Evet canım. Bir kaç ay oldu tabi. Regli olunca tekrar gitcem nasipse hormonlar içinHormonlarına baktırdın mı?
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım ya şu girdiğim mübarek günlerde. Birbirimize dua edelim bol bol.Evet canım. Bir kaç ay oldu tabi. Regli olunca tekrar gitcem nasipse hormonlar için
Ne güzel inşallah gene olur vakti geldiğinde.Yok canım. Adet düzensizliğinden dolayı ovulasyon testi kullanıp yumurtlamayi degerlendirmistik olmuştu. Şimdi klomenle falan olmadı. Vakti zamanı var demek ki. Hayırlısı hakkımızda..
Aminn canimm insaAllahRabbim hayırlısını versin inşallah canım ya şu girdiğim mübarek günlerde. Birbirimize dua edelim bol bol.
Aynen ya insan negatifi görünce hemen adet olmak istiyor.Ne güzel inşallah gene olur vakti geldiğinde.Yarın regli olmam lazım benim de. Onun sıkıntısı var. Başım ağrıyor iki gündür, regli öncesi gerginliğim var biraz olsam da geçse gitse. İnsanın içi daralıyor valla. Gelse dert gelmese dert
Aynen kuzum aynen. Ama ben hala olmadım dün olmam gerekiyordu. Bekliyorum hala. Bugün gelirse tam olacak. Doğum günüm çünkü. Harika bir hediyeAminn canimm insaAllah
Aynen ya insan negatifi görünce hemen adet olmak istiyor
Polipi neden şimdi görmüş. İlk defa mı vajinal muayene etti?Kızlar merhaba Biliyosunuz ben adet olmustum bugun besinci gün tekrar doktora gittim yine klomen başlatır diye çünkü daha bir ay denedim ondan önceki ayda iğneli aşılama olmuştum . Muayee etti ve polip gördü 8 mm ,gecen ayda bakmıştı ama görmemişti ve dediki histereskopi yapicaz sana pazartesi günü gel yapalım bu ay tedavisiz dene olmazsa sonraki ay iğneli aşılama yapıcaz
Ya ben en azından bir ay daha klomen yapar sanıyorum ve öyle isterdim ama dediki zaman kaybetmeye gerek yok iki senedir deniyosun ve olmamış zaten dedi
Histereskopi diyince birden şaşırdım ne yalan söyleyimfiyatta sormadim çıkınca telefonla aradim hastaneyi ,cerrahi operasyon fiyat bilgisi veremiyoruz ama 4.5 ile 10 bin arası değişiyor dedi cok yüksek geldi fiyatta napsam bilmiyorum tekrar zeynep kamile mi gitsem ama yapmazlarki histereskopi daha dogrusu randevu alamam kaç ay sonraya verirler eşime söylesem yapılması gerekiyor ise yapılacak dicek biliyorum ama fiyatlar cok yüksek geliyor moralim çok bozuldu
Gecmis olsun canim. Fiyat cok yüksekmiş. Zeynep kamile git bi sor. Orası cok fazla ileri tarihe atarsa baska bir devlet hastanesine gitsen olmaz miBu arada zeynep kamil bu ay aşılama yapicakti bana aslında ama ben ramazan ayı sürekli kontole çağırırlar oruç tutamam diye gitmedim mayista yapardı aslında ama bi kere burayada başladım napsam bilmiyorum
Kuzu doğum gününmüş. Geç oldu ama doğum günün kutlu olsunAynen kuzum aynen. Ama ben hala olmadım dün olmam gerekiyordu. Bekliyorum hala. Bugün gelirse tam olacak. Doğum günüm çünkü. Harika bir hediye
Progestan falan kullaniyormusun?Aynen kuzum aynen. Ama ben hala olmadım dün olmam gerekiyordu. Bekliyorum hala. Bugün gelirse tam olacak. Doğum günüm çünkü. Harika bir hediye
Dogum günün kutlu olsun bu aradaAynen kuzum aynen. Ama ben hala olmadım dün olmam gerekiyordu. Bekliyorum hala. Bugün gelirse tam olacak. Doğum günüm çünkü. Harika bir hediye
Aynen yaa o yaptı galiba gecikmeProgestan falan kullaniyormusun?
Kuzu doğum gününmüş. Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun
Çok sagolun kızlar. Doğum günüm de en güzel hediye hamile olduğumu öğrenmek olurdu ama kısmet değilmiş. Biraz buruk geçti. Eşim de malesef iş seyahatindeDogum günün kutlu olsun bu arada
Birak bence kullanma artık. Ya gec dollenme olayi var ya boyle durumlarda gec döllenmeden suphelenilir ama o yumurtlamamizin tam olarak ne zaman olduğunu bilmememizden kaynaklanır. Mesela benim ilk gebeligime son adet tarihime bakaraktan gec dollenme dedi doktor. Cunku gec yumurtlamistim. Ama klomen ve catlatma ignesiyle gününu bildiğimiz icin gec dollenme olasılığı olmuyor. Amaa cok nadirde olsa bazen gebelik gec çıkabiliyor. Hatta bazilarininki ancak kanda cikabiliyormus. Oyle bir durum da olabailir.Aynen yaa o yaptı galiba gecikmeİnternette baktım bu akşam yaparmış. Progesteron fitil vermişti doktor regli olana kadar kullan dediği için de hala kullanıyorum. Bilemedim. Yarın olurum inşallah. Böyle olunca da insan negatif olmasına rağmen saçma sapan umitleniyor.
Sıkma canınıııÇok sagolun kızlar. Doğum günüm de en güzel hediye hamile olduğumu öğrenmek olurdu ama kısmet değilmiş. Biraz buruk geçti. Eşim de malesef iş seyahatindeama bir arkadaşım geldi bugün Allah'tan tüm gün yalnız olmaktan kurtardı beni.
Ya bu sefer iğne olmadım ya. Gittiğimde çatlamış dedi doktor. Folikuller görünmüyordu. Ama 1 saat ama 10 saat önce onu söyleyemem dedi. Akşamları yatmadan koy dedi fitili bugün de koydum artık ama yarın da olmazsa olmadı gene test mi yapsam diyorum ancak bir negatif daha görmek istemiyorumBirak bence kullanma artık. Ya gec dollenme olayi var ya boyle durumlarda gec döllenmeden suphelenilir ama o yumurtlamamizin tam olarak ne zaman olduğunu bilmememizden kaynaklanır. Mesela benim ilk gebeligime son adet tarihime bakaraktan gec dollenme dedi doktor. Cunku gec yumurtlamistim. Ama klomen ve catlatma ignesiyle gününu bildiğimiz icin gec dollenme olasılığı olmuyor. Amaa cok nadirde olsa bazen gebelik gec çıkabiliyor. Hatta bazilarininki ancak kanda cikabiliyormus. Oyle bir durum da olabailir.
Elimden geleni yapıyorumSıkma canınııı
Yok gectigimiz ay klomen tedavisi yapti bende hatırlattım polipim olduğunu ama baktı baktı hic bisey görmedi ama bu ay gittim hemen gördü ve direk histereskopi yapicaz sana dedi benim polipim cok kucuk 1 cm bile degil normalde hamileleige engel olmazmış ama işini şansa birakmak istemiyor sanırım tekrarlama ihtimalide var nasil yapicam bilmiyorum hayırlısı net fiyat alinca düşünücemPolipi neden şimdi görmüş. İlk defa mı vajinal muayene etti?
Teşekkür ederim canim. Evet yüksek tam bilmiyorum yarin ogrenicem insallah buraya yazarimGecmis olsun canim. Fiyat cok yüksekmiş. Zeynep kamile git bi sor. Orası cok fazla ileri tarihe atarsa baska bir devlet hastanesine gitsen olmaz mi