- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
Canım sağlık olsun diğer ay’a yeni umutlara. Vakti değilmiş demekki dahaŞimdi baktım kızlar çıkmış alçak testler duygularımla oynadılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sağlık olsun diğer ay’a yeni umutlara. Vakti değilmiş demekki dahaŞimdi baktım kızlar çıkmış alçak testler duygularımla oynadılar
Öyle canım tabi üzülmedim haZırlamıştım kendimi. Şimdi acaba yarın doktoramı gitsem diyorum beklesemmiCanım sağlık olsun diğer ay’a yeni umutlara. Vakti değilmiş demekki daha
BEN DE MERAK EDİYORUM. İLK DÜŞÜĞÜK YAPTIĞIMDA GÖĞÜS HASSASİYTEİ VARDI. AMA BUNDA YOK. REGLİM EPEY GEÇİKTİ. TEST YAPMADAN ÖNCE MERAK ETTİM İLLA Kİ OLMAK ZORUNDA MI BU HASSASİYET.Kızlarrr çok merak ediyorum hamilelikte ilk belirti göğüs hassasiyeti ve değişiklik oluyormuş bu ilaki oluryormu ki ? Tık yok bendede daha erken ama merak ettimmm
Tedaviye devam ediceksen git kuzum bi bakın doktor ne dicekÖyle canım tabi üzülmedim haZırlamıştım kendimi. Şimdi acaba yarın doktoramı gitsem diyorum beklesemmi
Evet bende merak ediyorumBEN DE MERAK EDİYORUM. İLK DÜŞÜĞÜK YAPTIĞIMDA GÖĞÜS HASSASİYTEİ VARDI. AMA BUNDA YOK. REGLİM EPEY GEÇİKTİ. TEST YAPMADAN ÖNCE MERAK ETTİM İLLA Kİ OLMAK ZORUNDA MI BU HASSASİYET.
Canım bi doktor var aklımda. Bi ayda onunla denemek istiyorum bakalım. Bu son ayımmı olucak devam edersem. 3 . Ay olcakTedaviye devam ediceksen git kuzum bi bakın doktor ne dicek
Canım bat bugün müydü senin daha var mıŞimdi baktım kızlar çıkmış alçak testler duygularımla oynadılar
Canım benim batım tedaviden önce düzensizdi o yüzden emin değilim ama tahminen 22si falandırCanım bat bugün müydü senin daha var mı
Aaaa ama testlerde niye silik çıkıyor o zaman.Şimdi baktım kızlar çıkmış alçak testler duygularımla oynadılar
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım
Hoşgeldin canım. Ben hiç tedaviyle hamile kalamadım henüz, o yüzden bilemiyorum kuzum. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olsunHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.İğnemin 6. günü. 2.çocuk için uğraşıyoruz. 9 aydır deniyoruz. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. İğneyi ilk vurulduğum zamanlar kasık ağrım çok oldu 4 gün. Ama artık ağrımıyor ara ara çok hafif batma giriyor. Sizler de belirti var mı? Belirti olmadan hamile olunuyor mu?
Canım hiç bilmiyorum ama bence bi zararı olmazdırKızlar bisey sorucam. Klomen kullanırken ağrı kesici içsem zararı olur mu ki ya. Başım çatlıyor. Icsemmi bir arveles ?
Bilmiyorumki kuzu kuruma cizgisi oldu hep büyük ihtimalAaaa ama testlerde niye silik çıkıyor o zaman.
Ictim gittiCanım hiç bilmiyorum ama bence bi zararı olmazdır
Şifa olsun yavrum benimde başım ağrıyo çok bugün rüzgarmı çarptı acaba. Hastaneden inşallah covid falan bulaşmamıştırIctim gitti
Valla bu pandemi döneminde başımızın ağrımasindan korkar olduk.Şifa olsun yavrum benimde başım ağrıyo çok bugün rüzgarmı çarptı acaba. Hastaneden inşallah covid falan bulaşmamıştır