Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim nie profilim yok bende istiyom nasil yapiyonuz onu kendi resmimizi koyabiliyoğ mu😁😁

Aa sen olayi kacirdin zeynep var bitane kiz bi kac gundur onu isliyo konu olarak ya kizi ilk bolumlerde oldurmek istedim ya kizin cok tuhaf bi yanida var biyandanda sempatik geliyo oda cikar biraz sonra ama konusu bitti galiba eve donecekmi die bugun cikicak birazdan
Aa annem izliyordu onu 😅😅 ben kaçak gelinleri seviyordum 😅😅

Ya benim nie profilim yok bende istiyom nasil yapiyonuz onu kendi resmimizi koyabiliyoğ mu😁😁
Bak ekran fotosu aldım bende böyle çıkıyor burdan yaptım düzenle yazıyor

Eklentiler

• DA028E3F-FF90-47B4-8811-D744818BCF70.png
    DA028E3F-FF90-47B4-8811-D744818BCF70.png
    464 KB · Görüntüleme: 22
Bende de bugun bisey yok kicuk sancilar disinda omuz ustunde sivilceler cikmis ya cok canimi acitiyolr orda nirmlde sivilcem cikmazdi smdi kafayi oraya taktim hemen arastirmaya giriyim hamilelik belirtisi omuzda sivilce cikar mi😁🤣🤣🤣yada nefes aldim acaba hamilelik belirtisi mi😁😁ayyy yazik bize be bize acidim😁🤣🤣
Aahahahahahhahaha ya koptum yemin ederim ama bak çok mantıklı ben de nefes alıyorum bence kesinlikle bir belirti bu 😂😂😂😂😂😂😂😂

Yaptim kocamla kendi resmimi koysaydim😁😁😁ya ben sizin yuzunuzu cok merak ediyorum ya toplu konustugumuz bu guruptakilerini valla keske hepimiz yanyana olaydik gun yapardik hergun gebelik gunu için birbirimize giderdik😁
Ahahahha dimi dimi ne güzel olurdu bende seni merak ediyorum valla içimden bir his türbanlısın diyor 😅 beyaz tenli ama kara kaşlı kara gözlü 😅😅

Ahahahha dimi dimi ne güzel olurdu bende seni merak ediyorum valla içimden bir his türbanlısın diyor 😅 beyaz tenli ama kara kaşlı kara gözlü 😅😅
Dur sende acıksın uzun boylusun yani cok degil normal. kilolu degilsin cok siyah kas kahve goz siyah sac🤣haytta tutturmamismdir kesin

X