- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Beni sadece regl tutabiliyo canımDeğerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorum
yürü be kim tutar seni ama bitki çayındaysa macun derim
açın açın bende gelirim ♀ huniler benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni sadece regl tutabiliyo canımDeğerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorum
Gel gel kız huni en ihtiyacımız olan şeyDeğerlendirdim ya regl bitiminden beri gün aşırı devam ediyorum
Çatlamış olabilir canım ve bu normal olur yani çünkü famere güçlü bi ilaç. dünü ve önceki günü değerlendirsen tabi iyi olurdu ihtimal yüksek olurdu ama bence hala geç değil bugün de değerlendirin. trip falan yapma valla mecbur idare edeceğiz onları eğer çizgi C çizgisi kadar koyu ise olmuştur iş canım şüphen olmasınKız Allah seni kocam evde değil ben ona tripliyim bugün cidden çatlamış mıdır ya 4 günde ne ara büyüdü çatladı adetimin 5. Günü başlattı doktor yani adetim bitmişti lekem vardı sadece yani adetim bitelide 4 gün falan oluyo bide eğer varsayalım çatlamış olsa benim dünü ve ondan önceki günü değerlendirmiş olmam gerekmiyo mu catladiktan sonra yarın ve öbür gün ise yararmi gerçi büyüyen başka yumurta varsa onlarında çatlama ihtimali olabilir dimi
Anladım tatlım sende kullaniyosun şuan dimi sen benden birgün ondesin ilaç kullanımında öyle aklımda kalmış sen hangisini kullaniyosun bide kontrole nezmn gtceksinÇatlamış olabilir canım ve bu normal olur yani çünkü famere güçlü bi ilaç. dünü ve önceki günü değerlendirsen tabi iyi olurdu ihtimal yüksek olurdu ama bence hala geç değil bugün de değerlendirin. trip falan yapma valla mecbur idare edeceğiz onları eğer çizgi C çizgisi kadar koyu ise olmuştur iş canım şüphen olmasın
Yok bebeğim korkudan tekrarlamadım kız gebelik yok büyük ihtimalle de bi umut bekliyorum belki yarın güzel haberle geliriz inşallah
Benimde hep var heran adet olucam sanki inşallah kist falan olmamıştır yaYarın baktırıcam canım bende benim hep bi sancım var. Korkuyorum kist olmasından
Kız baya çizgi vardı neden olmasınnn bebek vardır benceeYok bebeğim korkudan tekrarlamadım kız gebelik yok büyük ihtimalle de bi umut bekliyorum belki yarın güzel haberle geliriz inşallah
Canım bence senin bebektendir ağrıBenimde hep var heran adet olucam sanki inşallah kist falan olmamıştır ya
Ben klomen kullanıyorum bugün son ilaç günümdü. Pztsi gitcem iğne için canım bu arada bende adetin 5. Günü başladım ilacaBöyle işte du
Anladım tatlım sende kullaniyosun şuan dimi sen benden birgün ondesin ilaç kullanımında öyle aklımda kalmış sen hangisini kullaniyosun bide kontrole nezmn gtceksin
Topik ismi Regl ve negatif görmeden duramayanlar kulübü olaydı iyiydiBeni sadece regl tutabiliyo canım
İstenilen mm gelmiş olacakmi pazartesi canım yani 5 gündür kullandın ya ilacı yarın kullanmiycakmisin? Kaç kez kontrole gittin ilacın 5 adettenmi olusuyo benm femarada bildiğin kutuda var baya bide kaçıncı ilaç kullanman aşkım bilgilenmek için soruyorum canm kusura bakma sende de kasık ağrıları ve akıntı oldumu ilaçBen klomen kullanıyorum bugün son ilaç günümdü. Pztsi gitcem iğne için canım bu arada bende adetin 5. Günü başladım ilaca
Ay inşallah bebeğim ya bilmiyorum yarın bakalım güzel haberler alalım inşallahhh bu gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsinn hepimizin yüzü gülsün inşallahKız baya çizgi vardı neden olmasınnn bebek vardır bencee
Ay inşallah bebeğimCanım bence senin bebektendir ağrı
Ay inşallah bebeğim ya bilmiyorum yarın bakalım güzel haberler alalım inşallahhh bu gece hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsinn hepimizin yüzü gülsün inşallah
İnşallah inşallah kuzuu güzel haberini bekliyoruzzz benden beklemeyinde. Ben kafam rahat olsun yoluma bakayım diye vericemAy inşallah bebeğim
pazartesi bakalım eğer istenilen boyutta olıüursa iğne olacak , büyümediyse belki beklerim artık dr ne der bilmiyorum klomen içinden 10 tane ilaç çıkıyor ve 5 güne bitiyor ilaç. Femara kullanmadım ben ama ikisinin mantığı da aynı. Yumurta geliştirmek. Bu arada ilaca başladığımdan beri hiç kontrole gitmedim evde ovulasyon yaparak kendim takip ediyorum henüz pik görmedim ama adet gittiğinden beri gün aşırı ilişki devam ediyorum. bugün itibarıyla kasıklarımda ağrı başladı hala da ara ara yokluyor batmalar var gaz sıkışması gibi karına baskı var. Akıntı yok. umarım faydalı olmuştur ne kusuruİstenilen mm gelmiş olacakmi pazartesi canım yani 5 gündür kullandın ya ilacı yarın kullanmiycakmisin? Kaç kez kontrole gittin ilacın 5 adettenmi olusuyo benm femarada bildiğin kutuda var baya bide kaçıncı ilaç kullanman aşkım bilgilenmek için soruyorum canm kusura bakma sende de kasık ağrıları ve akıntı oldumu ilaç
Regl bu sefer çok sarstı beniTopik ismi Regl ve negatif görmeden duramayanlar kulübü olaydı iyiydi
İnşallah canımm sendende güzel haberler gelir inşallahİnşallah inşallah kuzuu güzel haberini bekliyoruzzz benden beklemeyinde. Ben kafam rahat olsun yoluma bakayım diye vericem
Ay neyse ki regl oluyoruz ya buna da şükür bazen isyan edesimiz geliyor ama napalım.Regl bu sefer çok sarstı beni
Klomen kullandım hemen o ay hamile kaldım şuan kıızm 7 aylık olduMerhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @nm88326 31 OCAK @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @turuncu_girl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
@Asenaasena96 klomen,inofolic bal,tarçın,çörekotu pko 16 ŞUBAT @kbradlk letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 17 ŞUBAT @Baede progestan, glifor,folbiol - pko 17 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT B byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT @pnaarozeer femara, ovitrelle,folbiol - pko 19 ŞUBAT @Bebyssss fostimon,ovitrelle(aşılama) - 21 ŞUBAT @Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Gizemm0 - - 2 kimyasal gebelik 26 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @kizinbiri9 femera,promotil women probolis,arısütü,polen,bal 2 kayıp, pıhtılaşma 5 MART @mrsbride klomen - - 6 MART @mntait femara,ovitrelle bal,tarçın,çörekotu 7 MART @newmoon10 femara,ovitrelle - - 7 MART @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART @sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 9 MART
Saol kuzu çok detaylı aydınlatın demekki sennde yumurta gelismis ağrıların varsa. bakalım bana ne diycek doktor ikinci kullanımın mi senin klomenipazartesi bakalım eğer istenilen boyutta olıüursa iğne olacak , büyümediyse belki beklerim artık dr ne der bilmiyorum klomen içinden 10 tane ilaç çıkıyor ve 5 güne bitiyor ilaç. Femara kullanmadım ben ama ikisinin mantığı da aynı. Yumurta geliştirmek. Bu arada ilaca başladığımdan beri hiç kontrole gitmedim evde ovulasyon yaparak kendim takip ediyorum henüz pik görmedim ama adet gittiğinden beri gün aşırı ilişki devam ediyorum. bugün itibarıyla kasıklarımda ağrı başladı hala da ara ara yokluyor batmalar var gaz sıkışması gibi karına baskı var. Akıntı yok. umarım faydalı olmuştur ne kusuru