Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sev9 sen hangi ildesin

Yok c kollu bı makina var ağrısız narkozsuz çok bile sürmedi hatta YouTube videosu var videodaki doktor çekmişti benimkinide çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı
Bakayım you tube dan. Henüz erken benim için ilk ayim daha ama olmazsa en azından başıma gelecekleri bileyim

Aydındayım canım burda sağlık müthiş pahalı malesef
Anladım cnm İzmir'de bir doktor var çok memnunlar ama şimdi.msjini okudum erkek olduğu için gidemeyebilirsin erkeklerin de bazen anlamıyorum düşüncelerini benim eşimde kadın istemiyor kötü bir deneyimimiz olduğu için şimdiki doktorum erkek çok memnunum

Ay senindemi öyle yaa. Ama işte kısıtlı oluncada iyisini bulamıyosun. Ben diyorum bazen. Çok büyük konuşuyosun bigün mecbur düşcem erkek doktırun eline diye.

Valla ben devletteki doktorlara bu pandemi de çocuk istiyoruz olmuyor demeye utandım sırf o yüzden özele gittik. Doktor öykümüzü dinlerken sordu zaten çocuk istiyor musunuz diye hemen evet dedim sırıtarak eşim ilk defa dün girmeyelim dedi ki daha başındayız. Adam vajinal muayene diyince benimki soğudu sanane be dedim ben muayene olcam bi sus dedim. Utanıyoruz ama napalim

Msjini okuyunca aklıma eşimle bir anım geldi paylaşmak istedim covid testi yaptiracaktik eşim korkuyor musun dedi bende dedim herif herif bu ne ki bebek için alistiysam bu bana koymaz dedim adam sorduğunda pismannoldu

Yok kasma kendini bence ben tedaviye başlamadan hepsini istedi doktorum ondan sonra klomene basladim
Benimkide 3 ay falan denicek heralde sonra rahim filmi isticek. Süre daha az da olabilir. Adam konuşurken aklım başka yerde oluyor benim pek aklımda kalmıyor.

Benimkide 3 ay falan denicek heralde sonra rahim filmi isticek. Süre daha az da olabilir. Adam konuşurken aklım başka yerde oluyor benim pek aklımda kalmıyor.
Heyecandan benimde aklımın durduğunu hissediyorum bazen ama şimdi baya alıştım doktora oda anlıyor artık beni sağolsun bı kaç kere soruyorum artik

Ahaha yaa doktorlar artık bıkmış kaç tane hasta muayene ediyolar. Onlar onların düşündüğü yönden görmüyor bile. Ama işte gelde anlat
Ayy deme deme sonrada pismannolacaklar keşke önce bu doktora gelseydin diye ama Rabbim dedirtmez ins
Kesin olcaklar canım. Ama işte inşallah diyelim. Mesela tüpe geçtiğimizi düşünürsek. Valla iyisi kimse ona gitcem napayım kadın erkek aramam

Msjini okuyunca aklıma eşimle bir anım geldi paylaşmak istedim covid testi yaptiracaktik eşim korkuyor musun dedi bende dedim herif herif bu ne ki bebek için alistiysam bu bana koymaz dedim adam sorduğunda pismannoldu
Dimi ya. Deve de pire kalıyordur heralde.

Ay senindemi öyle yaa. Ama işte kısıtlı oluncada iyisini bulamıyosun. Ben diyorum bazen. Çok büyük konuşuyosun bigün mecbur düşcem erkek doktırun eline diye.
Aynısını söyledim ben de ama kendim de istemiyorm kuzum ben mizaç meselesi belki kadından bile utanıyorum zar zor gidiyorum erkek hiç yapaman

Aynısını söyledim ben de ama kendim de istemiyorm kuzum ben mizaç meselesi belki kadından bile utanıyorum zar zor gidiyorum erkek hiç yapaman
Ay canım bende utanırım belki ama derdime derman olsunda napayım bizaman sonra alışılır

İns gerek kalmaz cnm

Ne güzel bebeğim. Ben doktorumdan çok memnunum pazar günü bile geldi yumurtaya bakmaya ama sorun şu ki ücretlerden memnun değilim canım doktor bile çok buluyo ücretleri maalesef tek özel hastane var burda. Rekabet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…