Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim ilk kez femara kullandim igne oldum aslinda bi 7 aydir duzenli adet goruyodum ama yumurtlamayi denk getiremiyodum yada geldide tutmadi mi?ovulasyonla takip hic yapmadım yumurtlamayi acikcasi cokta takip etmiyodum esim artik istiyo bebis bana kalsa bu senede yapmiycaktim ama bu kafinlar kulubunden cok etkilendim yok yok sen bekleme yap nolur nolmaz dedim artik nasibim nezamansa 62 kiloydum doktor kilo ver dedi 55 kiloya dustum bi ayda3. iğnem.
ilk vuruldugumda yumurtam kendiliğinden büyümüştü ilaç kullanmadım. Sonraki ay klomen kullandm olmadı. Şimdi femara kullandım. Aynen 26 şubat okuyo canım. Senin de mi ilaç tedavisi? 9ozom
Hey maşallah kız nasıl verdin o kadar kiloyu tebrk ederm kilolu değilmişsin ki zaten doktor neden öyle dedi? ovulasyonla ben takip ettm 2 ay kdr çok stresli oldugu için bıraktm. En iyisi kendi haline bırakmak. İnşallah bu ay hamile kalırsınAynen canim ilk kez femara kullandim igne oldum aslinda bi 7 aydir duzenli adet goruyodum ama yumurtlamayi denk getiremiyodum yada geldide tutmadi mi?ovulasyonla takip hic yapmadım yumurtlamayi acikcasi cokta takip etmiyodum esim artik istiyo bebis bana kalsa bu senede yapmiycaktim ama bu kafinlar kulubunden cok etkilendim yok yok sen bekleme yap nolur nolmaz dedim artik nasibim nezamansa 62 kiloydum doktor kilo ver dedi 55 kiloya dustum bi ayda
Allahım nolur nolur nolluuurrrrr hadi inşallah boş yapmıyoruzdurAman Allahim yoksavalla ben yine uyukladim esime uyuyalim diyorum simdi bu saatte mi diyo deli gibi uykum var sana bisey diyimmi bugun durduk yere birden bi migdem bulandi sonra kendi kendime yok daha neler dedim
Valla nasil azmettiysem yiyilmeyeck hersyi cikardim hayatimdan bol suyla veri verdim doktor bile sasirdiay insaAllah canm sende hepimiz kaliriz insaAllahHey maşallah kız nasıl verdin o kadar kiloyu tebrk ederm kilolu değilmişsin ki zaten doktor neden öyle dedi? ovulasyonla ben takip ettm 2 ay kdr çok stresli oldugu için bıraktm. En iyisi kendi haline bırakmak. İnşallah bu ay hamile kalırsın
Bence boş yapiyoruz midem bulandiktan sonra acabami die dusunmedim degil ilk kez bugun heyecanlandim vallaAllahım nolur nolur nolluuurrrrr hadi inşallah boş yapmıyoruzdur
Tatlim zuzu 9 nda bende 10 nda yada 11 bilmiyom saşmazsa 10 buyuk olasilik senin nezmn kuzu? kusura bakma unuttum soylemissende sen cok aktif değilsin biz zuzucumla konusuyoz koca topikte valla millete bildirim gidiyosa oflayip duruyolardir
Aynen 9ozom doğru söylemiş. Hakikaten peşpeşe günlerimiz inşallah güzel güzel sonuçlar alırız gitmiyordur bildirim ya etiketlemiyoruz ya gitmez diye düşünüyorum kız özlemm bende 68 den 61 e düştüm hedef 59 kaldı 2 kiloAynen canim ilk kez femara kullandim igne oldum aslinda bi 7 aydir duzenli adet goruyodum ama yumurtlamayi denk getiremiyodum yada geldide tutmadi mi?ovulasyonla takip hic yapmadım yumurtlamayi acikcasi cokta takip etmiyodum esim artik istiyo bebis bana kalsa bu senede yapmiycaktim ama bu kafinlar kulubunden cok etkilendim yok yok sen bekleme yap nolur nolmaz dedim artik nasibim nezamansa 62 kiloydum doktor kilo ver dedi 55 kiloya dustum bi ayda
Ya bulantı için erken ama yaaa. Ben mi yanlış biliyorum ki hamilelerin çoğu hissediyorlarmış acaba senin de mi içine doğuyorBence boş yapiyoruz midem bulandiktan sonra acabami die dusunmedim degil ilk kez bugun heyecanlandim valla
Oo sende baya vermissin kilo iki kiloyu verirsin bisey yok onda ben kahvalridan sonra gunu kapatiyodum kahvaltida tabi ekmek yok normal kahvalti ondan sonra sadece su cok acikiyodum ilk bikac gun kucuk bitter kare cikolatalrdan bir kare kucuk parca yiyodum topluyodu ha bide oglen muhakkak sad kahve iciyodum zaten mide bos ya kahvenin yag yakma ozelligi cok ve beni asiri tok tutuyodu tabi sen icme suan nolur nolmazAynen 9ozom doğru söylemiş. Hakikaten peşpeşe günlerimiz inşallah güzel güzel sonuçlar alırız gitmiyordur bildirim ya etiketlemiyoruz ya gitmez diye düşünüyorum kız özlemm bende 68 den 61 e düştüm hedef 59 kaldı 2 kilo
Ayy ben açlığa gelemiyorum ya başım ağrıyor açken ben ben değilim Ben sık sık ama az az yiyerek ve bol yürüyüşle verdim . Şimdi veririm o iki kiloyu okul açıldı ya koşturmalı veririm inşallah test ne zaman yapıyoruz test sen onu de heleOo sende baya vermissin kilo iki kiloyu verirsin bisey yok onda ben kahvalridan sonra gunu kapatiyodum kahvaltida tabi ekmek yok normal kahvalti ondan sonra sadece su cok acikiyodum ilk bikac gun kucuk bitter kare cikolatalrdan bir kare kucuk parca yiyodum topluyodu ha bide oglen muhakkak sad kahve iciyodum zaten mide bos ya kahvenin yag yakma ozelligi cok ve beni asiri tok tutuyodu tabi sen icme suan nolur nolmaz
Valla bi umutlanmafim dersem yalan olur annemle konustum ruyamda seni gordum ustunde bembeyaz uzun elbise vardi namz kiliyodun ve hemen yanindada besik vardi icinde bebek vardi yavrum diyo ahaaa dedim tamam ya hamileyim saka bi yanada bugunluk oyle his oldu yarin gecer kesin hissim devam ederse soylerimYa bulantı için erken ama yaaa. Ben mi yanlış biliyorum ki hamilelerin çoğu hissediyorlarmış acaba senin de mi içine doğuyor
Valla nasil azmettiysem yiyilmeyeck hersyi cikardim hayatimdan bol suyla veri verdim doktor bile sasirdiay insaAllah canm sende hepimiz kaliriz insaAllah
İkinizide tebrk ederim Darısı başımaAynen 9ozom doğru söylemiş. Hakikaten peşpeşe günlerimiz inşallah güzel güzel sonuçlar alırız gitmiyordur bildirim ya etiketlemiyoruz ya gitmez diye düşünüyorum kız özlemm bende 68 den 61 e düştüm hedef 59 kaldı 2 kilo
Ayyy ne güzel hayırlara çıksın inşallah yaa bende çok umutlu ve hevesliyim de işte Bende bugün uyudum ya normalde uyumam çok çok nadirdir hastayımdır falan Kafam karışık bi öğrenseydikValla bi umutlanmafim dersem yalan olur annemle konustum ruyamda seni gordum ustunde bembeyaz uzun elbise vardi namz kiliyodun ve hemen yanindada besik vardi icinde bebek vardi yavrum diyo ahaaa dedim tamam ya hamileyim saka bi yanada bugunluk oyle his oldu yarin gecer kesin hissim devam ederse soylerim
Ya ne testi zuhalcim hamileyim diyorum ben sanapazar 12. Gun bi yapalim senn zaten 13 oluyo sonra pazartesi bidaha yapariz zaten sonraki gun regl gunun senn olmzsa kan ver daha bnd arkandan gelirim @ bankacl26 oda benim arkmdan gelirAyy ben açlığa gelemiyorum ya başım ağrıyor açken ben ben değilim Ben sık sık ama az az yiyerek ve bol yürüyüşle verdim . Şimdi veririm o iki kiloyu okul açıldı ya koşturmalı veririm inşallah test ne zaman yapıyoruz test sen onu de hele
Bizde moral fazla yüksek gibi hakkımızda cidden en hayırlısı olsun inşallah senin yaş kaçtı canım ilk bebeğin mi olacakİkinizide tebrk ederim Darısı başıma
İnşallah güzel haberler alırız kızlar. Moralimizi yüksek tutup olumsuzu düşünmeyelim. Regli olursakta yapcak bişey yok
Aynen can bedende durdugu surece hamile kalabilirz ya bide sizde sorun yok bende pco var bide sende pco varmiydiİkinizide tebrk ederim Darısı başıma
İnşallah güzel haberler alırız kızlar. Moralimizi yüksek tutup olumsuzu düşünmeyelim. Regli olursakta yapcak bişey yok
Tamam bu fikir tutsun hadi lütfen ya cumartesi yapıyorum ve gerek kalmayacak başka bişeye pozitif olacak çünküYa ne testi zuhalcim hamileyim diyorum ben sanapazar 12. Gun bi yapalim senn zaten 13 oluyo sonra pazartesi bidaha yapariz zaten sonraki gun regl gunun senn olmzsa kan ver daha bnd arkandan gelirim @ bankacl26 oda benim arkmdan gelir
Pkolular valla tedaviye daha güzel yanıt veriyor için rahat olsun kaç tane pkolu gördüm şıp diye hamile kaldılarAynen can bedende durdugu surece hamile kalabilirz ya bide sizde sorun yok bende pco var bide sende pco varmiydi
Aynen canm olmasada uzulmek yok yeni ay yeni umut oda heyecanliTamam bu fikir tutsun hadi lütfen ya cumartesi yapıyorum ve gerek kalmayacak başka bişeye pozitif olacak çünkü
O işte beni bulmazPkolular valla tedaviye daha güzel yanıt veriyor için rahat olsun kaç tane pkolu gördüm şıp diye hamile kaldılar