Ahahahahahahaha ya alemsiniz valla keyfim yerine geliyor burda sizlerle yazistikcaYaa kocam şimdi diyor ki hiç aşere falan yoknefes alıyorum ya dedim bakıyor öyle saf saf
Her gün mü? Hangi kanalda? İzleyim mademAy muptelasi olursun okadr diyorum sana 16:20 basliyo 6. 40 ta bitiyo valla izle hizlica islerimi yapiyorum bitiriyorum sirf kacirmamak icin
TutmadıııDur sende acıksın uzun boylusun yani cok degil normal. kilolu degilsin cok siyah kas kahve goz siyah sachaytta tutturmamismdir kesin
valla bende stres atıyorum kafam dağılıyor burdaAhahahahahahaha ya alemsiniz valla keyfim yerine geliyor burda sizlerle yazistikca
Askim atv de evet hafta ici hergunHer gün mü? Hangi kanalda? İzleyim madem
Tamam süper bakicam artık haftayaAskim atv de evet hafta ici hergun
Sağol canım gel beraber olsunSohbetiniz bol olsun kızlar
Bana bakmadı ama bence çatladı o kadar ağrım oldu ki hissettim vallaTamam süper bakicam artık haftayabu arada bugün kontrolüm var. Igneden 1 hafta sonra bakıyor doktor. Folikuller çatlamış mı falan diye. Sizde de baktı mı doktor?
Burda bakan da varmış bakmayanda. Yani üstünden 1 hafta geçtikten sonra iğnenin illa çatlar ya var mı ki catlamayan acaba? Benim de iğneden sonraki gün baya ağrımıştı. Bence benim de çatladı.Bana bakmadı ama bence çatladı o kadar ağrım oldu ki hissettim valla
Evet canim ben gittim catlamisti ben zaten catlayinca anliyotum igne yaptigim gun aksamina catlafi benim kahvemsi akinti geliyo benm catlamalrimda anliyorum hemen doktora soyledim aynen oyle anlayabilrsin baska zamanlardada degerlndir hemn diyoTamam süper bakicam artık haftayabu arada bugün kontrolüm var. Igneden 1 hafta sonra bakıyor doktor. Folikuller çatlamış mı falan diye. Sizde de baktı mı doktor?
Benim arkadsimin cok inatciyfi dozu yuksektip tekrar igne veriyodu ona ragmen catlamiyofu fusun sonra bunaldi birakti tedaviyi iki ay sonra mi be kafa dagitmak icin tatile gitti hamile kaldi ama baya uvrasmisti hamilelik icinBurda bakan da varmış bakmayanda. Yani üstünden 1 hafta geçtikten sonra iğnenin illa çatlar ya var mı ki catlamayan acaba? Benim de iğneden sonraki gün baya ağrımıştı. Bence benim de çatladı.
Evet canım çatlamayıp kiste dönebiliyor bazı durumlarda. O yüzden kontrole gitmek aslında iyi. Ama bu dediğim şey nadir oluyor genelde çatlıyor korkma o yüzdenBurda bakan da varmış bakmayanda. Yani üstünden 1 hafta geçtikten sonra iğnenin illa çatlar ya var mı ki catlamayan acaba? Benim de iğneden sonraki gün baya ağrımıştı. Bence benim de çatladı.
Hadi yaa demek biz gene şanslıyız. Benim ilk denemede folikul çok yavaş büyümüştü ama Allahtan igneden sonra çatlaması. Insallah busefer de çatlamıştir.Benim arkadsimin cok inatciyfi dozu yuksektip tekrar igne veriyodu ona ragmen catlamiyofu fusun sonra bunaldi birakti tedaviyi iki ay sonra mi be kafa dagitmak icin tatile gitti hamile kaldi ama baya uvrasmisti hamilelik icin
Nezamn kontrolün bugun daha aksam oldu nasil gitcenHadi yaa demek biz gene şanslıyız. Benim ilk denemede folikul çok yavaş büyümüştü ama Allahtan igneden sonra çatlaması. Insallah busefer de çatlamıştir.
Valla bilmiyordum. Insallah yolunda gider hersey de catEvet canım çatlamayıp kiste dönebiliyor bazı durumlarda. O yüzden kontrole gitmek aslında iyi. Ama bu dediğim şey nadir oluyor genelde çatlıyor korkma o yüzden
Ben Almanya da yaşıyorum ya burda 2 saat fark var. Saat 7 de randevum. Doktorum 8'e kadar bakıyor hasta.Nezamn kontrolün bugun daha aksam oldu nasil gitcen
Hadi bakalım bize de yaz bakalım kaç tane yumurta vardı kaç mm idiler canımValla bilmiyordum. Insallah yolunda gider hersey de cat
Ben Almanya da yaşıyorum ya burda 2 saat fark var. Saat 7 de randevum. Doktorum 8'e kadar bakıyor hasta.
Yazarım kontrolden sonra bakalım ne dicek doktor.Nezamn kontrolün bugun daha aksam oldu nasil gitcen
2 tane vardı biri 17 biri 21 di iğneyi vurduğu gün canım.Hadi bakalım bize de yaz bakalım kaç tane yumurta vardı kaç mm idiler canım
Oh maşallah çok güzel çatlamıştır merak etme. Belki tutunmuştur bile kııızzzz2 tane vardı biri 17 biri 21 di iğneyi vurduğu gün canım.