Hadi bakalim iyi haberle gelYazarım kontrolden sonra bakalım ne dicek doktor.
Insallah canım. Bir rahim için kalınlığa bakacak galiba işte bir de dediğim gibi çatlamış mi folikuller ona. Yazıcam eve gelir gelmez.Hadi bakalim iyi haberle gel
Aaay ne diyorsuuun inşallah!!Oh maşallah çok güzel çatlamıştır merak etme. Belki tutunmuştur bile kııızzzz
neden olmasın canım hadi güzel haberlerle gel bekliyoruzAaay ne diyorsuuun inşallah!!
Insallahneden olmasın canım hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz
Acile mi gidiyon kuzu sen bu saatte doktorlar oluyomu yahuInsallah canım. Bir rahim için kalınlığa bakacak galiba işte bir de dediğim gibi çatlamış mi folikuller ona. Yazıcam eve gelir gelmez.
Ahahaha yok yok ben Almanya da yaşıyorum burda saat daha 17:48 randevum 7 de. Benim doktorum da muayenehanesinde 8 e kadar hasta bakıyor. Gündüzleri ameliyat öğleden sonra akşama kadar da kontroller işte. Ondan heralde geç saate kadar bakıyor kadıncağız.Acile mi gidiyon kuzu sen bu saatte doktorlar oluyomu yahu
Aa evet alamanyadaydin sen dimi ahh yavrum ya ailen turkiyede orayami gelin gittinAhahaha yok yok ben Almanya da yaşıyorum burda saat daha 17:48 randevum 7 de. Benim doktorum da muayenehanesinde 8 e kadar hasta bakıyor. Gündüzleri ameliyat öğleden sonra akşama kadar da kontroller işte. Ondan heralde geç saate kadar bakıyor kadıncağız.
Evet bütün ailem turkiyede ben buraya gelin geldim.Aa evet alamanyadaydin sen dimi ahh yavrum ya ailen turkiyede orayami gelin gittin
Ayy kötü oldum accik olsun saglikli olsunlarda varsin hasret birazcik olsun yakin zamanda hersey duzelirde gorusursunuzEvet bütün ailem turkiyede ben buraya gelin geldim.güzel yanları da var çok ama aynı zamanda zor da. Özellikle bu pamdemi döneminde. Gidemiyoruz gelemiyoruz valla çok özledim ailemi, arkadaşlarımı.
Amanin bana bakti ya bebegime bisey olduysaKızlar ben o çatladı mı çatlamadı mı diye kontrole geleyim mi diye sordum bana genelde bakmıyorz bebek tutunsn diye demişti. Zaten regli olduğunda kontrole geldiğnde kiste dönüşüyor mu dönüşmüyor mu kontrol ediyrz demişti
Allah korusun tabi ki. Ama bana öyle demişti bilmiyorumAmanin bana bakti ya bebegime bisey olduysa
Bu doktorlari anlamakta zor hepsi ayri telden.Ama iyiki varlarAllah korusun tabi ki. Ama bana öyle demişti bilmiyorum
Kız bu gene iyi. Tanıdıklarımın doktor önce tüp bebek denettirdi. Sonra dedi ki sizin değerlerinz iyi neden tüp denediniz ki demişBu doktorlari anlamakta zor hepsi ayri telden.Ama iyiki varlar
Aaaa büyük şokKız bu gene iyi. Tanıdıklarımın doktor önce tüp bebek denettirdi. Sonra dedi ki sizin değerlerinz iyi neden tüp denediniz ki demiş
Yazık değiştiremiyolar da dondurulmş embriyolar varmışAaaa büyük şokdoktoru degissinker direk
Ay insaAllah ozamn tutar ya zorlanmazlarYazık değiştiremiyolar da dondurulmş embriyolar varmış
Aynen öyleAyy kötü oldum accik olsun saglikli olsunlarda varsin hasret birazcik olsun yakin zamanda hersey duzelirde gorusursunuz
Yok ya ben sordum bunu dedim ki alttan bakıyorsunuz ama ya hamileysem. Bebeğe birsey olmaz mı? Olmaz dediAmanin bana bakti ya bebegime bisey olduysa