Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Utanmayın kızlar utanmayın bilmiyorum ama ben erkek de daha rahat ettim çünkü hem çok nazik davranıyor kar dediğim gibi bizim deneyimimiz kötüydü belki ondan uzaklastim
Valla canım sağlık konusunda evet utanmamak gerekir. Bende belki alttan bakarsa ilkte utanırım sonra alışırım. Doktorun yaklaşımı çok önemli gerçekten canım🤲🏼
Ahh işte gelde bana anlat 😂 bide benim bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde bir tane bayan var. O da 6 7 sene evvel bir arkadaşıma çocuğun olmaz demiş. Kız bırakmıştı artık kendini. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Nasıl güveneyim şimdi o doktora. Ve etrafımda çok giden var ona her gittiğimizde alttan muayene ediyor diyorlardı. Kadın doktorlar daha meraklı heralde alttan muayeneye. Ben hep erkek doktora gittim. Ilk defa haftaya muayene olacağım. Tabi herkesin metodu farklı. Hayırlısı bakalım hakkımızda 🤲🏻
Bunu bende duydum kDınlar daha çok alttan bakıyor diye. Banada erkekler daha başarılı gibi geliyor ama gercekten hakkımızda hayırlısı daha fazla doktor yüzü görmeden amacımıza ulaşalım canım🤲🏼
Kızlar bı sorum.olacak ignden sonra doktorunuz kaç gün değerlendirme onerdi sev9 sev9 Cookiie Cookiie
Canım benimkini biraz bu yüzden de değiştirmek istiyorum. Hiç detaylı bilgi vermedi bugün öğlen iğne ol 36 saay sonra ilişki dedi hep bu kdar bu şekilde. Kaç gün sonra test yapcam napcam ilişki düzeni nasıl olcak ben hep burda öğrendim. Dün mesaj attım hala regli olmadım. Eğer olmazsam cuma kan veriyim diye sordum. Ok cuma verirsin. Dedi direk. Bu tedavide çok baştan salma yapıyor gibi geldi bana 🤷🏼‍♀️
Kimyasal olmuş olabilir canım kimyasalda da koyulaşmıyor bu arada benimde 12. Gün demin çok az idrarla yaptım ben de negatif 🙈😂😂😂
Bilmiyorumki kuzum belkide öyleydi.
Bir koca negatifte benden🙈😂
Bir iki güne tekrar yap kuzu🤲🏼☺️

Valla canım sağlık konusunda evet utanmamak gerekir. Bende belki alttan bakarsa ilkte utanırım sonra alışırım. Doktorun yaklaşımı çok önemli gerçekten canım🤲🏼

Bunu bende duydum kDınlar daha çok alttan bakıyor diye. Banada erkekler daha başarılı gibi geliyor ama gercekten hakkımızda hayırlısı daha fazla doktor yüzü görmeden amacımıza ulaşalım canım🤲🏼

Canım benimkini biraz bu yüzden de değiştirmek istiyorum. Hiç detaylı bilgi vermedi bugün öğlen iğne ol 36 saay sonra ilişki dedi hep bu kdar bu şekilde. Kaç gün sonra test yapcam napcam ilişki düzeni nasıl olcak ben hep burda öğrendim. Dün mesaj attım hala regli olmadım. Eğer olmazsam cuma kan veriyim diye sordum. Ok cuma verirsin. Dedi direk. Bu tedavide çok baştan salma yapıyor gibi geldi bana 🤷🏼‍♀️

Canım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsun ☺️ Biz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin ☺️

Canım pek döneceğini düşünmüyorum ya sanki olmadı gibi hissediyorum bu ay olsun ☺️ Biz adet olunca İstanbul’da bahçeci tüp bebek merkezine yolu doğrulttuk rabbim hakkımızda hayırlısını versin ☺️
Canımmm inşallah gerek kalmazz🙏🏼

Fiyatlarıyla ilgili bilgin varmı canım. Ne kadar tüp bebek ☺️

Valla aklımı kaybedicem. Şimdi eve geldim baktım. İçini açtığımda çizgi varmış gibi gördüğüm yer kuruyunca koyulaşmış biraz daha

Eklentiler

• 6B66E2C3-F684-49DA-B4CD-78EC93905FE1.jpeg
    6B66E2C3-F684-49DA-B4CD-78EC93905FE1.jpeg
    250,9 KB · Görüntüleme: 27

Canım s n biran önce değiştir bizi karşısına oturtup teker teker anlatıyor

Canım Ocak öncesi 10.500 fiyat artı ilaçlar ve rahim dondurma ile 15 16 bine denk geliyordu şimdi de 20 25 bin civarıdır herhalde
Tamam canım aklımda olsun ☺️
Canım s n biran önce değiştir bizi karşısına oturtup teker teker anlatıyor
Yok canım ne anlatması iğneyi vur şu saatte ilişki. Bay bay. Benim doktor direk böyle. O yüzden bende değiştirmel istiyorum. Bide hiç hormonlarıma vs bakmadı. Belki bi sıkıntı var. Basıyo ilacı sadece
Kız o kadar da değil vur dedik öldürdün 😂
Sen inandınmı sence dayanabilirmiyim😂 ama bu testi ben beğenmedim bence pek iyi değil. Pozitif çıkarmalıydı bence hakkını verebilmesi için😂😂😂

İzmirdeki fiyatları nasıl öğrenicem ben ya 🙄 orda yine istanbula yakındır 1000 tlye razıyım. 750 deseler koşa koşa giderim. Ama bu tetkik için nerdeyse doğum parası istiyorlar ya
Ben 700 e yaptırdım.
caddebostanda adını bulursam atarım. Havaalanınada yakın.

X