Canım test yaptın mı 13 gün olmuş belli olmzmi az cokBende ilk iğnemi ayın 10 da vuruldum regli olmayı bekliyorum inşallah tutar canım
Benim normal adet günüm bugün dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama maalesef ki sonuç negatifCanım test yaptın mı 13 gün olmuş belli olmzmi az cok
hadi inşallah güzel haberler ver bizeBende ilk iğnemi ayın 10 da vuruldum regli olmayı bekliyorum inşallah tutar canım
aynen canım elşmden gelidğince yapmamaya çalışıyorum sen hangi aşamadasın iğne oldu muHadi başarılar canımstres yapma bikac gün bence ben stres yapmiyom sıradan bı adet döngüsü die bakiyom olaya
Çok isterdim ama dün test yaptığımda negatif çıkınca bu ay olmadığını düşünüyorum. Bir de gebeliğe dair hiç belirtim yokhadi inşallah güzel haberler ver bize
olsun canm demekki gebeliğe bı ay daha yaklaştın öyle bak olaya nasipten öte yol yokBenim normal adet günüm bugün dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama maalesef ki sonuç negatifbende iğneden 1 gün sonra çok ağrı oldu yerimden kalkamadım sonra hiç belirtim kalmadı. İlk iğnemdi çok ümitlenmiştim ikinci denemede tutar inşallah
Benimde yarın 9 bucuga randewum var pazartesi gittim 18 mm olmuş dedi Çarşamba gel çatlamış mi bakalım catlamamissa iğne yapicaz dedi yarını bekliyorum yani canımaynen canım elşmden gelidğince yapmamaya çalışıyorum sen hangi aşamadasın iğne oldu mu
hadi hayırlısı inşallah canım kendi çatladıysa süper olur masraftanda kurtulmuş olursunBenimde yarın 9 bucuga randewum var pazartesi gittim 18 mm olmuş dedi Çarşamba gel çatlamış mi bakalım catlamamissa iğne yapicaz dedi yarını bekliyorum yani canım
hadi yaaaa gerçekler ne kadar acı oluyor. şu an hayal kırıklığı yaşamamak için hiç umutlanmak istemiyroum ama insan umutlanıyor. maalesef . inşallah çok uzun sürmeden bebeğine kavuşursun canımÇok isterdim ama dün test yaptığımda negatif çıkınca bu ay olmadığını düşünüyorum. Bir de gebeliğe dair hiç belirtim yok
Nekdardi iğne fiyatı canım bide ignenenin adı neydi seninkinin belim çok agriyo bugün egilemiyorm bide süt gibi beyaz akıntım vardı dün baya çatlama belirtisimi bilmiyom ama belim çok fenahadi hayırlısı inşallah canım kendi çatladıysa süper olur masraftanda kurtulmuş olursun
otrivitelle iğnenin markası 140 tl fiyatı . ya ben o belirtişlerden bişey anlamıyorum canım malesef benim belirtilerim hep yanıltıyor beniNekdardi iğne fiyatı canım bide ignenenin adı neydi seninkinin belim çok agriyo bugün egilemiyorm bide süt gibi beyaz akıntım vardı dün baya çatlama belirtisimi bilmiyom ama belim çok fena
Bide hsg faln cekindinmi aslında ilk ona bakılması gerekmiyomu bu tedavilere baslanilmadan önce belki tüpler kapalı biz böyle cebellesiyoz onuda yarın sorucam doktorumahadi hayırlısı inşallah canım kendi çatladıysa süper olur masraftanda kurtulmuş olursun
Canim merhaba birlikte gun sayicaz bende bugun çatlatma ignemi yaptim öğlen saat 12 de . Hicbir belirtim olmadi benim . 3 yumurtam var 16 22 24 gun asiri birliktelik bugun mutlaka degerlendir dedi doktorum insallah hayirlisiyla pozitifi görürüzhadi yaaaa gerçekler ne kadar acı oluyor. şu an hayal kırıklığı yaşamamak için hiç umutlanmak istemiyroum ama insan umutlanıyor. maalesef . inşallah çok uzun sürmeden bebeğine kavuşursun canım
Bence başka biseydi o kafamız allak bullak olduotrivitelle iğnenin markası 140 tl fiyatı . ya ben o belirtişlerden bişey anlamıyorum canım malesef benim belirtilerim hep yanıltıyor beni
ben onu sordum da doktorum narkoz ile çekiyoruz hgs yi çok da kolay olmuyor o yüzden ilk 2 ay ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi. haklı olma ihtimalin var bende düşünüuorum onu aslında ama o da pahalı bi işlem en düşük 1000 tl civarındaBide hsg faln cekindinmi aslında ilk ona bakılması gerekmiyomu bu tedavilere baslanilmadan önce belki tüpler kapalı biz böyle cebellesiyoz onuda yarın sorucam doktoruma
hadi inşallah canım benimde 3 yumurta vardı biri 12 17 19 mm günde 1 klomen kullandım belki 2 kullansam daha fazla büyürlerdi bilmiyorum. gerçi doktorum 17 ve 19 luk bizim için ideal dedi ama işte insan düşünüyor daha iyi olsun istiyır nasip bakalımCanim merhaba birlikte gun sayicaz bende bugun çatlatma ignemi yaptim öğlen saat 12 de . Hicbir belirtim olmadi benim . 3 yumurtam var 16 22 24 gun asiri birliktelik bugun mutlaka degerlendir dedi doktorum insallah hayirlisiyla pozitifi görürüz
Özel hastaneyemi gidiyosun gittiğin hastanede cekiyolar mi? nie kolay olmasın ki mantiklari ne acaba? iki ay insanları yıpratıyo ama deneme süreci sonra hsg cekinip bakılsa tüpler kapalı yani yazık. Peki tüpler kapalıysa bunun tedavisi varmı acaba smdi ya tüplerim kapalıysa die düşünce sardı beniben onu sordum da doktorum narkoz ile çekiyoruz hgs yi çok da kolay olmuyor o yüzden ilk 2 ay ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi. haklı olma ihtimalin var bende düşünüuorum onu aslında ama o da pahalı bi işlem en düşük 1000 tl civarında
Evet canım özele gidiyorum özelde hele daha pahalı o hgsÖzel hastaneyemi gidiyosun gittiğin hastanede cekiyolar mi? nie kolay olmasın ki mantiklari ne acaba? iki ay insanları yıpratıyo ama deneme süreci sonra hsg cekinip bakılsa tüpler kapalı yani yazık. Peki tüpler kapalıysa bunun tedavisi varmı acaba smdi ya tüplerim kapalıysa die düşünce sardı beni
Bende özele gidiyorum canım İstanbul'da misin ? Hı iyi bari açılıyorsa ozamn kesinlikle narkozlu olmalı o kesin çok acitirEvet canım özele gidiyorum özelde hele daha pahalı o hgstüp olayı da tıkalı ise hgs esnasında açıyorlar basınçlı bi sıvı gönderiyorlar o tazyik açıyor kapalı ise. O yüzden takılma hgs ile çözülür
Evet öyle canım benim bir arkadaşımda iki kere çatlatma iğnesi oldu sonuç hep negatifti rahim filmi çekildi tüplerde tıkanıklık varmış daha sonra hamile kaldı çocuğu 4 aylık şuan bende ikinci denemeden sonra rahim filmi çekilmeyi düşünüyorumhadi yaaaa gerçekler ne kadar acı oluyor. şu an hayal kırıklığı yaşamamak için hiç umutlanmak istemiyroum ama insan umutlanıyor. maalesef . inşallah çok uzun sürmeden bebeğine kavuşursun canım