- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Normal canım hatta idrara çıkmıştım hemen ardından kargo geldi dayanamayıp hemen yaptım zorladım kendimi 2 3 damla idrar anca geldi onunla yaptımSeninle aynı gün olmuşuz iğneyierken gebelik testle mi normal gebelik testle mi yaptın ?
Eşim diyoki bari istanbulda çektir gidip gezmiş oluruz uçak parası bile dahil olsa yine daha ucuza geliyoAllah iyiliğini versin
Bizde martta tabi adet olunca sanırım tüp bebeğe başlayacağızEşim diyoki bari istanbulda çektir gidip gezmiş oluruz uçak parası bile dahil olsa yine daha ucuza geliyo
Valla canım sağlık konusunda evet utanmamak gerekir. Bende belki alttan bakarsa ilkte utanırım sonra alışırım. Doktorun yaklaşımı çok önemli gerçekten canımUtanmayın kızlar utanmayın bilmiyorum ama ben erkek de daha rahat ettim çünkü hem çok nazik davranıyor kar dediğim gibi bizim deneyimimiz kötüydü belki ondan uzaklastim
Bunu bende duydum kDınlar daha çok alttan bakıyor diye. Banada erkekler daha başarılı gibi geliyor ama gercekten hakkımızda hayırlısı daha fazla doktor yüzü görmeden amacımıza ulaşalım canımAhh işte gelde bana anlatbide benim bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde bir tane bayan var. O da 6 7 sene evvel bir arkadaşıma çocuğun olmaz demiş. Kız bırakmıştı artık kendini. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Nasıl güveneyim şimdi o doktora. Ve etrafımda çok giden var ona her gittiğimizde alttan muayene ediyor diyorlardı. Kadın doktorlar daha meraklı heralde alttan muayeneye. Ben hep erkek doktora gittim. Ilk defa haftaya muayene olacağım. Tabi herkesin metodu farklı. Hayırlısı bakalım hakkımızda
Canım benimkini biraz bu yüzden de değiştirmek istiyorum. Hiç detaylı bilgi vermedi bugün öğlen iğne ol 36 saay sonra ilişki dedi hep bu kdar bu şekilde. Kaç gün sonra test yapcam napcam ilişki düzeni nasıl olcak ben hep burda öğrendim. Dün mesaj attım hala regli olmadım. Eğer olmazsam cuma kan veriyim diye sordum. Ok cuma verirsin. Dedi direk. Bu tedavide çok baştan salma yapıyor gibi geldi bana
Bilmiyorumki kuzum belkide öyleydi.Kimyasal olmuş olabilir canım kimyasalda da koyulaşmıyor bu arada benimde 12. Gün demin çok az idrarla yaptım ben de negatif
Bir iki güne tekrar yap kuzuBir koca negatifte benden
Canım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsunValla canım sağlık konusunda evet utanmamak gerekir. Bende belki alttan bakarsa ilkte utanırım sonra alışırım. Doktorun yaklaşımı çok önemli gerçekten canım
Bunu bende duydum kDınlar daha çok alttan bakıyor diye. Banada erkekler daha başarılı gibi geliyor ama gercekten hakkımızda hayırlısı daha fazla doktor yüzü görmeden amacımıza ulaşalım canım
Canım benimkini biraz bu yüzden de değiştirmek istiyorum. Hiç detaylı bilgi vermedi bugün öğlen iğne ol 36 saay sonra ilişki dedi hep bu kdar bu şekilde. Kaç gün sonra test yapcam napcam ilişki düzeni nasıl olcak ben hep burda öğrendim. Dün mesaj attım hala regli olmadım. Eğer olmazsam cuma kan veriyim diye sordum. Ok cuma verirsin. Dedi direk. Bu tedavide çok baştan salma yapıyor gibi geldi bana
Bilmiyorumki kuzum belkide öyleydi.
Bir iki güne tekrar yap kuzu
Canımmm inşallah gerek kalmazzCanım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsunBiz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Fiyatlarıyla ilgili bilgin varmı canım. Ne kadar tüp bebekCanım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsunBiz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah hayırlı sonuç alırsın bebeğim ya benim oraya gelebilmem için önümde çok fazla şey var malesef. Daha rahim filminde takıldımBizde martta tabi adet olunca sanırım tüp bebeğe başlayacağızBakalım hayırlısı artık.
Canımcım bırak testi felan adetini bekle. O test baya iyi ilk çıkanı baz al ama umutsuz olma. Kafayı taktıkça deliriyoruz hepimiz maalesefValla aklımı kaybedicem. Şimdi eve geldim baktım. İçini açtığımda çizgi varmış gibi gördüğüm yer kuruyunca koyulaşmış biraz daha
Bıraktım tamm neyse artık varsada var yoksa yok napayım amann karnım şişerse yaparımCanımcım bırak testi felan adetini bekle. O test baya iyi ilk çıkanı baz al ama umutsuz olma. Kafayı taktıkça deliriyoruz hepimiz maalesef
Canım Ocak öncesi 10.500 fiyat artı ilaçlar ve rahim dondurma ile 15 16 bine denk geliyordu şimdi de 20 25 bin civarıdır herhaldeFiyatlarıyla ilgili bilgin varmı canım. Ne kadar tüp bebek
Canım s n biran önce değiştir bizi karşısına oturtup teker teker anlatıyorValla canım sağlık konusunda evet utanmamak gerekir. Bende belki alttan bakarsa ilkte utanırım sonra alışırım. Doktorun yaklaşımı çok önemli gerçekten canım
Bunu bende duydum kDınlar daha çok alttan bakıyor diye. Banada erkekler daha başarılı gibi geliyor ama gercekten hakkımızda hayırlısı daha fazla doktor yüzü görmeden amacımıza ulaşalım canım
Bilmiyorumki kuzum belkide öyleydi.
Bir iki güne tekrar yap kuzu
Kız o kadar da değil vur dedik öldürdünBıraktım tamm neyse artık varsada var yoksa yok napayım amann karnım şişerse yaparım
Tamam canım aklımda olsunCanım Ocak öncesi 10.500 fiyat artı ilaçlar ve rahim dondurma ile 15 16 bine denk geliyordu şimdi de 20 25 bin civarıdır herhalde
Yok canım ne anlatması iğneyi vur şu saatte ilişki. Bay bay. Benim doktor direk böyle. O yüzden bende değiştirmel istiyorum. Bide hiç hormonlarıma vs bakmadı. Belki bi sıkıntı var. Basıyo ilacı sadeceCanım s n biran önce değiştir bizi karşısına oturtup teker teker anlatıyor
Sen inandınmı sence dayanabilirmiyimKız o kadar da değil vur dedik öldürdün
Bikaç tane daha test al . Sabahları devam et yap bakalım. İnşlh dahada koyulaşırValla aklımı kaybedicem. Şimdi eve geldim baktım. İçini açtığımda çizgi varmış gibi gördüğüm yer kuruyunca koyulaşmış biraz daha
Yapıcam canım cumaya kadar bakalımBikaç tane daha test al . Sabahları devam et yap bakalım. İnşlh dahada koyulaşır
Ben 700 e yaptırdım.İzmirdeki fiyatları nasıl öğrenicem ben yaorda yine istanbula yakındır 1000 tlye razıyım. 750 deseler koşa koşa giderim. Ama bu tetkik için nerdeyse doğum parası istiyorlar ya
Valla napiyim iş ev :) kendimi verdim. Habire yiyorum :) reglim pazar günü olmam gerek haftaya reglimin 3. Günü gidicem bakalım acaba tekrar iğne mi verir ? Bilmem başka birşeyemi yönlendirir. Bakalım.Yapıcam canım cumaya kadar bakalımSen naptın
Seninde aynı tarihlerde regli olman lazım dı dime. İnşlah güzel sonuçlar alırsın. Bu sefer olur.Yapıcam canım cumaya kadar bakalımSen naptın