Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G Gizoludi 9ozom ya akıntı konusunu bende bilmiyorum Sadece diğer topiklerde hamileler belirtilerini yazarken işte çok akıntım vardı ordan anladım falan yazmışlardı. Ona bağlamaya çalışıyorum

Ayyy cok heyecanlandım bende eczanenin onunden gectim geri gittim sonra yine devam ettim yola alamadim heyecan yaptim yaayy nezmn ypican pazar gunu mu ypcan zaten adete 4 gun kalsa bile gosteriyomus erken gebelik testi
Bilmiyorum hala çok kararsızım ve korkuyorum sanırım pazar yapacağım

Bilmiyorum hala çok kararsızım ve korkuyorum sanırım pazar yapacağım
Korkma nie korkuyosun biz zaten kendimizi kotusunede endeksledik ilk denemenin gunahi olmazmis ilk olmazsa ikinci olucak gibi geliyo stres ypma bikerede yuzlesmek daha iyi anlik adet kanini gormekten iyidir bence

Korkma nie korkuyosun biz zaten kendimizi kotusunede endeksledik ilk denemenin gunahi olmazmis ilk olmazsa ikinci olucak gibi geliyo stres ypma bikerede yuzlesmek daha iyi anlik adet kanini gormekten iyidir bence
Haklısın canım pazar sabahını bekleyelim o Vakit

Aynen kuzum
Aaay hadi bakalım. Insallah hayirlisiysa pozitif çıkar sonra arkandan da bizimkiler pozitif çıkar. Benim moralim gene iyi bugün. Iyi düşünelim iyi olsun.
Aynen canim boyle besinci altinci gun biraz daha stresimiz azdi aslinda ben bile anlik stres yapmiyorm desem yalan olur herlde âna yaklasinca garip oluyo insan

Aynen kuzum

Aynen canim boyle besinci altinci gun biraz daha stresimiz azdi aslinda ben bile anlik stres yapmiyorm desem yalan olur herlde âna yaklasinca garip oluyo insan
Evet anlık arada oluyor bana da ama kendimi başka işlere verip hemen unutmaya çalışıyorum. 7 gün 24 saat sürekli aynı şeyi düşünmek yoksa yoruyor insanı. Azcık bile kendimi başka birseye verince seviniyorum o yüzden ne saçma yaaa di mi

İyi yapiyosun sende durumlar nasil agrin fln varmi

Valla şuanda ben de ne ağrı ne akinti hiiic birsey yok sizde nasıl
Bende de bugun bisey yok kicuk sancilar disinda omuz ustunde sivilceler cikmis ya cok canimi acitiyolr orda nirmlde sivilcem cikmazdi smdi kafayi oraya taktim hemen arastirmaya giriyim hamilelik belirtisi omuzda sivilce cikar miyada nefes aldim acaba hamilelik belirtisi miayyy yazik bize be bize acidim

Çok iyi yaaaa Esra Erol mu mantıklı dur bende açayım

Dondurma yedim jelibon paketlerini onume aldim yedim .simdide nutella cikolatayi aldm esracigimin onune gectim ohh dert yok tasa yok

Ahahha süper bende açtım oyalanayım bakalım
Aa sen olayi kacirdin zeynep var bitane kiz bi kac gundur onu isliyo konu olarak ya kizi ilk bolumlerde oldurmek istedim ya kizin cok tuhaf bi yanida var biyandanda sempatik geliyo oda cikar biraz sonra ama konusu bitti galiba eve donecekmi die bugun cikicak birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…