Ayyy cok heyecanlandım
Bilmiyorum hala çok kararsızım ve korkuyorumAyyy cok heyecanlandımbende eczanenin onunden gectim geri gittim sonra yine devam ettim yola alamadim heyecan yaptim ya ayy nezmn ypican pazar gunu mu ypcan zaten adete 4 gun kalsa bile gosteriyomus erken gebelik testi
Korkma nie korkuyosun biz zaten kendimizi kotusunede endeksledik ilk denemenin gunahi olmazmis ilk olmazsa ikinci olucak gibi geliyo stres ypma bikerede yuzlesmek daha iyi anlik adet kanini gormekten iyidir benceBilmiyorum hala çok kararsızım ve korkuyorumsanırım pazar yapacağım
Haklısın canım pazar sabahını bekleyelim o VakitKorkma nie korkuyosun biz zaten kendimizi kotusunede endeksledik ilk denemenin gunahi olmazmis ilk olmazsa ikinci olucak gibi geliyo stres ypma bikerede yuzlesmek daha iyi anlik adet kanini gormekten iyidir bence
Aaay hadi bakalım. Insallah hayirlisiysa pozitif çıkar
Aynen canim boyle besinci altinci gun biraz daha stresimiz azdi aslinda ben bile anlik stres yapmiyorm desem yalan olur herlde âna yaklasinca garip oluyo insanAaay hadi bakalım. Insallah hayirlisiysa pozitif çıkarsonra arkandan da bizimkiler pozitif çıkar. Benim moralim gene iyi bugün. Iyi düşünelim iyi olsun.
Evet anlık arada oluyor bana da ama kendimi başka işlere verip hemen unutmaya çalışıyorum. 7 gün 24 saat sürekli aynı şeyi düşünmek yoksa yoruyor insanı. Azcık bile kendimi başka birseye verince seviniyorum o yüzden ne saçma yaaa di miAynen kuzum
Aynen canim boyle besinci altinci gun biraz daha stresimiz azdi aslinda ben bile anlik stres yapmiyorm desem yalan olur herlde âna yaklasinca garip oluyo insan
İyi yapiyosunEvet anlık arada oluyor bana da ama kendimi başka işlere verip hemen unutmaya çalışıyorum. 7 gün 24 saat sürekli aynı şeyi düşünmek yoksa yoruyor insanı. Azcık bile kendimi başka birseye verince seviniyorum o yüzden ne saçma yaaa di mi
Valla şuanda ben de ne ağrı ne akinti hiiic birsey yokİyi yapiyosunsende durumlar nasil agrin fln varmi
Bende de bugun bisey yok kicuk sancilar disinda omuz ustunde sivilceler cikmis ya cok canimi acitiyolr orda nirmlde sivilcem cikmazdi smdi kafayi oraya taktim hemen arastirmaya giriyim hamilelik belirtisi omuzda sivilce cikar miValla şuanda ben de ne ağrı ne akinti hiiic birsey yoksizde nasıl
Dagitalim tabikiKafaları dağıtıyoruz relax sakin
Çok iyi yaaaaBende de bugun bisey yok kicuk sancilar disinda omuz ustunde sivilceler cikmis ya cok canimi acitiyolr orda nirmlde sivilcem cikmazdi smdi kafayi oraya taktim hemen arastirmaya giriyim hamilelik belirtisi omuzda sivilce cikar miyada nefes aldim acaba hamilelik belirtisi mi ayyy yazik bize be bize acidim
Kiz izle izle ben hergun dört gozle bekliyorum bu programi ne olaylar cikiyo valla esra beni heyecanlandiriyoÇok iyi yaaaaEsra Erol mu mantıklı dur bende açayım
Ahahha süper bende açtım oyalanayım bakalımKiz izle izle ben hergun dört gozle bekliyorum bu programi ne olaylar cikiyo valla esra beni heyecanlandiriyo
Aa sen olayi kacirdin zeynep var bitane kiz bi kac gundur onu isliyo konu olarak ya kizi ilk bolumlerde oldurmek istedim ya kizin cok tuhaf bi yanida var biyandanda sempatik geliyo oda cikar biraz sonra ama konusu bitti galiba eve donecekmi die bugun cikicak birazdanAhahha süper bende açtım oyalanayım bakalım