Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğne etkisinden pik oluyor bende denedim :) kist olsa da atıyor vücut ondan korkma olmaz inşallah. benim doktorum da adet olursan adetin 3. gel dedi. sende inşallah adet olmazsın ama olursan da 3. gün bi gidersin canım
Kızlar çatlatma iğnesi mi 23 Şubat salı öğleden sonra 2 gibi vurduk ve 24 Şubat gecesini degerlendirdik ? Sizce yine yapmamıza gerek var mı ?
bende senle aynı gün iğne vuruldum canım. gün aşırı devam ediyorum ben :)

Sabh 9 da randewum var canım bugün sağ ve sol kasığımda doluluk ve ağrı hissettim gün boyu bakalım nolcak yarin

kızlar selam,
ben de gelişmeyen yumurta sebepli yarın femaraya başlıyorum.5 gün günde bir içicem.
inşallah hayırlısı olsun
femarayı günün hangi dilimnde içtiniz aç tok ? sormayı unuttum yarın sorucam.

Canm bnde femara kullndim bu ay ben sabh işe giderken evden cikmadan kullanıyodum aç karna saat 6 buçuk gibi günün herhangi bi saatinde ama düzenli içmeye çalıs sor yine doktoruna

Sabh 9 da randewum var canım bugün sağ ve sol kasığımda doluluk ve ağrı hissettim gün boyu bakalım nolcak yarin
hadi inşallah sorunsuz geçer muayenen. benimde aynı o his vardı bi doluluk hissi ama dünden beri azaldı :)

Günaydın kızlar dün bebe time marka gebelik testi aldım o varmış eczanede sabah yaptım ama hiç birşey çıkmadı ufacık bile çatlama iğnenizinim üstünden 15 gün geçti ama adete 7 gün var neyse ben moral bozmayayim sabah sabah daha 7 gün var önünde o sıradada işlerime bakayım şimdi hamile olsaydım yapamazdım

hadi inşallah sorunsuz geçer muayenen. benimde aynı o his vardı bi doluluk hissi ama dünden beri azaldı :)
Geldim doktordan çatlamış rahim kalinliginda çok güzel ilaç yazdı gebelik olursa tutunsun die pazartesi kullnmaya başla dedi pazartesi alicam artık gerisi Allah'a kalmis

Testmi bozuk acaba yapma şimdiden ovu yaptın onda pik çıktı sonuçta bnce testle ilgili iğne bukadr çabuk etkisini kaybetmez

Canım ben anlamadım bu işi iğneden 14 , 16 gün sonra testte belli olur Senin döngü neden öyle uzun pko mu var sende . Benim mesela iğneden sonda 14. Gün bat oluyor
1HANIM eskişehirde doktora gidiyorum demişsin hangi doktor ? Hangi hastane?
Canım Ümit Hastanesi doktorum da Seda Deniz Işıklar

Geldim doktordan çatlamış rahim kalinliginda çok güzel ilaç yazdı gebelik olursa tutunsun die pazartesi kullnmaya başla dedi pazartesi alicam artık gerisi Allah'a kalmis
Ay hadi inşallah o kadar uğraşın sonunda güzel olsun allah gönlüne göre versin inşallah ilaç da fayda eder umarım ben beklemedeyim ya geçmiyor sanki zaman

Bende Eskişehir deyim ondan sordm canım

1HANIM Ben de memnunum canım pozitif bi insan. Ama tabi tek bi doktora bağlı kalmamak lazım. Memnunum ama her an ters bişeyini görürüm değiştiririm bende oından sordum doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…