- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Yok kuzum çünkü dedi ki yarın gece olacak yani bu gece imişDün ilişki oldumu peki canisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum çünkü dedi ki yarın gece olacak yani bu gece imişDün ilişki oldumu peki canisi
İnşallah inşallah. Hepimizin ve biz gibi bekleyen herkese nasip olur vallahiHafi insaAllah umutlu 4 lü tayfa ben sizden bigun sonra oldum ama olsundu
Aminnnnnaynı gün olduk iğneyi ay hadi inşallah 4ümüzde güzel olur :) 9ozom @Duamkabulolsun
Amin canım benim bekleyecek gorecezİnşallah inşallah. Hepimizin ve biz gibi bekleyen herkese nasip olur vallahi
günde 1 tane canımKızlar folik asit i günde kaç tane iciyosunuz ?
Teşekkür ederim canımgünde 1 tane canım
Ben gunde iki kez kullanıyorum canım toz benim folikasidimKızlar folik asit i günde kaç tane iciyosunuz ?
Ben 7.gunundeyim sadece kasıkta agri hissediyorum akıntı yok canim.şu meşhur akıntı Başladı mı kızlar bende bugün ara ara hissettim çamaşırım ıslandı ama öyle bi yoğunluk yoktu . Sizde durum nedir ? İğnenin 2. Günündeyim
Of nasıl geçecek bugünler yaaa kasıktaki ağrın iğneden beri devam mı peki her gün hissediyormusun ?Ben 7.gunundeyim sadece kasıkta agri hissediyorum akıntı yok canim.
Perşembe aksam igne vuruldum cumartesi sabahtan beri devam ediyor ara ara kuzum. Sende bisey var mi? Ama hemen bebeğe yormak istemiyorum sonra regl olunca uzuluyorum cok.Of nasıl geçecek bugünler yaaa kasıktaki ağrın iğneden beri devam mı peki her gün hissediyormusun ?
Bende biseycik yok canısı bide iğne yapılan gündemi sayıyoruz birinci gün dieşu meşhur akıntı Başladı mı kızlar bende bugün ara ara hissettim çamaşırım ıslandı ama öyle bi yoğunluk yoktu . Sizde durum nedir ? İğnenin 2. Günündeyim
Ya benim daha iğne dün oldu sanırım çatlama ağrısı yaşıyorum baskı var kasıklarımdaPerşembe aksam igne vuruldum cumartesi sabahtan beri devam ediyor ara ara kuzum. Sende bisey var mi? Ama hemen bebeğe yormak istemiyorum sonra regl olunca uzuluyorum cok.
Ya bundan bende emin değilim ama sayıyorlar okuduğum bi kaç mesajda öyle anladım .Bende biseycik yok canısı bide iğne yapılan gündemi sayıyoruz birinci gün die
Canm az önce benden kahverengimsi bı akıntı geldi çatladı galiba cnki daha önce iki kere böyle oldu gnda doktora gittiğimde çatlamış demişti ama ağrım yok basım çok agiriyo ağrı kesici alsak nolur ya çok siddetleniyo gttikceYa benim daha iğne dün oldu sanırım çatlama ağrısı yaşıyorum baskı var kasıklarımda
Ya bundan bende emin değilim ama sayıyorlar okuduğum bi kaç mesajda öyle anladım .
Anladım canım geçmiş olsun bence sık dişini ilaç almamaya çalış parol kullanabilirsin hamileler bile içiyorlar ama yine de dayanabilirsen içme çünkü parol de bi işe yaramıyor . bende öyle yaniCanm az önce benden kahverengimsi bı akıntı geldi çatladı galiba cnki daha önce iki kere böyle oldu gnda doktora gittiğimde çatlamış demişti ama ağrım yok basım çok agiriyo ağrı kesici alsak nolur ya çok siddetleniyo gttikce
Hadi rabbim hayırlısını versin sen de bize mutlu haberi ver yarınBat yarın kızlar sabah test yapıcam nolur duacı olun bana
Kasık bel karın ağrısı akıntı herşey var gögüs hassasiyeti dışında herşey..
Hayırlısı olsun bakalım
ayy canım ilk foto da çok net göremedim ama sanki bi gölge var gibi. 2. foto da bariz belli inşallah kuruma çizgisi değildir. kan versen ne güzel olur aslında bence hamilesinSizce varmı kızlarrr
bat günün üstelik kesin var bişey yaaaa hadi git kan ver :)Sizce varmı kızlarrr