Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diye 😂 her akşam tv izlerken uyuyakalıyorum yada çok uykum gelmiş gibi yapıyorum :KK70: :KK70:
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyani😂😂 çok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti😂😂😂

😂😂 valla her şeyimiz tam tüm önlemler alınmış bi bebeğimiz eksik😬😂
Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için😂😂
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyani😂😂 çok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti😂😂😂
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandır 😂 doğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla 😂😂

Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için😂😂

Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandır 😂 doğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla 😂😂
Bugün test yaptın mı canım

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum 😂 görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum😂😂

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum 😂 görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum😂😂
Aynen öyle kuzucum valla zaten ovulasyon dönemlerinde bıkkınlık geliyor. Sonrada bi süre istemiyor insan. Ama işte dediğin gbii amaann kavga etmektense moduna giriyo insan 😂

Arkadaşlar günaydın. Hamile bi arkadaşım rüyasında görmüş. Ki hiç bir şekilde tedavimi, çocuk düşüncemi bilmiyor. Hamilelerin rüyaları çıkarmı😂😂Eki Görüntüle 2785342
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaa 🤦‍♀️ bu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes 🙈

Hadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zaman 😕 Benim sendeki umudum18.gün sanırım senin adet dönemine geliyor ve o zaman belirmiş. Benim beklenen adet tarihim yarın olduğu için olsaydı benimkinin çıkması gerekirdi.Ama sendeki süreç daha uzunmuş olma ihtimali de var yine. İnşallah da olur🙏
Pek umutlu değilim ama bakalım süreç ne gösterecek

Aynen öyle canım baktım evde huzur kalmıyor 😂
Doğru valla canım boşver akışında yaşayalım hayatı 😂
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaa 🤦‍♀️ bu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes 🙈
Ah amin aminnn canım, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏼🤲🏼

Kızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana

Eklentiler

• 82E07838-B75C-47C9-95F7-AC99F52739F1.jpeg
    82E07838-B75C-47C9-95F7-AC99F52739F1.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 24
Veeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü😞 13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm 😬 Regl ağrılarım hat safhada😬
Var çok silik bi çizgi ama bunlar normal test erken gebelik degil dimi

X