- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 31
Dur bende öyle yapım artık aynen birtane olsun bizim olsunTelefonunun not kısmına yazmştım ben tek tek ordan bakıp sordum rabbim birtane bile verse yeter ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bende öyle yapım artık aynen birtane olsun bizim olsunTelefonunun not kısmına yazmştım ben tek tek ordan bakıp sordum rabbim birtane bile verse yeter ya
Şimdiden ben çarşambaya kadar femarayi almaya DewAm edim dimi sende perşembeye kadr almaya devam ediceksin dimjTelefonunun not kısmına yazmştım ben tek tek ordan bakıp sordum rabbim birtane bile verse yeter ya
Tabi tabi devam et ara vermedim ben de hiç.Şimdiden ben çarşambaya kadar femarayi almaya DewAm edim dimi sende perşembeye kadr almaya devam ediceksin dimj
Tamm canm insaAllah kendiliginden çatlamış olur benim kendiliğinden catladigi çok oldu smdi bu ay catlamayasi tutarcatladiktan sonra artık gerisi Allah'a kalmış nasip ederse verir etmezse herşey mukemmel olsada bosTabi tabi devam et ara vermedim ben de hiç.
Tedbir bizden tevekkül Allahtan Rabbim çok bekletmesin inşallahTamm canm insaAllah kendiliginden çatlamış olur benim kendiliğinden catladigi çok oldu smdi bu ay catlamayasi tutarcatladiktan sonra artık gerisi Allah'a kalmış nasip ederse verir etmezse herşey mukemmel olsada bos
Amin kuzumTedbir bizden tevekkül Allahtan Rabbim çok bekletmesin inşallah
Tat yaptın mı canım?Yapıcam canım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Test?Tat yaptın mı canım?
kızlar benim son adet olduğum tarih 14 şubatMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @nm88326 31 OCAK @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @turuncu_girl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT @sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
@Asenaasena96 klomen,inofolic bal,tarçın,çörekotu pko 16 ŞUBAT @kbradlk letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 17 ŞUBAT @Baede progestan, glifor,folbiol - pko 17 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT @byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT @pnaarozeer femara, ovitrelle,folbiol - pko 19 ŞUBAT @Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama) - 21 ŞUBAT @Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Gizemm0 - - 2 kimyasal gebelik 26 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @kizinbiri9 femera,promotil women probolis,arısütü,polen,bal 2 kayıp, pıhtılaşma 5 MART @mrsbride klomen - - 6 MART @mntait femara,ovitrelle bal,tarçın,çörekotu 7 MART @newmoon10 femara,ovitrelle - - 7 MART @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART @sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 9 MART
Amin kuzum
Hadi hayır getrsin canımdua etcem senn için bende yarın sabhtan kontrole gtcem catlamissa iyi catlamamissa iğne vurulcam yarin ,ama misal catlamamis olsa doktor iğneyi al gel vurayım mi diyo yoksa bı saatimi var bu saatte vurulman lazimmi diyoevet bugün itibarı ile çatlatma iğnemi vuruldum ve geri sayımı başlattım hadi bakalım dualarınızı bekliyorum hanımlar
canım ben sabah 10 da muayene oldum yumurtaların gelişmiş 13.00 da iğne dedi. iğneyi ya kendin yap ya da biri varsa yaptır olmazsa gel dedi. ablamla beraber yaptık iğneyi.Hadi hayır getrsin canımdua etcem senn için bende yarın sabhtan kontrole gtcem catlamissa iyi catlamamissa iğne vurulcam yarin ,ama misal catlamamis olsa doktor iğneyi al gel vurayım mi diyo yoksa bı saatimi var bu saatte vurulman lazimmi diyo
İlk kezmi yaptın iğneyi canm ben yapamam ya eşim ben yaparım diyo da.nie saat 1 diyo mesela o an gitiginde iğneyi al gel yapayım neden demiyo da saat 1 de yap diyo onun mantığını bilmiyom nie 10 dan 1 e kadr bekletiyo peki canisicanım ben sabah 10 da muayene oldum yumurtaların gelişmiş 13.00 da iğne dedi. iğneyi ya kendin yap ya da biri varsa yaptır olmazsa gel dedi. ablamla beraber yaptık iğneyi.
canım iğneyi yapmak zor değil öncelikle eşin çok kolay yapabilir soğuk kanlı ise. bence benim yumurtalarım 19 mm idi 13. 00 a kadar beklememizin belki 3 -4 saatte biraz daha gelişir belki diye süre vermiş olabilr. ilişki planımızı da şöyle yaptı bugüğn 13. 00 iğne yarın akşam 23.00-00.00 arasında ilişki şeklinde yazdı. belki bu ilişki saatlerine denk gelsin diyedir. çünkü iğneden ortalama 36 saat sonra ilişki deniyor ya.İlk kezmi yaptın iğneyi canm ben yapamam ya eşim ben yaparım diyo da.nie saat 1 diyo mesela o an gitiginde iğneyi al gel yapayım neden demiyo da saat 1 de yap diyo onun mantığını bilmiyom nie 10 dan 1 e kadr bekletiyo peki canisi
evet ilk kez canım ilk klomen kullanışım.İlk kezmi yaptın iğneyi canm ben yapamam ya eşim ben yaparım diyo da.nie saat 1 diyo mesela o an gitiginde iğneyi al gel yapayım neden demiyo da saat 1 de yap diyo onun mantığını bilmiyom nie 10 dan 1 e kadr bekletiyo peki canisi
Anladım canm ovu yaptım dün pike yakındı bugünkü daha silik çatlamış olabilir bugunudee değerlendiricem doktorda söylemişti pazartesi ve saliyi muhakkak eş geçme diye insaAllah güzel olur adet olmazsın hamile kalırsın ya bende bekleyenlerdeağrın varmı şimdi iğneden sonra gelişmeleri hep haber ver bana sana zahmet yamerak ederim smdi yarından itibaren 15. gün belli olucak dimi ya hamilelik ya adet olunucakcanım iğneyi yapmak zor değil öncelikle eşin çok kolay yapabilir soğuk kanlı ise. bence benim yumurtalarım 19 mm idi 13. 00 a kadar beklememizin belki 3 -4 saatte biraz daha gelişir belki diye süre vermiş olabilr. ilişki planımızı da şöyle yaptı bugüğn 13. 00 iğne yarın akşam 23.00-00.00 arasında ilişki şeklinde yazdı. belki bu ilişki saatlerine denk gelsin diyedir. çünkü iğneden ortalama 36 saat sonra ilişki deniyor ya.
tabi yazarım canım dün de bugün de hafif bir ağrı hissim var. iğnenin etkisini henüz yaşamadım. doktorum 14-16 gün içerisinde adet bekleriz olmazsa test yap dedi . çok heyecanlı ciddenAnladım canm ovu yaptım dün pike yakındı bugünkü daha silik çatlamış olabilir bugunudee değerlendiricem doktorda söylemişti pazartesi ve saliyi muhakkak eş geçme diye insaAllah güzel olur adet olmazsın hamile kalırsın ya bende bekleyenlerdeağrın varmı şimdi iğneden sonra gelişmeleri hep haber ver bana sana zahmet yamerak ederim smdi yarından itibaren 15. gün belli olucak dimi ya hamilelik ya adet olunucak
Hadi başarılar canımstres yapma bikac gün bence ben stres yapmiyom sıradan bı adet döngüsü die bakiyom olayatabi yazarım canım dün de bugün de hafif bir ağrı hissim var. iğnenin etkisini henüz yaşamadım. doktorum 14-16 gün içerisinde adet bekleriz olmazsa test yap dedi . çok heyecanlı cidden
Bende ilk iğnemi ayın 10 da vuruldum regli olmayı bekliyorum inşallah tutar canımevet bugün itibarı ile çatlatma iğnemi vuruldum ve geri sayımı başlattım hadi bakalım dualarınızı bekliyorum hanımlar