Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi tabi devam et ara vermedim ben de hiç.
Tamm canm insaAllah kendiliginden çatlamış olur benim kendiliğinden catladigi çok oldu smdi bu ay catlamayasi tutarcatladiktan sonra artık gerisi Allah'a kalmış nasip ederse verir etmezse herşey mukemmel olsada bos

Tamm canm insaAllah kendiliginden çatlamış olur benim kendiliğinden catladigi çok oldu smdi bu ay catlamayasi tutarcatladiktan sonra artık gerisi Allah'a kalmış nasip ederse verir etmezse herşey mukemmel olsada bos
Tedbir bizden tevekkül Allahtan Rabbim çok bekletmesin inşallah

kızlar benim son adet olduğum tarih 14 şubat
adet olacağım tarih 12 mart
yaşım 39
hastalığım yok ( şükür Allahıma )
klomen kullandım yeni bitti
hayıt suyu kullanıyorum
pekmez tüketiyorum
çörek ou bal ve tarçın yapıyorum iki gündür
birde incir kürü yaptım içiyorum ara ara :)
benide ekleyin listenize

evet bugün itibarı ile çatlatma iğnemi vuruldum ve geri sayımı başlattım hadi bakalım dualarınızı bekliyorum hanımlar

evet bugün itibarı ile çatlatma iğnemi vuruldum ve geri sayımı başlattım hadi bakalım dualarınızı bekliyorum hanımlar
Hadi hayır getrsin canımdua etcem senn için bende yarın sabhtan kontrole gtcem catlamissa iyi catlamamissa iğne vurulcam yarin ,ama misal catlamamis olsa doktor iğneyi al gel vurayım mi diyo yoksa bı saatimi var bu saatte vurulman lazimmi diyo

canım ben sabah 10 da muayene oldum yumurtaların gelişmiş 13.00 da iğne dedi. iğneyi ya kendin yap ya da biri varsa yaptır olmazsa gel dedi. ablamla beraber yaptık iğneyi.

canım ben sabah 10 da muayene oldum yumurtaların gelişmiş 13.00 da iğne dedi. iğneyi ya kendin yap ya da biri varsa yaptır olmazsa gel dedi. ablamla beraber yaptık iğneyi.
İlk kezmi yaptın iğneyi canm ben yapamam ya eşim ben yaparım diyo da.nie saat 1 diyo mesela o an gitiginde iğneyi al gel yapayım neden demiyo da saat 1 de yap diyo onun mantığını bilmiyom nie 10 dan 1 e kadr bekletiyo peki canisi

canım iğneyi yapmak zor değil öncelikle eşin çok kolay yapabilir soğuk kanlı ise. bence benim yumurtalarım 19 mm idi 13. 00 a kadar beklememizin belki 3 -4 saatte biraz daha gelişir belki diye süre vermiş olabilr. ilişki planımızı da şöyle yaptı bugüğn 13. 00 iğne yarın akşam 23.00-00.00 arasında ilişki şeklinde yazdı. belki bu ilişki saatlerine denk gelsin diyedir. çünkü iğneden ortalama 36 saat sonra ilişki deniyor ya.

evet ilk kez canım ilk klomen kullanışım.

Anladım canm ovu yaptım dün pike yakındı bugünkü daha silik çatlamış olabilir bugunudee değerlendiricem doktorda söylemişti pazartesi ve saliyi muhakkak eş geçme diye insaAllah güzel olur adet olmazsın hamile kalırsın ya bende bekleyenlerdeağrın varmı şimdi iğneden sonra gelişmeleri hep haber ver bana sana zahmet yamerak ederim smdi yarından itibaren 15. gün belli olucak dimi ya hamilelik ya adet olunucak

tabi yazarım canım dün de bugün de hafif bir ağrı hissim var. iğnenin etkisini henüz yaşamadım. doktorum 14-16 gün içerisinde adet bekleriz olmazsa test yap dedi . çok heyecanlı cidden

tabi yazarım canım dün de bugün de hafif bir ağrı hissim var. iğnenin etkisini henüz yaşamadım. doktorum 14-16 gün içerisinde adet bekleriz olmazsa test yap dedi . çok heyecanlı cidden
Hadi başarılar canımstres yapma bikac gün bence ben stres yapmiyom sıradan bı adet döngüsü die bakiyom olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…