- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 31
Aynen ya mantıklı olanda o sanki bu çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün geçtikten sonra test yapılmalı dimi canimDoktor takip edecekse kafanı karıştırma derim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya mantıklı olanda o sanki bu çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün geçtikten sonra test yapılmalı dimi canimDoktor takip edecekse kafanı karıştırma derim ben
Canım 15. Gün belli oluyor diyorlar b nde geçen ay öyle yaptım begatif çıktı sonra regl oldumAynen ya mantıklı olanda o sanki bu çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra 14 gün geçtikten sonra test yapılmalı dimi canim
İnsaAllah bu ay olur canım şuan kullaniyomusin yine ilaç kullaniyosan ne kullaniyosunCanım 15. Gün belli oluyor diyorlar b nde geçen ay öyle yaptım begatif çıktı sonra regl oldum
Yaaa o kadar ben ki bu mesaj ne yapcaz yaaaa millet şıp diye hamile kalıyor şu hale bak isyan etmek istemiyorum ama valla yoruldum. Bazen bu da benim sınavım heralde diyorumYalnız değilsin aynı şeyi düşünüyorum tutmazsa dünya para çöp ve artık bilmiyom ya tutsa tutardı düşünceleri de beynimi kurcalıyo. Benim doktor özelde ama diyoki devlette yaptır para verme. Artık başkasına özelimi açmak istemiyorum ya istemiyorm. Devlette hep erkek doktorlar var. Kimi doktorda aşılama ihtimali düşük diyo ki malesef gördük bunu arkadaşlarımız da var burda yaptıran o parayı tüp bebek için biriktirmek de mantıklı. Napcazzz biz yaa
fiyat araştırması yaptınız mı? Bu vesile ile diğer arkadaşlara da sormuş olayımCanım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsun Biz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin
bildiğim kadarıyla ilk yaptığın sonucu baz almak gerek. Bekledikçe koyulaşma ihtimali olabilir ama geçersiz olur. İlk 5, 10 dk ne çıktıysaValla aklımı kaybedicem. Şimdi eve geldim baktım. İçini açtığımda çizgi varmış gibi gördüğüm yer kuruyunca koyulaşmış biraz daha
değil canım bende ilacın 4. Günğmdeyim ağrım var test yapıyorum senin ki gibi çizgi var ama yeterince koyu değil. Bence yumurta büyütüyoruz şu an. Ağrı normal kramp normal çok şiddetli olmamak şartıyla tabi.Bu biraz kırmızı çıktı yahu daha pik değil dimi bu kirmizilik
Hayırlısı canım klomen kullandım estrofem kullanıyorum arada bir glucophage birde folik asitİnsaAllah bu ay olur canım şuan kullaniyomusin yine ilaç kullaniyosan ne kullaniyosun
Topluca duruma kızıp korunalım bence yaa istiyoz olmuyo yerine istemiyoz da olmuyo deriz. İsyan da etmeyiz hiç. Var mısınız kızlar doğum kontrol hapına başlayalım bu ay ben yokumYaaa o kadar ben ki bu mesaj ne yapcaz yaaaa millet şıp diye hamile kalıyor şu hale bak isyan etmek istemiyorum ama valla yoruldum. Bazen bu da benim sınavım heralde diyorum
fiyat araştırması yaptınız mı? Bu vesile ile diğer arkadaşlara da sormuş olayım
tüp bebek güncel fiyatlar nasıl ortalama bilenlee varsa yazabilir mi yavaştan para atalım kenara
bildiğim kadarıyla ilk yaptığın sonucu baz almak gerek. Bekledikçe koyulaşma ihtimali olabilir ama geçersiz olur. İlk 5, 10 dk ne çıktıysa
değil canım bende ilacın 4. Günğmdeyim ağrım var test yapıyorum senin ki gibi çizgi var ama yeterince koyu değil. Bence yumurta büyütüyoruz şu an. Ağrı normal kramp normal çok şiddetli olmamak şartıyla tabi.
Saol bebetom ama ben şuan sinirlendim duruma yaptırmıyom hiçbi şey bi ay daha denersem şaşırmam deneyesim geldi gibiSeninde aynı tarihlerde regli olman lazım dı dime. İnşlah güzel sonuçlar alırsın. Bu sefer olur.
Canım test hiçyapmadın dimi bidaha sende. Benim işte bugün 14. Günüm. Geçen aya göre ama regli tarihim 22si. İnşallah güzel olur bu ay güzel sonuclar alırızz
Canım bende şişli echomara çekildim 750ye anadolu yakasındada şubesi var. Buraya gelmeyi düşünürsen onuda öneririim
Bi adeti göreyim biraz ağlıcam duygu sömürüsü yapcam canım bakalım doktor konusunda bide şey aklıma geldi ilk dış gebeliğimi tedavi eden doktorumda çok iyi ilgiliydi. Bu ay bide onamı gitsem acaba diye aklıma geldi
Canım büyüyodur yumurtalar ondan ağrı oluyor. Ağrı olması iyi bişey endişe etme
Ya benim öz ablam korunurken hamile kadı yaaaaa, annem 6 gebelik, diğer ablam 8 cm çikolata kisti ile evlenir evlenmez hamile kaldı... ben evliklikte 4 yıl bitti 2 yıldır deniyorum tık yok Az kaldı kafa gidiyorTopluca duruma kızıp korunalım bence yaa istiyoz olmuyo yerine istemiyoz da olmuyo deriz. İsyan da etmeyiz hiç. Var mısınız kızlar doğum kontrol hapına başlayalım bu ay ben yokum
İnsaAllah bu ay olur hepimizinHayırlısı canım klomen kullandım estrofem kullanıyorum arada bir glucophage birde folik asit
Biraz önce aynı şeyi söyledim eşimeTopluca duruma kızıp korunalım bence yaa istiyoz olmuyo yerine istemiyoz da olmuyo deriz. İsyan da etmeyiz hiç. Var mısınız kızlar doğum kontrol hapına başlayalım bu ay ben yokum
Benim farklı bir düşüncem var kızlar kafamızı dağıtacak biseyler yapıp birbirimize destek olalım ben annelerine yelek başladım bebek içinde bişey örmuyorum bu ay çok sakinim diyorum düşünmüyorum sadece değerlendirme var bebek içinBiraz önce aynı şeyi söyledim eşime
Mantıklı ama bu ilaçları kullamaya devam ettiğimiz sürece aklımızda hep olacak ne yazıkkiBenim farklı bir düşüncem var kızlar kafamızı dağıtacak biseyler yapıp birbirimize destek olalım ben annelerine yelek başladım bebek içinde bişey örmuyorum bu ay çok sakinim diyorum düşünmüyorum sadece değerlendirme var bebek için
Hiç deme ama genede denemeye değerMantıklı ama bu ilaçları kullamaya devam ettiğimiz sürece aklımızda hep olacak ne yazıkki
Deneyelim valla pazartesiden itibaren 1 hafta doluyum zaten yoğunluktan aklıma gelmez. Sonrasında seccade dikmeye başlıyayım dedim. Bata kadar aklımı meşgul etsin yeterHiç deme ama genede denemeye değer
Aa bak seccade dikimini bilmiyorum ben bir ara deneyimDeneyelim valla pazartesiden itibaren 1 hafta doluyum zaten yoğunluktan aklıma gelmez. Sonrasında seccade dikmeye başlıyayım dedim. Bata kadar aklımı meşgul etsin yeter
Bende ilk defa denicemAa bak seccade dikimini bilmiyorum ben bir ara deneyim
Canım testlerim çok hayali çıkıyor varla yok arası. Bekleyince belirginleşiyor. Ama bugün aşırı göğüslerim acıyor.Canım seni merak ettim naptın okuyamadım konuşmaları henüz test yaptın mı bugün? Cookiie
Evet canım ilk 10 dk. Ben dakika tutarak bakıyorum. İlk zaten orda çizgi var gibiydi ama çok çok aşırı silik. Yani şöyle söyliyim. Zaman geçip teste baktığımda var gibi gördüğüm yerde çizgiyi görünce ilk gördüğümün çizgi olduğunu anlarım. Ama tabi bilmiyorum. Muallaktayım. Beklemekten başka çare yokYaaa o kadar ben ki bu mesaj ne yapcaz yaaaa millet şıp diye hamile kalıyor şu hale bak isyan etmek istemiyorum ama valla yoruldum. Bazen bu da benim sınavım heralde diyorum
fiyat araştırması yaptınız mı? Bu vesile ile diğer arkadaşlara da sormuş olayım
tüp bebek güncel fiyatlar nasıl ortalama bilenlee varsa yazabilir mi yavaştan para atalım kenara
bildiğim kadarıyla ilk yaptığın sonucu baz almak gerek. Bekledikçe koyulaşma ihtimali olabilir ama geçersiz olur. İlk 5, 10 dk ne çıktıysa
değil canım bende ilacın 4. Günğmdeyim ağrım var test yapıyorum senin ki gibi çizgi var ama yeterince koyu değil. Bence yumurta büyütüyoruz şu an. Ağrı normal kramp normal çok şiddetli olmamak şartıyla tabi.
Neye sinirlendin canım hayır olsunSaol bebetom ama ben şuan sinirlendim duruma yaptırmıyom hiçbi şey bi ay daha denersem şaşırmam deneyesim geldi gibi
Maşallah kız nasıl yaptın hadi güzel güzel değerlendir sonra güzek haberi ver bizeeANa bu bennnnnnnnnn
Sabah çat diye vurdum iğneyi kızlar
Sabah 7.30 da
Adetin 13.gündeyim
Dün akşam sağ v sol da yumurtalarım 20 mm olmuştu
Sabah hemen vur dedi iğneyi...
36 saat sınra ilişki
3 gün ğst üste
Dua edin kızlar
Kızlar sabah yaptığım teste kuruma çizgisi çıktı akşam yaptım yine onuda atacağım şimdi
Canım yaa bir iki gün devam et yapmaya benceYaptım şimdi testi hemen yapıp çektim bu negatif mesela kuruyunca demekki kuruma çizgisi oluşuyor biz hep gebelik sandık