Canım ben bunu araştırdım hgs istanbulda çeken bir yer var fiyat 800 c kollu ile çekilince ağrı ve acı olmuyormuş tüpte tıkanıklık varsa o an müdahale ediliyormuş fiyata dahilmiş ameliyatlık değil ise ben orada çektirmeyi düşünüyorumÖzel hastaneyemi gidiyosun gittiğin hastanede cekiyolar mi? nie kolay olmasın ki mantiklari ne acaba? iki ay insanları yıpratıyo ama deneme süreci sonra hsg cekinip bakılsa tüpler kapalı yani yazık. Peki tüpler kapalıysa bunun tedavisi varmı acaba smdi ya tüplerim kapalıysa die düşünce sardı beni
İstanbul'da nerde acaba? Sen nezmn c kilc kesin ikinci denemeden sonramı ya bnm bu ilki tutmazsa dicem doktora ya hsg cekinicem die boşuna tikaliysa nie bı aydaha tekrar strese girip zırt pırt izin alıyoruz işyerinden enazndan için rahat eder tıkalı degilseCanım ben bunu araştırdım hgs istanbulda çeken bir yer var fiyat 800 c kollu ile çekilince ağrı ve acı olmuyormuş tüpte tıkanıklık varsa o an müdahale ediliyormuş fiyata dahilmiş ameliyatlık değil ise ben orada çektirmeyi düşünüyorum
Ataşehirde sonomed adı adetin 1-10 arası çekim yapılıyormuş ve daha sonrası ilişki yasağıda koymuyorlarmış ben yorumları okudum herkes çok memnundu telefon ile bilgi aldım. İlla ikinci denememi açıkcası bilgim yok ama bende nedense sorunumun tüpler ile alakalı olduğunu düşünüyorum hormonlarımda sorun yok yumurtalıkta doktorum dominat bir yumurtan var falan dedi adetlerim çok düzenlidir ama hiç gebelik yaşamadımİstanbul'da nerde acaba? Sen nezmn c kilc kesin ikinci denemeden sonramı ya bnm bu ilki tutmazsa dicem doktora ya hsg cekinicem die boşuna tikaliysa nie bı aydaha tekrar strese girip zırt pırt izin alıyoruz işyerinden enazndan için rahat eder tıkalı degilse
Ataşehir bana yakın. olmadı bende giderim oraya araştırıp ya bence sende doktora söyle git ücret çok zorlamiycaksa seni aklımızda kalicagima içimiz rahtlasin ben yarın doktoruma bı sorayım ne diycek bakalimAtaşehirde sonomed adı adetin 1-10 arası çekim yapılıyormuş ve daha sonrası ilişki yasağıda koymuyorlarmış ben yorumları okudum herkes çok memnundu telefon ile bilgi aldım. İlla ikinci denememi açıkcası bilgim yok ama bende nedense sorunumun tüpler ile alakalı olduğunu düşünüyorum hormonlarımda sorun yok yumurtalıkta doktorum dominat bir yumurtan var falan dedi adetlerim çok düzenlidir ama hiç gebelik yaşamadım
Benim doktorum şu an yurt dışında ilk muayene için gittiğimde isteğimi söylücem ama rahim filmi illa doktor raporu ile mi çekiliyor onu öğrenmek lazımAtaşehir bana yakın. olmadı bende giderim oraya araştırıp ya bence sende doktora söyle git ücret çok zorlamiycaksa seni aklımızda kalicagima içimiz rahtlasin ben yarın doktoruma bı sorayım ne diycek bakalim
Büyük ihtimalle bence doktor isteğiyleBenim doktorum şu an yurt dışında ilk muayene için gittiğimde isteğimi söylücem ama rahim filmi illa doktor raporu ile mi çekiliyor onu öğrenmek lazım
Evet benim doktorumda 2 ay iğne olmazsa rahim filmi çekeriz aşılama yaparız dedi. 2 aydan fazla beklememek lazım bence de Senin ilk denemen miydi ?Evet öyle canım benim bir arkadaşımda iki kere çatlatma iğnesi oldu sonuç hep negatifti rahim filmi çekildi tüplerde tıkanıklık varmış daha sonra hamile kaldı çocuğu 4 aylık şuan bende ikinci denemeden sonra rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum
Bu kadar iğne ilaç vs maliyetli yani bu ilaçlarla olmaz ise rahim filme birde ücret verilecek ilaçların parası havaya gitmiş olucak ve en önemlisi vücudumuza gereksiz hormon vermiş olucazBüyük ihtimalle bence doktor isteğiyle
Yok canım Eskişehirde hastaneye gidiyorum . Bence de yaa inşallah gerek kalmaz da bu ay hamile kalırızBende özele gidiyorum canım İstanbul'da misin ? Hı iyi bari açılıyorsa ozamn kesinlikle narkozlu olmalı o kesin çok acitir
Evet benim ilk denemem olduEvet benim doktorumda 2 ay iğne olmazsa rahim filmi çekeriz aşılama yaparız dedi. 2 aydan fazla beklememek lazım bence de Senin ilk denemen miydi ?
Benimde aynı ya eşimde de sorun yok bende de sorun yok bi tiroidim yüksekti düştü o da bilemiyorum ki sebep ne bende hgs ile çözümü bulacağımı düşünüyorumAtaşehirde sonomed adı adetin 1-10 arası çekim yapılıyormuş ve daha sonrası ilişki yasağıda koymuyorlarmış ben yorumları okudum herkes çok memnundu telefon ile bilgi aldım. İlla ikinci denememi açıkcası bilgim yok ama bende nedense sorunumun tüpler ile alakalı olduğunu düşünüyorum hormonlarımda sorun yok yumurtalıkta doktorum dominat bir yumurtan var falan dedi adetlerim çok düzenlidir ama hiç gebelik yaşamadım
İnşallah gerek kalmaz hgs ye de gebe kalırsın canımEvet benim ilk denemem oldu
Aynen katılıyorum insaAllah tuplerimiz açıktır hamile kalirizda bu düşünceler uçar giderBu kadar iğne ilaç vs maliyetli yani bu ilaçlarla olmaz ise rahim filme birde ücret verilecek ilaçların parası havaya gitmiş olucak ve en önemlisi vücudumuza gereksiz hormon vermiş olucaz
İnşallah canım ama bu ay ümit yok iğne yapıldıktan sonra doktor bana estrofem ilacı verdi gerçekten şişkinlik ve gaz yaptı bende iğneden 36 saat sonra çok ağrım oldu inşallah sende işe yarar canım insan çok ümitleniyor gerçektenİnşallah gerek kalmaz hgs ye de gebe kalırsın canım
İnşallah canımAynen katılıyorum insaAllah tuplerimiz açıktır hamile kalirizda bu düşünceler uçar gider
Yine de çok ümitsiz olma ya olumlu düşün birazİnşallah canım ama bu ay ümit yok iğne yapıldıktan sonra doktor bana estrofem ilacı verdi gerçekten şişkinlik ve gaz yaptı bende iğneden 36 saat sonra çok ağrım oldu inşallah sende işe yarar canım insan çok ümitleniyor gerçekten
Benim ikinci evliliğinm canım ilkinde eşimde sorun yoktu 1 sene olmamıştı tedaviyi bıraktık şimdi ikinci evliliğim 8 ay hiç olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum belli ki bende diye düşünüyorumYine de çok ümitsiz olma ya olumlu düşün birazBu ay olmasa da diğer ay olur inşallah da eşine bakıldı mı canım
Ben de bugün 13.00 da iğne oldu doktorum yarın gece 11 12 arası ilişkş olsun dediMerhaba , bugün çatlatma ignemi saat 13.30 da ancak vurabildim . Benin yarin kaçta ilişkiye girmem gerekir kızlar . İlkkez deniyorum çatlatma iğnesini ?
12. Saat ve 36. Saati mutlaka değerlendir daha sonra gün aşırı ilişki olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsınMerhaba , bugün çatlatma ignemi saat 13.30 da ancak vurabildim . Benin yarin kaçta ilişkiye girmem gerekir kızlar . İlkkez deniyorum çatlatma iğnesini ?