- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Kuzum.ne kadar veriyorsun muayene yeNe güzel bebeğim. Ben doktorumdan çok memnunum pazar günü bile geldi yumurtaya bakmaya ama sorun şu ki ücretlerden memnun değilim canım doktor bile çok buluyo ücretleri maalesef tek özel hastane var burda. Rekabet yok
Hadi yaaAma itiraf edeyim covid testi daha zor diğerinde hicbisey yok
Evet canım işte ben doktordan aşırı memnunum ama fiyatlar çok yüksek o da film içinAy canım bende utanırım belki ama derdime derman olsunda napayım bizaman sonra alışılır
Özel hastane doktoru olduğu için 155 veriyorum muayneye. Onda sorun yok kuzum film ve aşılama derdim benim bi filme 2000 fiyat çıkarıyolar. Özel muayenehane ye gidersem 300 tl muayne ücretiKuzum.ne kadar veriyorsun muayene ye
AynenHadi yaa
Ooo baya pahaliymisEvet canım işte ben doktordan aşırı memnunum ama fiyatlar çok yüksek o da film için
Özel hastane doktoru olduğu için 155 veriyorum muayneye. Onda sorun yok kuzum film ve aşılama derdim benim bi filme 2000 fiyat çıkarıyolar. Özel muayenehane ye gidersem 300 tl muayne ücreti
Ahaha yaa doktorlar artık bıkmış kaç tane hasta muayene ediyolar. Onlar onların düşündüğü yönden görmüyor bile. Ama işte gelde anlat
İzmirdeki fiyatları nasıl öğrenicem ben yaOoo baya pahaliymis
Canım ben istanbuldayim sadce bu film çeken yerler olduğundan dolayı telefonda ücret bilgisi veriyorlarİzmirdeki fiyatları nasıl öğrenicem ben yaorda yine istanbula yakındır 1000 tlye razıyım. 750 deseler koşa koşa giderim. Ama bu tetkik için nerdeyse doğum parası istiyorlar ya
Hepimiz öyle seni çok çok iyi anlıyorum yıpratıcı hayal kırıklığı yaşıyoruz ama sabrın sonu selamettir rabbimin vardır bir bildiği zamanıIsyan değil sadece ruhen çok yoruldum ve yıprandım
Evet canım ama ben antalya dayimÖzelde mi yaptırsın cnmmsen
Valla canım ben 4 yıldır uğraştığım için ilk ay Klomen ve çatlama iğnesi yaptı dr sonraki ay rahim filmi çekildi yine olmayınca aşılamaya karar verdikBana sanki aşılama erkekte sorun varsa daha mantıklı gibi geliyor canım. Bilmiyorum pek Araştırmadım tabi de
Amin canım teşekkür ediyorum insallahHepimiz öyle seni çok çok iyi anlıyorum yıpratıcı hayal kırıklığı yaşıyoruz ama sabrın sonu selamettir rabbimin vardır bir bildiği zamanı
Rabbim tez vakitte nasip etsin arkadaşım duacınım
Hastanelere mail attım bakalım arayacaklarmış en azından bi fikrim olur.Canım ben istanbuldayim sadce bu film çeken yerler olduğundan dolayı telefonda ücret bilgisi veriyorlar
İns cnm güzel haberler gelirHastanelere mail attım bakalım arayacaklarmış en azından bi fikrim olur.
İğne vurulduğum gün dahil üç gün sonra 2 günde bir demek ki böyle yapmamak lazımmış
Allah iyiliğini versinİğne vurulduğum gün dahil üç gün sonra 2 günde bir demek ki böyle yapmamak lazımmışona göre değerlendir işte böyle olmucak
Kimyasal olmuş olabilir canım kimyasalda da koyulaşmıyor bu arada benimde 12. Gün demin çok az idrarla yaptım ben de negatifYa canım hiç cıkmasaydı hiç üzülmezdim. Ama dün hayali vardı. Sabahkinde de hayali var ama koyulaşma yok. Böyle olunca baştan umut verip sonra umudun kırılınca çok kötü oluyor
Seninle aynı gün olmuşuz iğneyiKimyasal olmuş olabilir canım kimyasalda da koyulaşmıyor bu arada benimde 12. Gün demin çok az idrarla yaptım ben de negatif