Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
malesef hepimiz yaşıyoruz bu durumu. o yüzden ben asla evli ve çocuğu olmayan birine sormam kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordur.

Allah razı olsun can kuzum rabbim hepimize nasip etsin hepimize ben sadece kendime dua etmiyorum,bizim ne hissettigimizi biz biliyoruz hiç kimse değil
Aynen vallakuzenim bebeginin resmini atmis sen nie bekliyosun yapsana diyo bana ya arkadas bi insanin yatak odasina girmeyin sizene ya varsayinki gercekten yapmiyorum misal valla insani onlar bunaltiyo bu zamnda herkes dedigin gibi bilincli yaralama pesinde 1 bucuk yillik ewliyim bende 5 ay korundum 1 yildir deniyorum ama degerlerm yuksekmis kilom vardi bilincsiz bir yilim gitti smdi degerleri normale dondurdum kiloda 56 olfu bakalim artik

Doktorum sana şuan ki şartlarla sorun şu diyemem sorun vardır tabi tıp şuan onu bulamıyor diyor sebepsiz infertilite için. Bende 28 yaşındayım. Sen bu ay mı başladın tedaviye?

Bizim insanımız tuhaf ve kötü ben bunu biliyorum kardeşim

Doktorum sana şuan ki şartlarla sorun şu diyemem sorun vardır tabi tıp şuan onu bulamıyor diyor sebepsiz infertilite için. Bende 28 yaşındayım. Sen bu ay mı başladın tedaviye?
offf nerde şu sorun söyleseler çaresini bulmaya çalışırız en azından. benim neyim kolay oldu ki bu kolay olsun buna da şükür :) bu zamana kadar hep doğal yollar denedim kendi kendime kürler denedim. ilk defa bu ay klomen ve iğne kullandım canım

Kuzum inan onlardan biri de benim ve hep derim benim neyim kolay oldu ki diye ...sabırla hep

Sabırla bekliycez canım

Devlette asilama ücretsiz canim ama ilaclari sen aliyosun tabi. Benim 350 tl tuttu bide omega 3 le folik asit istedi doktor 115 tl de ona verdik

Sarilalim olucak tabi umut kesmek yok sakın .Allahin izniyle umut hep var yasadigimiz surece onanin bende diyorum neyim kolay olduki okadar herseyi kaziyarak cabalayarak aşmışım ki inanin kendiliginden pat die hamile kalsam olamaz bi sorun var diyecek moddayim

Devlette asilama ücretsiz canim ama ilaclari sen aliyosun tabi. Benim 350 tl tuttu bide omega 3 le folik asit istedi doktor 115 tl de ona verdik
Olsun kuzum ozellere verdiğimiz para 2 senedir muayane ücretleri aşılama + tüp bebek ilaçlar vs derken 30 bin var yani . Çok güzel miş . Şuan bekliyor musun hamile misin

Canım iğnem erken başladı adetinin 3 günü başladım 7 gün kullandım sonra 11ci gün çatlama iğnesi oldum o yüzden öğle

Tatlim asilama nasil oluyo bilgilendirir misin birazcik
İlk once adetin 3. veya 2. günü gittik hastaneye muayene oldum sonra fostimon75 igne ve catlatma ignesi aldirdi hemsire her aksam fostimon 75 i vurdum karindan iki gunde bir kontrol ve yumurta takibi oldu ben toplam sekiz tane kullanmisim yumurta 18 mm olunca o aksam catlatma ignesini vurdum 36 saat sonrada asilama oldum esim sperm verdi iki uc saat sonrada bana enjekte ettiler bu sekilde biraz karisik anlattim ama aklina takilan bisey varsa sorabilirsin canım

Yok yok cok guzel anlattin canim.pko faln varmi sende insaAllah hamile kalirsin canim benim15 gun sonrami test yapicaksin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…