Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam süper bakicam artık haftaya bu arada bugün kontrolüm var. Igneden 1 hafta sonra bakıyor doktor. Folikuller çatlamış mı falan diye. Sizde de baktı mı doktor?
Bana bakmadı ama bence çatladı o kadar ağrım oldu ki hissettim valla

Bana bakmadı ama bence çatladı o kadar ağrım oldu ki hissettim valla
Burda bakan da varmış bakmayanda. Yani üstünden 1 hafta geçtikten sonra iğnenin illa çatlar ya var mı ki catlamayan acaba? Benim de iğneden sonraki gün baya ağrımıştı. Bence benim de çatladı.

Tamam süper bakicam artık haftaya bu arada bugün kontrolüm var. Igneden 1 hafta sonra bakıyor doktor. Folikuller çatlamış mı falan diye. Sizde de baktı mı doktor?
Evet canim ben gittim catlamisti ben zaten catlayinca anliyotum igne yaptigim gun aksamina catlafi benim kahvemsi akinti geliyo benm catlamalrimda anliyorum hemen doktora soyledim aynen oyle anlayabilrsin baska zamanlardada degerlndir hemn diyo

Burda bakan da varmış bakmayanda. Yani üstünden 1 hafta geçtikten sonra iğnenin illa çatlar ya var mı ki catlamayan acaba? Benim de iğneden sonraki gün baya ağrımıştı. Bence benim de çatladı.
Benim arkadsimin cok inatciyfi dozu yuksektip tekrar igne veriyodu ona ragmen catlamiyofu fusun sonra bunaldi birakti tedaviyi iki ay sonra mi be kafa dagitmak icin tatile gitti hamile kaldi ama baya uvrasmisti hamilelik icin

Evet canım çatlamayıp kiste dönebiliyor bazı durumlarda. O yüzden kontrole gitmek aslında iyi. Ama bu dediğim şey nadir oluyor genelde çatlıyor korkma o yüzden

Benim arkadsimin cok inatciyfi dozu yuksektip tekrar igne veriyodu ona ragmen catlamiyofu fusun sonra bunaldi birakti tedaviyi iki ay sonra mi be kafa dagitmak icin tatile gitti hamile kaldi ama baya uvrasmisti hamilelik icin
Hadi yaa demek biz gene şanslıyız. Benim ilk denemede folikul çok yavaş büyümüştü ama Allahtan igneden sonra çatlaması. Insallah busefer de çatlamıştir.

Evet canım çatlamayıp kiste dönebiliyor bazı durumlarda. O yüzden kontrole gitmek aslında iyi. Ama bu dediğim şey nadir oluyor genelde çatlıyor korkma o yüzden
Valla bilmiyordum. Insallah yolunda gider hersey de cat
Nezamn kontrolün bugun daha aksam oldu nasil gitcen
Ben Almanya da yaşıyorum ya burda 2 saat fark var. Saat 7 de randevum. Doktorum 8'e kadar bakıyor hasta.

Valla bilmiyordum. Insallah yolunda gider hersey de cat

Ben Almanya da yaşıyorum ya burda 2 saat fark var. Saat 7 de randevum. Doktorum 8'e kadar bakıyor hasta.
Hadi bakalım bize de yaz bakalım kaç tane yumurta vardı kaç mm idiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…