Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım yine de belli olmaz bir ara eşine de bakılsa iyi olur bence

12. Saat ve 36. Saati mutlaka değerlendir daha sonra gün aşırı ilişki olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın
Allah razı olsun rabbim bizlere nasip etsin inşallah, hepinize dua ediyorum 2 senedir bu yoldayım , her daim duamdasiniz. Daha önce aşılama birde tüp Bebek tedavisi gördüm ama ilkkez famera kullanıp çatlatma iğnesi vurdum . inşallah rabbim nasip eder

İnşallah canım güzel haberler verirsin umarım

Doktor söyledi ama zaten saat 12.45 gibi dedi hastane ve eczane uzak onları alıp vurdurana kadar vakit oldu 13.30 , şimdi kaçta girecem bilmiyorum
Ben iğnemi 13.00 da vurulmuştum doktorum gece 01.00 ve 36. Saati mutlaka ilişki demişti bu şekilde yap sonrası gün aşırı olsun

Doktor söyledi ama zaten saat 12.45 gibi dedi hastane ve eczane uzak onları alıp vurdurana kadar vakit oldu 13.30 , şimdi kaçta girecem bilmiyorum
Anladım canım dün gece 11 de ilişki oldu bugün öğlen 1 de iğne oldu yarın gece 11 de ilişki olacak doktorumun planı bu şekilde idi canım . sen de buna göre uyarlabilirsin bence

Çok teşekkür ediyorum.
Bana demedi bir gün önce böyle yap diye neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
aslında 1 gün önce olmasının amacı şu sperm içerde yaşayabiliyor ya bi düre yumurta çatladığı anda içerde hazırda spermlerin bulunması yani. hazır askerler :)

Haklısın canım hazır askerler.keske bizde etseydik.
Bana hiç ilaç vs vermedi :)
Size verdi mi ?
klomen kullandım ben bu ay canım
Bana hiç demedi ki şu tarihte test yap ya sinjr oldum şimdi aklıma geldi
9 martta test yap dedi bana ( iğneden sonra 14. gün ) :) eğer negatifse 2 gün bekle adet olmazsan gel dedi. amaaaaaa 10,12 gün sonra bile öğrenen var bilemiyorum dayanabilirssem bat ı beklerim .

Smdi ben femara kullanıyodum öyle yumurta gelişti catlattik iğneden sonra femarayi faln kullanmayayim dimi iğneden sonra gerek yok artık

Folik asidi devam ediyim ama dmi böyle parça parça aklıma geldi yazdim biraz saçma oldu

Hadi inşallah şifa buluruz peşpeşe femarayı bırak artık içme Folikasite devam Gün aşırı ilişkiye devam
Tamm canm folikasidimi kullandım cumartesi sabhtan yine gel dedi yine gitcem çatlayıp catlamafiginami bakicak acaba? 36 saat içinde mi yumurta catliyo canım nezmn catliyo iğneden sonra

Tamm canm folikasidimi kullandım cumartesi sabhtan yine gel dedi yine gitcem çatlayıp catlamafiginami bakicak acaba? 36 saat içinde mi yumurta catliyo canım nezmn catliyo iğneden sonra
İşte o kesin değil her kadına göre değişir ortalama 36 saat oluyor işte. Bizim için önemli olan iğneden sonraki ilk ilişki 35. 36. Saate denk gelmesi yaklaşık olarak.büyük ihtimalle ona dediğin gibi çarşafını diye bakar. Beni çağırmadı kontrole Sende kaç yumurta varmış ve km cm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…