏 reglimi düzenledi kendim yaşadığım için artık inanıyorum ve önceki gibi kistler yoğun değil artık yumurta gelişiminde sorun yoktu benim geçen ay umarım bu ayda öyle olur🤲

Kızlar pko mum düşmanı kg yediğiniz içtiğiniz besine dikkat edin bugün doktorum Gynositol kullan devam et dedi pko da yumurta için iyiymiş içerisinde folik asitte var bu ay hazır gıdalardan uzak durun bence sürekli durun ama seviyorsanız sevginizi aza indirin😂 ben baya baya astım artık şeker hayatımda neredeyse yok 👏 reglimi düzenledi kendim yaşadığım için artık inanıyorum ve önceki gibi kistler yoğun değil artık yumurta gelişiminde sorun yoktu benim geçen ay umarım bu ayda öyle olur🤲
Bende pikoluyum ve çocuk için 15 kilo verdim zor bi süreç

Bende pikoluyum ve çocuk için 15 kilo verdim zor bi süreç
Kesinlikle bende geçen yıl kg aldı başını gitti kpss ye hazırlanıyordum hareket yok gıda çok ama önceden de böyle oluyordum ama 10 kg almadım hemen sonra doktora gidince insülin direnci dendi ilaç kullandım bebek için kendim.icin 12 kg verdim şimdide dikkat ediyorum ama gerçekten zor nasıl kg verdin diyor herkes anlatmak zor geliyor bende spor yaptım diyorum🤦🏿‍♀️😂

Kesinlikle bende geçen yıl kg aldı başını gitti kpss ye hazırlanıyordum hareket yok gıda çok ama önceden de böyle oluyordum ama 10 kg almadım hemen sonra doktora gidince insülin direnci dendi ilaç kullandım bebek için kendim.icin 12 kg verdim şimdide dikkat ediyorum ama gerçekten zor nasıl kg verdin diyor herkes anlatmak zor geliyor bende spor yaptım diyorum🤦🏿‍♀️😂
Günaydın herkese bu arada :) benım gibi işe gidenlere hayırlı işler olsun.
bana hiç öyle ilaçlar vermediler :/ ver gel diyip durdu doktor

Günaydın herkese bu arada :) benım gibi işe gidenlere hayırlı işler olsun.
bana hiç öyle ilaçlar vermediler :/ ver gel diyip durdu doktor
Günaydın 🌼 kolay gelsin sana ☘️ insülin direnci için verdi bana birazda dikkat edince gitti çok şükür bu ilaç bende şeker ihtiyacını da kesti

canım selam bende gynositol kullanıyorum. Günde 1 defa mı içiyorsun? Ben 2 kullanıyordum doktorum gerek yok 1 defa kullanman yeterli dedi. Bu inofolicten falan daha fazla inosttol içeriyor diye gynositolu tavsiye etti.

X