- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Ohh emeğine sağlık benim 14 şubat yazalım çünkü o gün test yapıcam ya batı beklemicem iğne günü doluyo o güneTablo tamam canım söylerse eklicem batları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh emeğine sağlık benim 14 şubat yazalım çünkü o gün test yapıcam ya batı beklemicem iğne günü doluyo o güneTablo tamam canım söylerse eklicem batları
Allah seni doğru söylüyorsun valla hislerimiz aynı sanki zorla yapiyom gibi geliyir babada sonra sarsıyor um kendimi ama sarsana kadar iş işten geçmiş oluyorHahahsh onları da delirttik galiba ama bazen çok gıcık oluyorum bir şey yapmasa bile sanki ben adamdan zorla çocuk yapcam gibi uğraşıyom hissi geliyo ama bişey yaptığı da yok elinden gelen tek şey var onu da yapıyo daha napsınlar dimi
Adam seni seviyorum dediğinde bile benim kafa onu küfür anlıyorAhahaha ay yazık adamlara valla yaa. Ben çocuk konusunda pek şeytmemde içimde yaşadığımdan ona yansır. Eve bi geliyo benim surat asık. Bişey söylğyo sanki bana küfür ediyo gibi algılıyorum
Bende ilk başlarda gizli gizli gidiyordum , anneme gidiyorum diyip çıkıyordum. Görğmcelirime kendi aileme arkadaşlarıma kimseye söyleyemedim. Her doktora gittiğimde acaba anlarlarmı diye düşündüm baktım olmuyor daha çok sitres herkese söyledim. Artık insanlar sormadan anlatmaya basladım bugun çatlatma iğnesi oldugumu bir sagır sultan duymadı galiba işyerindekilere kadar :) böyle daha rahatım wallahi en azından herkez tedavi oldugumu bildigi için soru sormuyor sorana da tedaviye başladım diyorum. Hormon tedavisi falan . Daha rahat ediceksin inan bana .Burda paylaşmak gercekten banada çok çok iyi geliyor. Geçen gün hatta eşimede dedim. Cünkü kimseye söylemedim henüz tedavi olduğumu kimseyle paylaşamıyorum iyiki kulübe yazıyorum yoksa çok kafamda büyürdü herşey dedim. Benimlede paylaşabilirsin ne alaka diyo. Hep senimi sıkcam dedim sonra. Ben çocuk konusunda üstüne hiç gitmem. Sebepsiz
O kadar iyi anlıyorum ki sanki onun elinden bişey gelcek de yapmıyo gibi his sonra kıyamıyosun da ama iş işten geçiyo oyuncak oldu garipler napsın onlarda ama neden bence biliyo musun hani biz iğnesi ilacı alttan muayeneleri uğraşırken onlar bu döngünün en zevkli kısmında olunca biraz sinirimiz bozuluyo olabilirAllah seni doğru söylüyorsun valla hislerimiz aynı sanki zorla yapiyom gibi geliyir babada sonra sarsıyor um kendimi ama sarsana kadar iş işten geçmiş oluyor
Benim ailem.biliyir ama eşimin ailesi bilmiyor söylemek istedim ama eşim istemedi söylersen hiçbir şey degismeyecek ve sana daha çok soru soracaklar diyor ama kv söylemek de istiyorumBende ilk başlarda gizli gizli gidiyordum , anneme gidiyorum diyip çıkıyordum. Görğmcelirime kendi aileme arkadaşlarıma kimseye söyleyemedim. Her doktora gittiğimde acaba anlarlarmı diye düşündüm baktım olmuyor daha çok sitres herkese söyledim. Artık insanlar sormadan anlatmaya basladım bugun çatlatma iğnesi oldugumu bir sagır sultan duymadı galiba işyerindekilere kadar :) böyle daha rahatım wallahi en azından herkez tedavi oldugumu bildigi için soru sormuyor sorana da tedaviye başladım diyorum. Hormon tedavisi falan . Daha rahat ediceksin inan bana .
Kesinlikle öyle Rabbim çok uzamadan mucizemizi versin hepimizinO kadar iyi anlıyorum ki sanki onun elinden bişey gelcek de yapmıyo gibi his sonra kıyamıyosun da ama iş işten geçiyo oyuncak oldu garipler napsın onlarda ama neden bence biliyo musun hani biz iğnesi ilacı alttan muayeneleri uğraşırken onlar bu döngünün en zevkli kısmında olunca biraz sinirimiz bozuluyo olabilir
Aminn inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz sen ne kadar zamandır istiyosun ikinci çocuk muKesinlikle öyle Rabbim çok uzamadan mucizemizi versin hepimizin
Düzelttim canım sırasını yarın ayarlarım yine telde çok zor oluyor. Bat yazanlarıda pcden eklicem hep. Telden birtürlü satır ekleyemedimOhh emeğine sağlık benim 14 şubat yazalım çünkü o gün test yapıcam ya batı beklemicem iğne günü doluyo o güne
ay gercektenn öyle ya çok üzüldüm dur gideyimde azcık seveyim şunu git sende sev azcık yazık valla onlaraAdam seni seviyorum dediğinde bile benim kafa onu küfür anlıyor
Var ya ne özel kaldı ne başka bişey şu bizim gelmeyen spalar sayesinde doktor da olsa yabancı insanlarla ilişki zamanı konuşuyoruz kızlar hamilelik ve doğum haberleri bana da çok dokunuyoDüzelttim canım sırasını yarın ayarlarım yine telde çok zor oluyor. Bat yazanlarıda pcden eklicem hep. Telden birtürlü satır ekleyemedim
ay gercektenn öyle ya çok üzüldüm dur gideyimde azcık seveyim şunu git sende sev azcık yazık valla onlara
Bende ilk başlarda gizli gizli gidiyordum , anneme gidiyorum diyip çıkıyordum. Görğmcelirime kendi aileme arkadaşlarıma kimseye söyleyemedim. Her doktora gittiğimde acaba anlarlarmı diye düşündüm baktım olmuyor daha çok sitres herkese söyledim. Artık insanlar sormadan anlatmaya basladım bugun çatlatma iğnesi oldugumu bir sagır sultan duymadı galiba işyerindekilere kadar :) böyle daha rahatım wallahi en azından herkez tedavi oldugumu bildigi için soru sormuyor sorana da tedaviye başladım diyorum. Hormon tedavisi falan . Daha rahat ediceksin inan bana .
Ya ben çok takılıyorum böyle birisinin gelip şu hamileymiş flann demesi bile dokunmaya başladı artık. Bide özel bişey gibi geliyo. Şimdi anneme söylesem anneme dicem bugün çatlatma iğnesi oldum. E annem anlıcak akşama veya yarın pompiş olcağını kayınvalidem keza öyle birde sürekli sorarlar doktora gittinmi sonuç noldu ne durumda ne zamna gitceksin doktora falan diye. Hiç söylemek istemiyorum He süreç çok uzarsa artık çocuk konusunu çok dillendirirseler o zaman söylerim belki
Yok cnm ismimden dolayı ikinci bebek olarak düşünülüyor kız olursa eğer defne istiyorum hep o yüzden öyle yazdım 1.5 sene olacak benim klomen ikinci kez bu ay bu zamana gelene kadar 12 kg verdim insülin direnci düşürüldü reglim duzeldi düzene girdi demeliyim tarlusal içmiyorum artık çok şükürAminn inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz sen ne kadar zamandır istiyosun ikinci çocuk mu
Bana da öyle insanlar bunu bilmeyincedr kıskanç olarak nitelendiriyor bu daha ağır oluyorVar ya ne özel kaldı ne başka bişey şu bizim gelmeyen spalar sayesinde doktor da olsa yabancı insanlarla ilişki zamanı konuşuyoruz kızlar hamilelik ve doğum haberleri bana da çok dokunuyo
Yaa öyle bide ben saklıyorum ama kayınvalidemin komşusu benim doktorumun asistanı. Ondan çok çekindim başta orda burda anlatır diye gitmek istemedim falan. Sonra eşim dedi hasta mahremiyeti diye bişey var. Bişey duyarsan şikayet edersin dedi sonra gittim. Öyle hiç bakmadım bile muhattap olmadım onunla. Şuanaa kadar bişey duymadım hiçbiyerden bakalım. Ama dediğin gbii herşeyimiZi biliyor kızVar ya ne özel kaldı ne başka bişey şu bizim gelmeyen spalar sayesinde doktor da olsa yabancı insanlarla ilişki zamanı konuşuyoruz kızlar hamilelik ve doğum haberleri bana da çok dokunuyo
Defne çok güzel bir isimmmYok cnm ismimden dolayı ikinci bebek olarak düşünülüyor kız olursa eğer defne istiyorum hep o yüzden öyle yazdım 1.5 sene olacak benim klomen ikinci kez bu ay bu zamana gelene kadar 12 kg verdim insülin direnci düşürüldü reglim duzeldi düzene girdi demeliyim tarlusal içmiyorum artık çok şükür
Hahahs aslında komik ya da ağlanacak halimize gülüyoruz benim o değerli yumurtam kendi kendine çatlamasın diye pazar günü yatağından muayneye geldi doktorum kadın kocasının yanından gelip bana kocamla ilişkiye gşrmem konusunda zamanlar verdi benimde kaynanamlar bilmiyo kız bilmesinler boşver ben söylemek istemiyorum tedaviyi hiç. İnşallah olur da bu ay gerek kalmaz kimsenin bilmesineYaa öyle bide ben saklıyorum ama kayınvalidemin komşusu benim doktorumun asistanı. Ondan çok çekindim başta orda burda anlatır diye gitmek istemedim falan. Sonra eşim dedi hasta mahremiyeti diye bişey var. Bişey duyarsan şikayet edersin dedi sonra gittim. Öyle hiç bakmadım bile muhattap olmadım onunla. Şuanaa kadar bişey duymadım hiçbiyerden bakalım. Ama dediğin gbii herşeyimiZi biliyor kız
Ahh benimde tam 1.5 yıl ve insülin direnci belası inşallah nasip olur defnen bu ay gelir ben de Meryem Asya ve Muhammed'in annesiyim canım çocuklarımYok cnm ismimden dolayı ikinci bebek olarak düşünülüyor kız olursa eğer defne istiyorum hep o yüzden öyle yazdım 1.5 sene olacak benim klomen ikinci kez bu ay bu zamana gelene kadar 12 kg verdim insülin direnci düşürüldü reglim duzeldi düzene girdi demeliyim tarlusal içmiyorum artık çok şükür
Kıskanmak değil ama bi yutkunanama oluyo çok ağladığımı bilirim çok içim acıyo bi de takma diyenlet oluyo yapabilsem takmam ama nasıl takmıyımmaynı zaman evlenmişiz biri doğum yapmış öteki hergün eli karnında oğlum da oğlum diyehikaye atıyoBana da öyle insanlar bunu bilmeyincedr kıskanç olarak nitelendiriyor bu daha ağır oluyor
Pazar günü gelmiş ne güzel bir doktor öyle o kızHahahs aslında komik ya da ağlanacak halimize gülüyoruz benim o değerli yumurtam kendi kendine çatlamasın diye pazar günü yatağından muayneye geldi doktorum kadın kocasının yanından gelip bana kocamla ilişkiye gşrmem konusunda zamanlar verdi benimde kaynanamlar bilmiyo kız bilmesinler boşver ben söylemek istemiyorum tedaviyi hiç. İnşallah olur da bu ay gerek kalmaz kimsenin bilmesine
Herkesin derdi ayrı benim kayınvalidem de hiç oralı değil. Olsun istemiyo desem yeridir. Çocuk olmuyo muhabbeti olmuştu bi ara kızı evlenip ayrıldı çocukla geldi bana onu örnek gösterdi. Sanırım herkes ayrılcak zannediyo Allah korusun onların torunları yetiyo onlara. Ama ben tek çocuğum ve bizim taraf yürekleri ağzında hamilelik haberi bekliyo olsa bayram havası esicek çok istiyolarPazar günü gelmiş ne güzel bir doktor öyle o kız
Valla sorma canım ya herşeyi inceler olduk saati zamanı başkalarından öğrenir olduk
Bende söylemek istemiyorum işte. Bide kv bu ara çok çocuk muhabbeti yapmaya başladı. Her görüşmemizde nerdeyse o hamileymiş bu doğurmuş işte bizede nasip olsun falan. Cevap vermiyorum hiç oralı olmuyorum. Eşime söyledim artık ciddi anlamda üzüldüğümü. Konuşcam söylemesin bidaha dedi. Şimdi tedaviyi söylesem her gün arıcak beni naptın gittinmi ne dedi doktor falan. Asla kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum torun istiyolar anlıyorum onları ama bende istiyorum istemekle olmuyor işte
Senin varmı canım çocuk yoksa olursa koymak istediğin isimlermiAhh benimde tam 1.5 yıl ve insülin direnci belası inşallah nasip olur defnen bu ay gelir ben de Meryem Asya ve Muhammed'in annesiyim canım çocuklarım
Kıskanmak değil ama bi yutkunanama oluyo çok ağladığımı bilirim çok içim acıyo bi de takma diyenlet oluyo yapabilsem takmam ama nasıl takmıyımmaynı zaman evlenmişiz biri doğum yapmış öteki hergün eli karnında oğlum da oğlum diyehikaye atıyo
Yok canım olursa koyucam inşallahSenin varmı canım çocuk yoksa olursa koymak istediğin isimlermi