Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde moral fazla yüksek gibi hakkımızda cidden en hayırlısı olsun inşallah senin yaş kaçtı canım ilk bebeğin mi olacak
28 yaşındayım, ilk olacak inşallah rabbim nasip ederse senin?
Aynen can bedende durdugu surece hamile kalabilirz ya bide sizde sorun yok bende pco var bide sende pco varmiydi
Daktırlar bende de bir sorun olmadıgını söylüyo ama tıp bence o sorunu göremiyo daha diye düşünüyorum
O işte beni bulmaz
Kız az önce dedk olumsuzu düşünmeyek diye

Canim kocam her aksam 10 da alarmim calar esim folik asidimi hemen suyla karistirip getirir can yasuan mesaj yaziyorum ya ilacini icsene diyo bilmiyo ilac olmadigini vitamin oldugunu bilmiyo bende soylemedim isime yariyo

Amanin sendemi 28 yasindasin ucumuzde 28 yasindayiz hangi ay dogum ayiniz bakalim kim buyuk ay olarak bende sans yok bak simdi nasil en kucugunuz ben cikicam

Yok yok dusunmuyorm canim ilk ayim ilk tedavim belki ondan cok olumsuzda olsa uzulme ozlem diyorum ikincide boyle relaxs olmam

Ay kızlar iyi geliyorsunuz valla bana çok yaşayın ben Mayıs boğayım hanımlar içiniz rahat olsun bu ay olmasa önümüzde ki ay kesin içimden bir his bu ay güzel haberler var diyo 9ozom BankacI26

Ben gene ovulasyon yaptim 9.gun iyi iyi kirmizi halen
Hımm bu iyi bişey mi ki mantığı ne anlamadım anlat hele canım burdayım ben nöbetçiydim bugün çok yoruldum valla yine uyumuşum kıııızzzzz yoksa hamile miyim şaka şaka dün uyudum ya gece o yüzden uyuyamadım uykusuzdum o yüzden bugün uyudum uykusuz olmasam uyumazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…