Hepmizin guzel olsun dusunsene 4 muzunkininde tuttugunuAy hadi inşallah o kadar uğraşın sonunda güzel olsun allah gönlüne göre versin inşallahilaç da fayda eder umarım ben beklemedeyim ya geçmiyor sanki zaman
Artık eşimde tık yok dün zorladik olmadıiğne etkisinden pik oluyor bende denedim :) kist olsa da atıyor vücut ondan korkma olmaz inşallah. benim doktorum da adet olursan adetin 3. gel dedi. sende inşallah adet olmazsın ama olursan da 3. gün bi gidersin canım
bende senle aynı gün iğne vuruldum canım. gün aşırı devam ediyorum ben :)
Amin kuzum amin hepimizin duası kabul olsunHepmizin guzel olsun dusunsene 4 muzunkininde tuttugunu
Haklısın canım ben de öyleyim 2 sene beklemişim tahammülüm kalmıyor ters bişey olduğunda1HANIM Ben de memnunum canım pozitif bi insan. Ama tabi tek bi doktora bağlı kalmamak lazım. Memnunum ama her an ters bişeyini görürüm değiştiririm bende oından sordum doktorunu
Benimde 2 sene kuzumHaklısın canım ben de öyleyim 2 sene beklemişim tahammülüm kalmıyor ters bişey olduğunda
Hepmizin guzel olsun dusunsene 4 muzunkininde tuttugunu
Yaaaaa harika olur inşallaaah çok mutlu olurum sonra 9 da beraber bekleriz9ozom
Ya yazık napsınlar onlar da geriliyorlarArtık eşimde tık yok dün zorladik olmadı
Başka var mı evladın benim yokBenimde 2 sene kuzum
Haklısın canım ben de öyleyim 2 sene beklemişim tahammülüm kalmıyor ters bişey olduğunda
Benimde bir sene oldu. Bu ay femara kullandm. Geçen ay klomen kullanmıştm olmadı. Çatlatma iğnemide vuruldm gün aşırı devam bakalım nasip olur inşallah hepimize gerçekten zor süreçlerBenimde 2 sene kuzum
Benimde yok . Bir kimyasal gebelik geçirdim sadece 2 sene olacak Haziran'da evleneli ve hiç korunmadık 32 yaşına giricemBaşka var mı evladın benim yok
Ben de adet oldum bugün malesef yine olmadıYaptım canım 14.günüm ama negatif :/
Amin canim bnmAmin kuzum amin hepimizin duası kabul olsun
Dusuncesi bile mukkemmelHaklısın canım ben de öyleyim 2 sene beklemişim tahammülüm kalmıyor ters bişey olduğunda
inşallah femara işe yarar daha etkili imiş . klomende yumurtalar gelişmemişmiydi canım ? ayy canım ya klomen kullandığın ay neden tutmadı acaba bende bu ay klomen kullanıyorum çok umutluyum hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum yaaaBenimde bir sene oldu. Bu ay femara kullandm. Geçen ay klomen kullanmıştm olmadı. Çatlatma iğnemide vuruldm gün aşırı devam bakalım nasip olur inşallah hepimize gerçekten zor süreçler
canım en azında gebe kalabiliyorsun öyle düşün bende kimyasal bile yok. insan bunu bile düşünüyor ne haldeyiz ya hakikaten çok zor bi süreç allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasınBenimde yok . Bir kimyasal gebelik geçirdim sadece 2 sene olacak Haziran'da evleneli ve hiç korunmadık 32 yaşına giricem
Bende 2 senelik evliyim . Pcos um.inşallah femara işe yarar daha etkili imiş . klomende yumurtalar gelişmemişmiydi canım ? ayy canım ya klomen kullandığın ay neden tutmadı acaba bende bu ay klomen kullanıyorum çok umutluyum hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum yaaa
canım en azında gebe kalabiliyorsun öyle düşün bende kimyasal bile yok. insan bunu bile düşünüyor ne haldeyiz ya hakikaten çok zor bi süreç allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
Ayy canim benim okurken duygulandim valla Allahim insaAllah bu ay sana bana ona herkese nasip etsin ama tutar insaAllah bu ay sonucta esinin degerleride duzelmis senin degerlerinde guzelmis cani gönülden dua ediyorum Allahim nasip etsin sanadaBende 2 senelik evliyim . Pcos um.
İlk günden beri korunmadık , sonra eşimde ileri hareket ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendik . Özelde olsun biran önce kavusalım kafası ile başvuru yaptık aşılama ile kesinlikle olur diye düşündü ama nasip olmadi , sonra tüp bebek denedik onda da kimyasal gebelik yaşadım .
Şimdi bu ay itibari ile devlette baştan başlamaya karar verdik devletin labaratuvarlari bizim gittiğimiz hastaneye göre çok çok daha iyi imiş ,hep bu süreçte de duymuştum, bu süreç zarfında eşim keçiboynuzu pekmezi ve başka şeyler şeyler bu içti ve şükürler olsun düzelmiş değerleri ,bende adetimle muayane oldum hormon ve yumurtaliklarimdan çok şükür hepsi normal çıktı
Ama 2 sene beklemissiniz vs dedi , DNA kromozom testi istedi birde hsg istedi (daha önce ki dr.m a kendim hsg yi önerdigimde ücretli olduğu halde hayır gerek yok dedi normalmiş diye )
şuan doktorum famera verdi günde 2 tane , 5.gün boyunca kullanmam gerektiğini ve adetin 12.günü muayane için gitmem gerektiğini söyledi.
İnşallah herşey güzel geçer ve hayırlı şekilde bu 2 senelik sabrın sonunda bende yavruma kavusurum. İnanın bende çok çektim bu süreçte maddi ,manevi , psikolojik olarak en çok tüp bebek sürecinde14 yumurtamin 11 i dolu çıktı ama.esimin spermleri nin döllemeye yetmediğini dediler .
Şimdi devlette famera kullandirip sizce bana çatlatma iğnesi mi verilecek gerçi 1 gün sonra doktorumla konusucam ,buarada devlette aşılama ücretsiz mıdır ? Bileniniz var mı ?
Buarada inanın benim gibi bu yolda olan sizlere canı gönülden dua ediyorum her zaman ,bizi ancak biz anlarız Allah biliyor ya .
İnan bunu bilerek yazdım kuzum1HANIM
Yok canım yumurtalarım gelişiyor klomende de gelişmişti 2 tane ama olmadı nasip olmadı. 3 tane oldu şimdide ama bakalım ne olacak. Pcos falan yok eşimdede sıkıntı yok. Ama neden olmuyor bilmiyoruminşallah femara işe yarar daha etkili imiş . klomende yumurtalar gelişmemişmiydi canım ? ayy canım ya klomen kullandığın ay neden tutmadı acaba bende bu ay klomen kullanıyorum çok umutluyum hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum yaaa
canım benim yaa o kadar çok üzülüyorum ki böyle çok uğraşan insanlaraBende 2 senelik evliyim . Pcos um.
İlk günden beri korunmadık , sonra eşimde ileri hareket ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendik . Özelde olsun biran önce kavusalım kafası ile başvuru yaptık aşılama ile kesinlikle olur diye düşündü ama nasip olmadi , sonra tüp bebek denedik onda da kimyasal gebelik yaşadım .
Şimdi bu ay itibari ile devlette baştan başlamaya karar verdik devletin labaratuvarlari bizim gittiğimiz hastaneye göre çok çok daha iyi imiş ,hep bu süreçte de duymuştum, bu süreç zarfında eşim keçiboynuzu pekmezi ve başka şeyler şeyler bu içti ve şükürler olsun düzelmiş değerleri ,bende adetimle muayane oldum hormon ve yumurtaliklarimdan çok şükür hepsi normal çıktı
Ama 2 sene beklemissiniz vs dedi , DNA kromozom testi istedi birde hsg istedi (daha önce ki dr.m a kendim hsg yi önerdigimde ücretli olduğu halde hayır gerek yok dedi normalmiş diye )
şuan doktorum famera verdi günde 2 tane , 5.gün boyunca kullanmam gerektiğini ve adetin 12.günü muayane için gitmem gerektiğini söyledi.
İnşallah herşey güzel geçer ve hayırlı şekilde bu 2 senelik sabrın sonunda bende yavruma kavusurum. İnanın bende çok çektim bu süreçte maddi ,manevi , psikolojik olarak en çok tüp bebek sürecinde14 yumurtamin 11 i dolu çıktı ama.esimin spermleri nin döllemeye yetmediğini dediler .
Şimdi devlette famera kullandirip sizce bana çatlatma iğnesi mi verilecek gerçi 1 gün sonra doktorumla konusucam ,buarada devlette aşılama ücretsiz mıdır ? Bileniniz var mı ?
Buarada inanın benim gibi bu yolda olan sizlere canı gönülden dua ediyorum her zaman ,bizi ancak biz anlarız Allah biliyor ya .
İnan bunu bilerek yazdım kuzum1HANIM
Allah razı olsun can kuzum rabbim hepimize nasip etsin hepimize ben sadece kendime dua etmiyorum,bizim ne hissettigimizi biz biliyoruz hiç kimse değilAyy canim benim okurken duygulandim valla Allahim insaAllah bu ay sana bana ona herkese nasip etsin ama tutar insaAllah bu ay sonucta esinin degerleride duzelmis senin degerlerinde guzelmis cani gönülden dua ediyorum Allahim nasip etsin sanada
Onlar terbiyesiz inan. Ben zaten eşimle 8 senedir birlikteyim ve nerdeyse 2 sene olacak Haziran'da . Yasimda zaten küçük değil niye erteleyiyim ki mutlu bir evlilikte o insanlar vicdansız ve manevi olarak zayıf insanlar bilinçli şekilde yaralamaya calsiiyorlarcanım benim yaa o kadar çok üzülüyorum ki böyle çok uğraşan insanlarabazısı şıp diye hamile kalır ilk geceden biz yıllardır arıyoruz. hakikaten yaşamayan bilemez. kendi ailen eşinin ailesi hep beklentide. o gözlerde ki imalar. seni çok iyi tanımayan insan kaç yıldır evlisin bebiş nerde bebiiiş gibi sorular sorar. ayy ayyyyy ben 4,5 yıllık evliyim ilk zamanlar düşünmedim erteledim. bilsem asla ertelemezdim hayat çok garip bize de bir güzellik yapar inşallah
ya işte bende böyleyim arkadaşım gittik eşim sperm verdi gayet iyi çok şükür sorun yok. benim de yani öyle aman aman bi sorunum yok tiroidim bi tık yüksek. onun dışında yok sorun. bu da ayrı bir zor. bi sürü doktora gittim sorun yok git doğal yollardan dene deyip gönderdiler hep. yaşında fazla değil dediler (28) ama yok yani yok olmuyor. tek sebep stres mi yani . bana çok anlamlı gelmiyor bu stres olayı. offf hiç bir şey anlamlı gelmiyor artık da aman öyle işte çenem düştü benim bu akşam.Yok canım yumurtalarım gelişiyor klomende de gelişmişti 2 tane ama olmadı nasip olmadı. 3 tane oldu şimdide ama bakalım ne olacak. Pcos falan yok eşimdede sıkıntı yok. Ama neden olmuyor bilmiyorum