Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çarşaf değil çatladımı olacaktı

Bitane yumurta varmış canim 21 olmuş bugün bugünden itibaren cumaya kadr degerlendir cumartesi sabhtan gel dedi 1 yumurtayla nekadr olur bilmiyom

Anladm zaten cnmeşimin sperlerine guweniyom onunkiler çok iyi durumda çok şükür 5 gündür değerlendiriym3 günde boyle sperm sayılarında etkiliyo aslında
Bitane yumurta varmış canim 21 olmuş bugün bugünden itibaren cumaya kadr degerlendir cumartesi sabhtan gel dedi 1 yumurtayla nekadr olur bilmiyom
Canım çok iyi zaten 1 tane yumurta yeterli boyutu da 17-21 arasında olmalı o da gayet ideal hiç bir sorun yok yani İçin rahat olsun inşallah bu ay güzel haberler vereceğiz birbirimize . Ya benim eşiminde spermleri çok iyi ama doktor gün aşırı 5 ilişki planladı. 10 gün ediyor zaten 14. Gün de adet günüm oluyor. Ayyy çok heyecanlı ya

Bana 3 gün ilişki olsun dedi gün aşırı bişey demedi cumartesi ben gidince yine soylim ilişkiye devam edim mi diye dimi? Aynen canım senin ignedden sonra 1 ncı günün dimi dün olmustun sen valla insaAllah adet olmayız ama kaptirmayalim kendimizi tamam mı az üzülürüz enazindan

Ben ovu yaptım smdi pik olmuş şuan baya kirmzi yarın faln çatlar sanırım keşke elimizde bı kamera olsa da içimizi seyretsek yumurtalarla konuşsak

evet iğneden sonra ki 1. gün he sor bakalım ne diyecek bana adete kadar 5 ilişki dedi :)
Ben ovu yaptım smdi pik olmuş şuan baya kirmzi yarın faln çatlar sanırım keşke elimizde bı kamera olsa da içimizi seyretsek yumurtalarla konuşsak
ya aynı şeyi bende yaptım baktım pik ama hanımlar dediler ki iğnenin etkisi geçene kadar pik olur. o yüzden ovu. testi yapma artık :) gerek yok. şimdi bekleyeceğiz 14 gün

He yok ben bakalım hani yumurta yeteri kıvama kadar büyümüş ya bakalım pik belli olucakmi ovulasyon testim nekadr doğru gosteriyo diye yapmak istedim doğruyu gösterdi bazı ovu testleri yanlış gosteriyo ondan denedim

anladım canım hadi bakalım şimdilik iyi gidiyoruz sonu hüsran olmasın

Kızlar bu nasıl yapılıyo hani gece dedi ya ilişki için hemen gidip alayım mı eczane kapanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…