Bende 2 senelik evliyim . Pcos um.
İlk günden beri korunmadık , sonra eşimde ileri hareket ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendik . Özelde olsun biran önce kavusalım kafası ile başvuru yaptık aşılama ile kesinlikle olur diye düşündü ama nasip olmadi , sonra
tüp bebek denedik onda da kimyasal gebelik yaşadım .
Şimdi bu ay itibari ile devlette baştan başlamaya karar verdik devletin labaratuvarlari bizim gittiğimiz hastaneye göre çok çok daha iyi imiş ,hep bu süreçte de duymuştum, bu süreç zarfında eşim keçiboynuzu pekmezi ve başka şeyler şeyler bu içti ve şükürler olsun düzelmiş değerleri ,bende adetimle muayane oldum hormon ve yumurtaliklarimdan çok şükür hepsi normal çıktı
Ama 2 sene beklemissiniz vs dedi , DNA kromozom testi istedi birde hsg istedi (daha önce ki dr.m a kendim hsg yi önerdigimde ücretli olduğu halde hayır gerek yok dedi normalmiş diye )
şuan doktorum famera verdi günde 2 tane , 5.gün boyunca kullanmam gerektiğini ve adetin 12.günü muayane için gitmem gerektiğini söyledi.
İnşallah herşey güzel geçer ve hayırlı şekilde bu 2 senelik sabrın sonunda bende yavruma kavusurum. İnanın bende çok çektim bu süreçte maddi ,manevi , psikolojik olarak en çok
tüp bebek sürecinde
14 yumurtamin 11 i dolu çıktı ama.esimin spermleri nin döllemeye yetmediğini dediler .
Şimdi devlette famera kullandirip sizce bana çatlatma iğnesi mi verilecek gerçi 1 gün sonra doktorumla konusucam ,buarada devlette aşılama ücretsiz mıdır ? Bileniniz var mı ?
Buarada inanın benim gibi bu yolda olan sizlere canı gönülden dua ediyorum her zaman ,bizi ancak biz anlarız Allah biliyor ya .
İnan bunu bilerek yazdım kuzum
1HANIM