Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim nie profilim yok bende istiyom nasil yapiyonuz onu kendi resmimizi koyabiliyoğ mu

Aa annem izliyordu onu ben kaçak gelinleri seviyordum

Ya benim nie profilim yok bende istiyom nasil yapiyonuz onu kendi resmimizi koyabiliyoğ mu
Bak ekran fotosu aldım bende böyle çıkıyor burdan yaptım düzenle yazıyor

Eklentiler

• DA028E3F-FF90-47B4-8811-D744818BCF70.png
    464 KB · Görüntüleme: 22
Aahahahahahhahaha ya koptum yemin ederim ama bak çok mantıklı ben de nefes alıyorum bence kesinlikle bir belirti bu

Yaptim kocamla kendi resmimi koysaydimya ben sizin yuzunuzu cok merak ediyorum ya toplu konustugumuz bu guruptakilerini valla keske hepimiz yanyana olaydik gun yapardik hergun gebelik gunu için birbirimize giderdik
Ahahahha dimi dimi ne güzel olurdu bende seni merak ediyorum valla içimden bir his türbanlısın diyor beyaz tenli ama kara kaşlı kara gözlü

Ahahahha dimi dimi ne güzel olurdu bende seni merak ediyorum valla içimden bir his türbanlısın diyor beyaz tenli ama kara kaşlı kara gözlü
Dur sende acıksın uzun boylusun yani cok degil normal. kilolu degilsin cok siyah kas kahve goz siyah sachaytta tutturmamismdir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…