Evet evet napalım Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur derlerAynen canm olmasada uzulmek yok yeni ay yeni umut oda heyecanli
28 yaşındayım, ilk olacak inşallah rabbim nasip ederse senin?Bizde moral fazla yüksek gibihakkımızda cidden en hayırlısı olsun inşallah senin yaş kaçtı canım ilk bebeğin mi olacak
Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorumAynen can bedende durdugu surece hamile kalabilirzya bide sizde sorun yok bende pco var bide sende pco varmiydi
Amanin sendemi 28 yasindasin ucumuzde 28 yasindayiz hangi ay dogum ayiniz bakalim kim buyuk ay olarak bende sans yok bak simdi nasil en kucugunuz ben cikicam28 yaşındayım, ilk olacak inşallah rabbim nasip ederse senin?
Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorum
O işte beni bulmaz
Kız az önce dedk olumsuzu düşünmeyek diye
Yok yok dusunmuyorm canim ilk ayim ilk tedavim belki ondan cok olumsuzda olsa uzulme ozlem diyorum ikincide boyle relaxs olmam28 yaşındayım, ilk olacak inşallah rabbim nasip ederse senin?
Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorum
O işte beni bulmaz
Kız az önce dedk olumsuzu düşünmeyek diye
Eylül benim ayım burcum başakAmanin sendemi 28 yasindasin ucumuzde 28 yasindayiz hangi ay dogum ayiniz bakalim kim buyuk ay olarak bende sans yok bak simdi nasil en kucugunuz ben cikicam
İlk ay olmadı benm doktor diyor ki oldu ilk aydan tutsun biz doktorlar ne iş yapalım diyorYok yok dusunmuyorm canim ilk ayim ilk tedavim belki ondan cok olumsuzda olsa uzulme ozlem diyorum ikincide boyle relaxs olmam
O nasil doktormus yahuİlk ay olmadı benm doktor diyor ki oldu ilk aydan tutsun biz doktorlar ne iş yapalım diyor
Hadi bakalım küçük patlat bombayı bu ayAkrep burcuyum bende evet ewet o guzel haber bu ay gelicek
Odevini iyi calisHadi bakalım küçük patlat bombayı bu aybenim kasık ağrılarım azaldı baya sanırım yumurtalar çatladı bitti iş. Bu akşam son değerlendirme ödevimiz var. Sonrası Allah’a emanet BankacI26
Afferim sana caliskan ogrenciler sizi
Valla bende bayıla bayıla yapmıyorum da işte napalm mecburOdevini iyi calisben odev yapmayi cok sevmiyom mecburi goruyorum sadece ama sana guveniyorum
Ben gene ovulasyon yaptim 9.gun iyi iyi kirmizi halenValla bende bayıla bayıla yapmıyorum da işte napalm mecburiyi çalışın 30 40 dk kalk ayın hemen duş almayın hadi bakalım bugün hiç ağrım olmadı bu arada BankacI26
Hımm bu iyi bişey mi ki mantığı ne anlamadımBen gene ovulasyon yaptim 9.gun iyi iyi kirmizi halen