Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acile mi gidiyon kuzu sen bu saatte doktorlar oluyomu yahu
Ahahaha yok yok ben Almanya da yaşıyorum burda saat daha 17:48 randevum 7 de. Benim doktorum da muayenehanesinde 8 e kadar hasta bakıyor. Gündüzleri ameliyat öğleden sonra akşama kadar da kontroller işte. Ondan heralde geç saate kadar bakıyor kadıncağız.

Aa evet alamanyadaydin sen dimi ahh yavrum ya ailen turkiyede orayami gelin gittin

Aa evet alamanyadaydin sen dimi ahh yavrum ya ailen turkiyede orayami gelin gittin
Evet bütün ailem turkiyede ben buraya gelin geldim. güzel yanları da var çok ama aynı zamanda zor da. Özellikle bu pamdemi döneminde. Gidemiyoruz gelemiyoruz valla çok özledim ailemi, arkadaşlarımı.

Evet bütün ailem turkiyede ben buraya gelin geldim. güzel yanları da var çok ama aynı zamanda zor da. Özellikle bu pamdemi döneminde. Gidemiyoruz gelemiyoruz valla çok özledim ailemi, arkadaşlarımı.
Ayy kötü oldum accik olsun saglikli olsunlarda varsin hasret birazcik olsun yakin zamanda hersey duzelirde gorusursunuz

Kızlar ben o çatladı mı çatlamadı mı diye kontrole geleyim mi diye sordum bana genelde bakmıyorz bebek tutunsn diye demişti. Zaten regli olduğunda kontrole geldiğnde kiste dönüşüyor mu dönüşmüyor mu kontrol ediyrz demişti

Amanin bana bakti ya bebegime bisey olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…