Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bnce su hamilelik muabetin az ara verelim iyi gelmiyo bize normal sohbet edelim sonuc zaten belli olunca konusuruz azcik moralimizi tavan yapmamiz lazim zuzu belkide o kisiye ayan olmustur nerden bilebiliriz😍bi silkelenin bakim😄
Olur valla. Zaten gün yaklastikca kendimi hiç birseye de veremiyorum. Aklıma yemek gelmiyor ya yapacağım 😂 köfte pilav salata yaptım bugün. Siz ne yaptiniz yazın da bana da fikir olsun. Hem de kafamiz dagilsin.

Ah canım ben 4 sene bitti nerdeyse 4,5 yıl olacak evleneli. Ama 19 ay oldu toplamda denediğimiz. Arada bi süre ara verdik falan. 2 yıldan beri uğraşıyorum. Evet öğretmenim canım. bugün Okulda bi hoca rüyamda seni gördüm hamileydin makarna AŞ ermiştin diyor sabah. Gözlerim doldu bi çaktırmamaya çalıştım. Çok zor süreç allaH yardım etsin hepimize
ay biliyomusun bende kendimi gördüm ruyamda kucagimda bebek vardi seviyodum agzini yüzünü 😂

Olur valla. Zaten gün yaklastikca kendimi hiç birseye de veremiyorum. Aklıma yemek gelmiyor ya yapacağım 😂 köfte pilav salata yaptım bugün. Siz ne yaptiniz yazın da bana da fikir olsun. Hem de kafamiz dagilsin.
Eff valla benimdes esim aradi fasulye pilav mercimek corbasi istedi effff😏 smdi onu yapmaya klkicam esra erol basladi hizlica ypmam lazim😄😄

Eff valla benimdes esim aradi fasulye pilav mercimek corbasi istedi effff😏 smdi onu yapmaya klkicam esra erol basladi hizlica ypmam lazim😄😄
Ahahaha ya bu esra ya beni de bulaştırdınız. Iki gündür başladım bu nedir yaaa 😂😂 ooo bu arada ellerine sağlık. Fasulye çok severim. 💕

İzle izle valla bazen oyle konular oluyoki🤭🤭 valla mis gibi oldu fasukyem gelde yiyek😍😄
Aaay ellerine sağlık yine ve afiyet olsun. Beraber yemiş kadar oldum, be tatlısın. 😍 biz de öğlen yaptığım köftelerden kaldı, yemek yapmaya üşendim kahvaltı hazırlıyorum. Peynir falan eritmeli. Eşim de allahtan kahvaltıyı benden çok sever arada akşam kahvaltısı bazen sabahkinden güzel oluyor. 😊 Yarına da tavuk patates düşünüyorum. Bakalım 😄

Aaay ellerine sağlık yine ve afiyet olsun. Beraber yemiş kadar oldum, be tatlısın. 😍 biz de öğlen yaptığım köftelerden kaldı, yemek yapmaya üşendim kahvaltı hazırlıyorum. Peynir falan eritmeli. Eşim de allahtan kahvaltıyı benden çok sever arada akşam kahvaltısı bazen sabahkinden güzel oluyor. 😊 Yarına da tavuk patates düşünüyorum. Bakalım 😄
Ayy aksam kahvlti yemek cok eglenceli geliyo bana 😍afiyet olsun canim benim saat kac orda 🤣🤣

Kızlar ben gittim acilde kan verdim . Sonucum çıkmış 1.27 yani hamile degilim çok üzülmedim diyip kendimi kandirayim en iyisi . Sadece eşime üzülüyorum o çok kafaya takıyor diye birde ne bileyim

Kızlar ben gittim acilde kan verdim . Sonucum çıkmış 1.27 yani hamile degilim çok üzülmedim diyip kendimi kandirayim en iyisi . Sadece eşime üzülüyorum o çok kafaya takıyor diye birde ne bileyim
Canim üzülme dicem ama ister istemez üzülüyo insan😢 bende esime üzülüyorum biliyomusun farkettirmemeye çalışıyo ama o da cok kafasına takiyo
Bizde insallah görücez pozitif sonucu icini ferah tut❣️

Cikmazmi o deger🙁yarin regl olmazsin belki

Canim üzülme dicem ama ister istemez üzülüyo insan😢 bende esime üzülüyorum biliyomusun farkettirmemeye çalışıyo ama o da cok kafasına takiyo
Bizde insallah görücez pozitif sonucu icini ferah tut❣️
İçime akitiyorum herşeyi . Ben bugün gittiğim hastanenin tüp bebeğinde yaptırmıştım tedavimi progestan iğnelerimide bebek varken hep orda yaptırıyodum hemşire kız dedi abla devam ediyo musun progestan a dedim o bebek düştü üstüne ben amelîyat oldum belimden sonra şimdi de çatlatma iğnesi vurduk filan yarın filmim var o yüzden kan vermeye geldim . Üzüldü saniyo Bebek var ... Üzüldüm ilkin içimde zaten üzülüyorum üstüne eşimi takıyorum belki de severek almamıza rağmen içinden diyodur keşke bununla evlenmeseydim çocuğu olmuyo diye 🥲 çevre beklentisi , herşey . Yoruluyorum 32 ne girecem 1 ay sonra , 2 senelik evliliğim Haziran'da . Nolurdu birkez olsun bende mutlu olsaydım 🥲🥲 niye benim herseyim hep böyle zor oluyor ağlıyorum evet şuan . Çünkü bir kere daha yüzüm düşüyor içime ata ata

Hayırlısı olsun canım. Ne kadar üzülmeyelim desek te üzülüyoruz. Şimdi yakın bir arkadaşım mesaj attı. Hamileyim dedi. Onun adına çook sevindim ama bizlerin adına üzüldüm. 5 sene spiralliydi. Spiral kayınca çıkarttırdı. Tekrar taktırmak için adetini beklerken hamile olduğunu öğrendi. Ve daha düşünmüyordu.Yanı demem o ki Rabbim "ol" derse olur. Spiral kaymasi yeni bir gebeliğe vesile olacakmış demek ki. Bu da bizlerin imtihanı. Bizde vesilelere sariliyoruz ama zamanı var demek ki. 💓

Zannetmiyorum çıkacağını . Kimyasal da 38 gördüm ,31 gördüm,29 gördüm en sonra 9 idi sonrada adet oldum. İmkansız 1 gün içinde bu değer yükselmez
Uzulme neolur yaşın cokta buyuk degil yaşinı sorun etme 36 yasinda hamile kalanlar var daha genciz ibrahim saracogluyla gorustunmu canm hic pko vardi sendede benim gibi dmi bi onlrla ilestisime gecsen kan testlerini istiyolr degerlerine bakip ona gore kut uyguluyomar ozellikle pko lu kafinlarda bak ben burda bi kizla tanismistim 4 yildir bebegi olmamis en son orayla iletisime gecmis adamlar kur vermiş onun degerine gore o ay hamile kalmis anladnmi umut hep var yeterki biz pes etmeyelim

Hayırlısı olsun canım. Ne kadar üzülmeyelim desek te üzülüyoruz. Şimdi yakın bir arkadaşım mesaj attı. Hamileyim dedi. Onun adına çook sevindim ama bizlerin adına üzüldüm. 5 sene spiralliydi. Spiral kayınca çıkarttırdı. Tekrar taktırmak için adetini beklerken hamile olduğunu öğrendi. Ve daha düşünmüyordu.Yanı demem o ki Rabbim "ol" derse olur. Spiral kaymasi yeni bir gebeliğe vesile olacakmış demek ki. Bu da bizlerin imtihanı. Bizde vesilelere sariliyoruz ama zamanı var demek ki. 💓
Dün bir arkadaşım şuursuzca yazdı " ben hamileyim ,senin bebek yok mu ?" Bilmiyor çünkü hiç zorlanmamis bu konuda hiç sınavı olmamış . Dua ediyorum,iyi insan olmaya çalışıyorum rabbim daha iyi insan olucam diyorum olmuyor ,olmadıkça mahcuplugum kat kat artıyor.

Süreç zor ve biz de yoruluyoruz. Yarın hsg filmim var dua edin bana emi . Şuan annemle bile konuşmak istemezken buraya yazdım çünkü beni sizden başka hiç kimse anlamaz .
Mart gebelik planlayanlar grubunda minikfarem nickli bi arkadaşın testi bugün düne göre bir tık koyulaşmış, dünkü değeri 1,9 muş. Yani yanlış anlamadıysam. Sen erken gebelik testi yaptın mı?

Mart gebelik planlayanlar grubunda minikfarem nickli bi arkadaşın testi bugün düne göre bir tık koyulaşmış, dünkü değeri 1,9 muş. Yani yanlış anlamadıysam. Sen erken gebelik testi yaptın mı?
Kan testi verdim , yarın hsg filmine gün vermişlerdi ya bana zaten bugün de beklenen regl günüm . Yükselmez eminim bosuna hsg gitmesin , eşimi aradım haber verdim . Bana diyo bu ne isti arkadas , ben ondan teselli beklerken , ben onu teselli edip kapadım ..işte böyle böyle tukeniyorum çünkü beni teselli edecek bir eşim yok

Uzulme neolur yaşın cokta buyuk degil yaşinı sorun etme 36 yasinda hamile kalanlar var daha genciz ibrahim saracogluyla gorustunmu canm hic pko vardi sendede benim gibi dmi bi onlrla ilestisime gecsen kan testlerini istiyolr degerlerine bakip ona gore kut uyguluyomar ozellikle pko lu kafinlarda bak ben burda bi kizla tanismistim 4 yildir bebegi olmamis en son orayla iletisime gecmis adamlar kur vermiş onun degerine gore o ay hamile kalmis anladnmi umut hep var yeterki biz pes etmeyelim
Denemedim hiç .eşimde önce sıkıntı vardı belki de devam ediyor bilmiyorum sıkıntısı ama en son gittiğimiz üroloji Dr . Sende bişey yok deyince bukez ihale bana kaldı , yani artık bende sorun var diye olmuyo bile ve ben bunun yükünü taşıyorum çünkü geçmiş zamanlarda onda olduğunu bilmeden daha yeni evliyken çok kalbimi kırdı vs ..şimdi içten içe diyorum o kadar sene bekledik evlenmek için zor süreçlerden geçtik vs , belki de diyodur çocuğu bile olmuyor. Çünkü bana son gittiğimiz üroloji uzmanından sonra dedi ki normal bir kadınla olsam çocuğum olabilir yani duzelmis demi durumum diye aslında kötü mana da değil ama yanlış şekilde örnek verdi . Ne bileyim ya benim gözümde 2 ,3 evlat yok . Birtane hayırlı şekilde olsun başka da ne çabalarım ne bişey

X