Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım bende utanırım belki ama derdime derman olsunda napayım bizaman sonra alışılır 😂
Evet canım işte ben doktordan aşırı memnunum ama fiyatlar çok yüksek o da film için
Kuzum.ne kadar veriyorsun muayene ye
Özel hastane doktoru olduğu için 155 veriyorum muayneye. Onda sorun yok kuzum film ve aşılama derdim benim bi filme 2000 fiyat çıkarıyolar. Özel muayenehane ye gidersem 300 tl muayne ücreti

Evet canım işte ben doktordan aşırı memnunum ama fiyatlar çok yüksek o da film için

Özel hastane doktoru olduğu için 155 veriyorum muayneye. Onda sorun yok kuzum film ve aşılama derdim benim bi filme 2000 fiyat çıkarıyolar. Özel muayenehane ye gidersem 300 tl muayne ücreti
Ooo baya pahaliymis 🤦🏿‍♀️

Ahaha yaa doktorlar artık bıkmış kaç tane hasta muayene ediyolar. Onlar onların düşündüğü yönden görmüyor bile. Ama işte gelde anlat 😂

Ahh işte gelde bana anlat 😂 bide benim bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde bir tane bayan var. O da 6 7 sene evvel bir arkadaşıma çocuğun olmaz demiş. Kız bırakmıştı artık kendini. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Nasıl güveneyim şimdi o doktora. Ve etrafımda çok giden var ona her gittiğimizde alttan muayene ediyor diyorlardı. Kadın doktorlar daha meraklı heralde alttan muayeneye. Ben hep erkek doktora gittim. Ilk defa haftaya muayene olacağım. Tabi herkesin metodu farklı. Hayırlısı bakalım hakkımızda 🤲🏻

İzmirdeki fiyatları nasıl öğrenicem ben ya 🙄 orda yine istanbula yakındır 1000 tlye razıyım. 750 deseler koşa koşa giderim. Ama bu tetkik için nerdeyse doğum parası istiyorlar ya
Canım ben istanbuldayim sadce bu film çeken yerler olduğundan dolayı telefonda ücret bilgisi veriyorlar

Bana sanki aşılama erkekte sorun varsa daha mantıklı gibi geliyor canım. Bilmiyorum pek Araştırmadım tabi de
Valla canım ben 4 yıldır uğraştığım için ilk ay Klomen ve çatlama iğnesi yaptı dr sonraki ay rahim filmi çekildi yine olmayınca aşılamaya karar verdik

Ya canım hiç cıkmasaydı hiç üzülmezdim. Ama dün hayali vardı. Sabahkinde de hayali var ama koyulaşma yok. Böyle olunca baştan umut verip sonra umudun kırılınca çok kötü oluyor 🥺
Kimyasal olmuş olabilir canım kimyasalda da koyulaşmıyor bu arada benimde 12. Gün demin çok az idrarla yaptım ben de negatif 🙈😂😂😂

Bir koca negatifte benden🙈😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 25
X