- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 31
Saol canımIgne yapılan gün 1 canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımIgne yapılan gün 1 canim.
iğne etkisinden pik oluyor bende denedim :) kist olsa da atıyor vücut ondan korkma olmaz inşallah. benim doktorum da adet olursan adetin 3. gel dedi. sende inşallah adet olmazsın ama olursan da 3. gün bi gidersin canımKızlar çatlatma iğnesinden sonra ovulasyonla catladigini takip etmek istiyorm ama hep pik gozukuyo iğneden mi öyle yoksa çatlasa silik olur mu ?iğne çatlatmasi testin göstergesine engel olur mu ? Bide iğneye rağmen çatlamama ihtimali varmı yumurtanın? varsa kiste dönüşüp adetlemi atiliyor?
bende senle aynı gün iğne vuruldum canım. gün aşırı devam ediyorum ben :)Kızlar çatlatma iğnesi mi 23 Şubat salı öğleden sonra 2 gibi vurduk ve 24 Şubat gecesini degerlendirdik ? Sizce yine yapmamıza gerek var mı ?
Sabh 9 da randewum var canım bugün sağ ve sol kasığımda doluluk ve ağrı hissettim gün boyu bakalım nolcak yariniğne etkisinden pik oluyor bende denedim :) kist olsa da atıyor vücut ondan korkma olmaz inşallah. benim doktorum da adet olursan adetin 3. gel dedi. sende inşallah adet olmazsın ama olursan da 3. gün bi gidersin canım
bende senle aynı gün iğne vuruldum canım. gün aşırı devam ediyorum ben :)
Canm bnde femara kullndim bu ay ben sabh işe giderken evden cikmadan kullanıyodum aç karna saat 6 buçuk gibi günün herhangi bi saatinde ama düzenli içmeye çalıs sor yine doktorunakızlar selam,
ben de gelişmeyen yumurta sebepli yarın femaraya başlıyorum.5 gün günde bir içicem.
inşallah hayırlısı olsun
femarayı günün hangi dilimnde içtiniz aç tok ? sormayı unuttum yarın sorucam.
hadi inşallah sorunsuz geçer muayenen. benimde aynı o his vardı bi doluluk hissi ama dünden beri azaldı :)Sabh 9 da randewum var canım bugün sağ ve sol kasığımda doluluk ve ağrı hissettim gün boyu bakalım nolcak yarin
Geldim doktordan çatlamış rahim kalinliginda çok güzel ilaç yazdı gebelik olursa tutunsun die pazartesi kullnmaya başla dedi pazartesi alicam artık gerisi Allah'a kalmishadi inşallah sorunsuz geçer muayenen. benimde aynı o his vardı bi doluluk hissi ama dünden beri azaldı :)
Testmi bozuk acaba yapma şimdiden ovu yaptın onda pik çıktı sonuçta bnce testle ilgili iğne bukadr çabuk etkisini kaybetmezGünaydın kızlar dün bebe time marka gebelik testi aldım o varmış eczanede sabah yaptım ama hiç birşey çıkmadı ufacık bile çatlama iğnenizinim üstünden 15 gün geçti ama adete 7 gün var neyse ben moral bozmayayim sabah sabah daha 7 gün var önünde o sıradada işlerime bakayım şimdi hamile olsaydım yapamazdım
He ben sen seni Zuzu kobay sandım tatlım pardoniğneden sonra 15 gün geçtimi çok anlamadım tatlimTestmi bozuk acaba yapma şimdiden ovu yaptın onda pik çıktı sonuçta bnce testle ilgili iğne bukadr çabuk etkisini kaybetmez
Canım ben anlamadım bu işi iğneden 14 , 16 gün sonra testte belli olur Senin döngü neden öyle uzun pko mu var sende . Benim mesela iğneden sonda 14. Gün bat oluyorGünaydın kızlar dün bebe time marka gebelik testi aldım o varmış eczanede sabah yaptım ama hiç birşey çıkmadı ufacık bile çatlama iğnenizinim üstünden 15 gün geçti ama adete 7 gün var neyse ben moral bozmayayim sabah sabah daha 7 gün var önünde o sıradada işlerime bakayım şimdi hamile olsaydım yapamazdım
Canım Ümit Hastanesi doktorum da Seda Deniz Işıklar1HANIM eskişehirde doktora gidiyorum demişsin hangi doktor ? Hangi hastane?
Ay hadi inşallah o kadar uğraşın sonunda güzel olsun allah gönlüne göre versin inşallah ilaç da fayda eder umarım ben beklemedeyim ya geçmiyor sanki zamanGeldim doktordan çatlamış rahim kalinliginda çok güzel ilaç yazdı gebelik olursa tutunsun die pazartesi kullnmaya başla dedi pazartesi alicam artık gerisi Allah'a kalmis
Bende Eskişehir deyim ondan sordm canımCanım ben anlamadım bu işi iğneden 14 , 16 gün sonra testte belli olur Senin döngü neden öyle uzun pko mu var sende . Benim mesela iğneden sonda 14. Gün bat oluyor
Canım Ümit Hastanesi doktorum da Seda Deniz Işıklar
Sen kime gidiyorsun ben Seda Hanımdan çok memnunumBende Eskişehir deyim ondan sordm canım
Niye kontrolün var kuzum ?Taltmim bende senden birgün sonra yapmışım iğnemi banada doktorum iğne yptigim gün dahil 3 gün yap dedi yarın kontrolüm var
Sen kime gidiyorsun ben Seda Hanımdan çok memnunum
nasıl memnun musun canım gerçi ben memnunum benimkinden değiştirmem heralde ama bizim gibi bu civarda olan birileri varsa en azından bilgilenmiş olurlar.Ben acıbadem ceren yıldız erene gidiyorum
Yumurta catladimi catlamadimi die bakmak icin bide bitane ilac yazdi bebegin tutunmasi icin adet olursan 5. Gun gel dediNiye kontrolün var kuzum ?