Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de pko da insülin direnci oluyor genelde çok arkadaşım var hepsinde bu şekilde. Sen ama baya zayıfladın sende yoktur heralde 9ozom 9ozom ?

Aaa bende öyleyim ya çok afedersiniz bugün mesela okuldayken hiç WC gitmedim eve geldim bildiğin çamaşırım ıslak sarımsı 🙈😕yani yürüdüm bende aynı şekilde düşünüyorum ve hissediyorum. Ama eve geldim saatlerdir bişey yok 🤷‍♀️
Acaba igneyle catladigi icin mi?benim adetten once hic boyle olmazdı ama sarimsi degildi akintim seffafti benimde yok henuz ama sabah sol kasigim cok siddetli sanci yapip durdu hayir sag tarafima noluyosa orda baya doluluk hissiyati var halbuki yumurtam soldaydı kendi kendine gelin güvey oluyo canim sag tarafim😁

Acaba igneyle catladigi icin mi?benim adetten once hic boyle olmazdı ama sarimsi degildi akintim seffafti benimde yok henuz ama sabah sol kasigim cok siddetli sanci yapip durdu hayir sag tarafima noluyosa orda baya doluluk hissiyati var halbuki yumurtam soldaydı kendi kendine gelin güvey oluyo canim sag tarafim😁
Olabilir canım. Bu akıntılar da iyiye işaret ama bana az geliyor ya Da diğer kadınlar abartıyor onlarda fazla oluyor. Ben anlamadım bu işi ama beklemekten de yorulduuummmmm.
He yok bende canim cok sukur Allahtan tatliyla cokta aram yok kalorilerde cikinca hayatimdan doktora sordm yok sende dedi
Oh oh maşallah olmasın 🥳🥳🥳

Olabilir canım. Bu akıntılar da iyiye işaret ama bana az geliyor ya Da diğer kadınlar abartıyor onlarda fazla oluyor. Ben anlamadım bu işi ama beklemekten de yorulduuummmmm.

Oh oh maşallah olmasın 🥳🥳🥳
Benimde cok olmuyo oyle az az herkeste ayni olacak die bişey yok hic akinti olmayip hamile kalanda var

Ahh zuzucum insaAllAh hamilesindir canm bnm yorulma dur ne sorunlarla ugrasiyo insanlar sukredelim meryem suresini okumaya basliycam ben cok sureler var bununla ilgili Allaha birakicaz o uzmeez insaAllah bizi

Bu bende de oldu ya. Folikuller sağda ama 2 gündür sol kasığım ağrıyor. Yansıma ağrısı olabilir. Akintim benimde hep beyaz yada şeffaf olurdu ama bu sefer bende de iğneden sonra bir iki gün sarı oldu sonra azaldı. Şimdi normal herzamanki gibi rengi de, şiddeti de.

Ben uc ay olmadigimi bilirim🙄
Ya ben 2 sene önce falan öyle birkaç ay olmadığım zamanlar olurdu ama uzun süredir baya düzenli çok şükür belki geçmiştir. Bilemiyorum. Buradaki doktorum baya iyi. Tesadüf denk geldim ben ama başka şehirlerden falan da gelen var kadının boş randevusunu bile bulmak zor. O yüzden güvenmek de istiyorum yani %90 güveniyorum diyelim 😂 burda öyle zırt pırt doktor da değiştirilmiyor. Çoğu doktor yeni hasta falan almıyor yoğunluktan.

Benim bilgim yok ama zuzu iyi biseye isaret diyo catlatma faln olup dollenme olmus olabilir galiba ona yoruluyo
Hmm herkese göre değişir heralde ama bu ya. Vücut salgısı neticede kimin nekadar salgıladığı bence direk ilişkili değildir her zaman. Olumlu düşünelim biz gene 😊

Ya ben 2 sene önce falan öyle birkaç ay olmadığım zamanlar olurdu ama uzun süredir baya düzenli çok şükür belki geçmiştir. Bilemiyorum. Buradaki doktorum baya iyi. Tesadüf denk geldim ben ama başka şehirlerden falan da gelen var kadının boş randevusunu bile bulmak zor. O yüzden güvenmek de istiyorum yani %90 güveniyorum diyelim 😂 burda öyle zırt pırt doktor da değiştirilmiyor. Çoğu doktor yeni hasta falan almıyor yoğunluktan.
Duzene girmek cok guzel bende son 7 ay faln duzenliydm cok sukur 8 . Ayda tedavi oldum sonucu bekliyorm doktorunu sevdiysen guvendiysen yoluna devam et insaAllah sende kavusursun hayaline kac yillik evliydin ilk cocougun mu olucak

Duzene girmek cok guzel bende son 7 ay faln duzenliydm cok sukur 8 . Ayda tedavi oldum sonucu bekliyorm doktorunu sevdiysen guvendiysen yoluna devam et insaAllah sende kavusursun hayaline kac yillik evliydin ilk cocougun mu olucak
İlk olacak inşallah ben 25im de evlendim şimdi 33um yani 8sene olacak ama 2 senedir çocuk istiyoruz. Ondan önce hep korunduk. Amin İnşallah hepimiz kavuşuruz. Sen kaç senedir evlisin?

İlk olacak inşallah ben 25im de evlendim şimdi 33um yani 8sene olacak ama 2 senedir çocuk istiyoruz. Ondan önce hep korunduk. Amin İnşallah hepimiz kavuşuruz. Sen kaç senedir evlisin?
Rabbim nasip etsin ozaman🙏bu ayin 20 snde tam birbucuk yil olucak bende korundum bi bes ay falan ama bnmki doktor gozetimi altinda hormonlarimdan dolayi ilac verdi kullndim zayifladm degerlerim duzeldi cok sukur

X