Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu meşhur akıntı Başladı mı kızlar bende bugün ara ara hissettim çamaşırım ıslandı ama öyle bi yoğunluk yoktu . Sizde durum nedir ? İğnenin 2. Günündeyim

Of nasıl geçecek bugünler yaaa kasıktaki ağrın iğneden beri devam mı peki her gün hissediyormusun ?
Perşembe aksam igne vuruldum cumartesi sabahtan beri devam ediyor ara ara kuzum. Sende bisey var mi? Ama hemen bebeğe yormak istemiyorum sonra regl olunca uzuluyorum cok.

şu meşhur akıntı Başladı mı kızlar bende bugün ara ara hissettim çamaşırım ıslandı ama öyle bi yoğunluk yoktu . Sizde durum nedir ? İğnenin 2. Günündeyim
Bende biseycik yok canısı bide iğne yapılan gündemi sayıyoruz birinci gün die

Perşembe aksam igne vuruldum cumartesi sabahtan beri devam ediyor ara ara kuzum. Sende bisey var mi? Ama hemen bebeğe yormak istemiyorum sonra regl olunca uzuluyorum cok.
Ya benim daha iğne dün oldu sanırım çatlama ağrısı yaşıyorum baskı var kasıklarımda
Bende biseycik yok canısı bide iğne yapılan gündemi sayıyoruz birinci gün die
Ya bundan bende emin değilim ama sayıyorlar okuduğum bi kaç mesajda öyle anladım .

Ya benim daha iğne dün oldu sanırım çatlama ağrısı yaşıyorum baskı var kasıklarımda

Ya bundan bende emin değilim ama sayıyorlar okuduğum bi kaç mesajda öyle anladım .
Canm az önce benden kahverengimsi bı akıntı geldi çatladı galiba cnki daha önce iki kere böyle oldu gnda doktora gittiğimde çatlamış demişti ama ağrım yok basım çok agiriyo ağrı kesici alsak nolur ya çok siddetleniyo gttikce

Anladım canım geçmiş olsun bence sık dişini ilaç almamaya çalış parol kullanabilirsin hamileler bile içiyorlar ama yine de dayanabilirsen içme çünkü parol de bi işe yaramıyor . bende öyle yani
Bat yarın kızlar sabah test yapıcam nolur duacı olun bana
Kasık bel karın ağrısı akıntı herşey var gögüs hassasiyeti dışında herşey..
Hayırlısı olsun bakalım
Hadi rabbim hayırlısını versin sen de bize mutlu haberi ver yarın

Sizce varmı kızlarrr

Eklentiler

• 24D90091-BA1C-4529-BBBE-3A1F30DEDCDD.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 6FE14AB5-2372-4DBC-AE68-6A0383AD9171.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…