- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Bende hiç memnun kalmıyorum iki aydır klomen ve iğneden vücudumuza hormon yüklüyoruz boşu boşuna tabi tutsa iyi olur da tutmayınca maalesef hem adet oluyoruz hemde o kadar sancı. Aşılamayı bende araştırıyorum özeller çok pahalı tutma ihtimali de %100 değil tabiki vallahi kafam yanmak üzüre ne yapsam nereye gitsem diye düşünmektenÖyle kuzum hayırlısı
Ağrı değil de akıntı başladı canım pembe geldi sabah akşama kırmızıya döner
Olmak üzereyim bebeğim pembe akıntı başladı akşama kalmaz kırmızıya döncek
Valla bebeğim bebeğm önümde bi rahim filmi engeli var şuan. Devlette filmi kendi doktorun mu çekiyodur acaba ya. Devlete hiç gitmedim özelde de çok tuzlu fiyat çıkardılar bana kalsa bu ay her şeyi halledip direk aşılama denerim ama işte özelde yaptırmam için film ve aşılama 4000 tl istiyolar. Biraz para biriktirmem lazım. Ben de bilmiyorum napcamı. Bu ilaçlar bana çok ağır geldi bi daha boş boş denemek istemiyorm
E InsaAllahAma progestan zararlımıdırki. Bebeğin tutunmasını sağlıyor sadece o diye biliyorum. Sen yine baştan kötüyü düşünme dur bakalım herkesin inceltmez belki
Canım ben filme mart ayında 750 tlye çektirdim. Gercekten çok fiyat vermişler. Aşılama ne kadarki acabaÖyle kuzum hayırlısı
Ağrı değil de akıntı başladı canım pembe geldi sabah akşama kırmızıya döner
Olmak üzereyim bebeğim pembe akıntı başladı akşama kalmaz kırmızıya döncek
Valla bebeğim bebeğm önümde bi rahim filmi engeli var şuan. Devlette filmi kendi doktorun mu çekiyodur acaba ya. Devlete hiç gitmedim özelde de çok tuzlu fiyat çıkardılar bana kalsa bu ay her şeyi halledip direk aşılama denerim ama işte özelde yaptırmam için film ve aşılama 4000 tl istiyolar. Biraz para biriktirmem lazım. Ben de bilmiyorum napcamı. Bu ilaçlar bana çok ağır geldi bi daha boş boş denemek istemiyorm
Yalnız değilsin aynı şeyi düşünüyorum tutmazsa dünya para çöp ve artık bilmiyom ya tutsa tutardı düşünceleri de beynimi kurcalıyo. Benim doktor özelde ama diyoki devlette yaptır para verme. Artık başkasına özelimi açmak istemiyorum ya istemiyorm. Devlette hep erkek doktorlar var. Kimi doktorda aşılama ihtimali düşük diyo ki malesef gördük bunu arkadaşlarımız da var burda yaptıran o parayı tüp bebek için biriktirmek de mantıklı. Napcazzz biz yaaBende hiç memnun kalmıyorum iki aydır klomen ve iğneden vücudumuza hormon yüklüyoruz boşu boşuna tabi tutsa iyi olur da tutmayınca maalesef hem adet oluyoruz hemde o kadar sancı. Aşılamayı bende araştırıyorum özeller çok pahalı tutma ihtimali de %100 değil tabiki vallahi kafam yanmak üzüre ne yapsam nereye gitsem diye düşünmekten
12. Günüm bugün daha hiç test yapmadım canımSenin kaçıncı gün canım daha önce test yaptın mı
Ahh öyle olsa hiç sorun değil film 2000 tl aşılama 1500. Bi garantisi de yok yani işteCanım ben filme mart ayında 750 tlye çektirdim. Gercekten çok fiyat vermişler. Aşılama ne kadarki acaba
Çok gercekten canım yaAhh öyle olsa hiç sorun değil film 2000 tl aşılama 1500. Bi garantisi de yok yani işte
Aaa şimdi görüyorum bunu. Ya ben bu erken gebelik testlerinin bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Ben ilk gebeliğimi normal kaset test ile bata 5 gün kala öğrenmiştim. Senin şu yaptığın hayalet çizgi var ya oyleydi iste. Oncesinde ovulasyon yapmistim koyu cikmaya devam edince gebelikten suphelendim ve doğru çıkmıştı. 2 gün sonra yani bata 3 gün kala çok az pembelesmisti ve o gün kanda öğrendim düşük bir değerle. Sonrasında yükseldi zaten. Sende bi bekle bakalım cumaya kadar. InsaAllah vardır.Pozitif düşün salma kendini
Isyan değil sadece ruhen çok yoruldum ve yıprandımDualarım seninle sakın isyan etme arkadaşım imtihanımız bu
Çok bebeğim cidden ya valla napcam bilmiyom devlette sıra yok dolu iki hafta sonraya randevu veriyo benim de film için günüm geçiyo. Bu ay boş geçicek belki çok uzun süre boş geçicem ya valla bilmiyorum bebeğimÇok gercekten canım ya
Canım benimde reglim düzensiz ama geçen aydan ve düzenli zamanlrımdan hesap edersem hiç şaşmaz her ayın 22 si gibi regli olurdum. Geçen ayda iğneden sonra 7. Gün yani ayın 22sinde regli oldum. O düzene döndüğümü düşünürsem 22sine 5 gün var. Ama ama iğneden 14. Günde bugün olsaydı belli olmazmıydı.Aaa şimdi görüyorum bunu. Ya ben bu erken gebelik testlerinin bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Ben ilk gebeliğimi normal kaset test ile bata 5 gün kala öğrenmiştim. Senin şu yaptığın hayalet çizgi var ya oyleydi iste. Oncesinde ovulasyon yapmistim koyu cikmaya devam edince gebelikten suphelendim ve doğru çıkmıştı. 2 gün sonra yani bata 3 gün kala çok az pembelesmisti ve o gün kanda öğrendim düşük bir değerle. Sonrasında yükseldi zaten. Sende bi bekle bakalım cumaya kadar. InsaAllah vardır.Pozitif düşün salma kendini
Canım.rahim.fipmi çok pahalı istemişler ben c kollu makinaya 750 TL verdim çok rahattıAhh öyle olsa hiç sorun değil film 2000 tl aşılama 1500. Bi garantisi de yok yani işte
Bi garanti olsa olcak aşılamada diye insan düşünmez. Ama oda ihtimal. Devlete bende hiç bakmıyorum bile bide bizim devlette 7 8 tane kadın doğum var. Hepsi erkek. Benim herifte göndermiyor. Bu ay bende gitmicem kendi doktoruma artık. Başka bi özel hastaneye yeni doktor gelmiş. Onu denesemmi ama iyimi kötümü hiç bilmiyorum yeni gelmişÇok bebeğim cidden ya valla napcam bilmiyom devlette sıra yok dolu iki hafta sonraya randevu veriyo benim de film için günüm geçiyo. Bu ay boş geçicek belki çok uzun süre boş geçicem ya valla bilmiyorum bebeğim
Dıger topikteki mesajlarinizin hepsini okumustum. 7.gün gelmesi de ilginç olmuş. Bende okuyunca sasirmistim o zaman. Çatlatma iğnesinden sonra 15.16. Günlerde kanda belli olabilir diye okumuştum. Yarın sabah normal test yap istersen. Cuma da kan verirsin zaten.Canım benimde reglim düzensiz ama geçen aydan ve düzenli zamanlrımdan hesap edersem hiç şaşmaz her ayın 22 si gibi regli olurdum. Geçen ayda iğneden sonra 7. Gün yani ayın 22sinde regli oldum. O düzene döndüğümü düşünürsem 22sine 5 gün var. Ama ama iğneden 14. Günde bugün olsaydı belli olmazmıydı.
Ben aşılamaya 2700 falan verdim canım yine hastaneden hastaneye degisiyoCanım ben filme mart ayında 750 tlye çektirdim. Gercekten çok fiyat vermişler. Aşılama ne kadarki acaba
Narkozlu mu yapıldı hsg sizeCanım.rahim.fipmi çok pahalı istemişler ben c kollu makinaya 750 TL verdim çok rahattı
Özelde mi yaptırsın cnmmsenBen aşılamaya 2700 falan verdim canım yine hastaneden hastaneye degisiyo
Bana sanki aşılama erkekte sorun varsa daha mantıklı gibi geliyor canım. Bilmiyorum pek Araştırmadım tabi deBen aşılamaya 2700 falan verdim canım yine hastaneden hastaneye degisiyo
Yok c kollu bı makina var ağrısız narkozsuz çok bile sürmedi hatta YouTube videosu var videodaki doktor çekmişti benimkinide çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadıNarkozlu mu yapıldı hsg size
Valla ya izmir'e baksam diyorum bi de nasıl bilgi alıcam ya tek tek gezmek de olmaz arayınca telefondan fiyat vermiyoruz diyolarCanım.rahim.fipmi çok pahalı istemişler ben c kollu makinaya 750 TL verdim çok rahattı
Aynı sorun işte eşim de istemiyo erkek doktor. Ben de utanıyorum ben de istemiyorm canım ya kadına bile zorla gittim başta herkes bir değil malesef bu konuda. Bizim gibi olan da çok mecbur kadın doktor arıcazBi garanti olsa olcak aşılamada diye insan düşünmez. Ama oda ihtimal. Devlete bende hiç bakmıyorum bile bide bizim devlette 7 8 tane kadın doğum var. Hepsi erkek. Benim herifte göndermiyor. Bu ay bende gitmicem kendi doktoruma artık. Başka bi özel hastaneye yeni doktor gelmiş. Onu denesemmi ama iyimi kötümü hiç bilmiyorum yeni gelmiş