Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr çok merak ediyorum hamilelikte ilk belirti göğüs hassasiyeti ve değişiklik oluyormuş bu ilaki oluryormu ki ? Tık yok bendede daha erken ama merak ettimmm
BEN DE MERAK EDİYORUM. İLK DÜŞÜĞÜK YAPTIĞIMDA GÖĞÜS HASSASİYTEİ VARDI. AMA BUNDA YOK. REGLİM EPEY GEÇİKTİ. TEST YAPMADAN ÖNCE MERAK ETTİM İLLA Kİ OLMAK ZORUNDA MI BU HASSASİYET.

BEN DE MERAK EDİYORUM. İLK DÜŞÜĞÜK YAPTIĞIMDA GÖĞÜS HASSASİYTEİ VARDI. AMA BUNDA YOK. REGLİM EPEY GEÇİKTİ. TEST YAPMADAN ÖNCE MERAK ETTİM İLLA Kİ OLMAK ZORUNDA MI BU HASSASİYET.
Evet bende merak ediyorum
Senin adet geciktiyse bi test yap bence.
Benim daha adetime 6 gün var

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.İğnemin 6. günü. 2.çocuk için uğraşıyoruz. 9 aydır deniyoruz. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. İğneyi ilk vurulduğum zamanlar kasık ağrım çok oldu 4 gün. Ama artık ağrımıyor ara ara çok hafif batma giriyor. Sizler de belirti var mı? Belirti olmadan hamile olunuyor mu?

Kızlar bisey sorucam. Klomen kullanırken ağrı kesici içsem zararı olur mu ki ya. Başım çatlıyor. Icsemmi bir arveles ?

Hoşgeldin canım. Ben hiç tedaviyle hamile kalamadım henüz, o yüzden bilemiyorum kuzum. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olsun
Kızlar bisey sorucam. Klomen kullanırken ağrı kesici içsem zararı olur mu ki ya. Başım çatlıyor. Icsemmi bir arveles ?
Canım hiç bilmiyorum ama bence bi zararı olmazdır
Aaaa ama testlerde niye silik çıkıyor o zaman.
Bilmiyorumki kuzu kuruma cizgisi oldu hep büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…