Orada bir pembelik var ama testi bilmediğim için anlayamadım kenar çizgisi mi yoksa t nin olması gerektiği yer mi orasıİçini açınca sanki gölge gibi var mı bana mı öyle geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada bir pembelik var ama testi bilmediğim için anlayamadım kenar çizgisi mi yoksa t nin olması gerektiği yer mi orasıİçini açınca sanki gölge gibi var mı bana mı öyle geldi
Umarım canımMerhaba kızlar bende femara kullandım cuma günü de çatlatma iğnemi oldum bugün 5. Gün bat 28 şubat umarım herkes mucizesine kavuşur
İçini açınca sanki gölge gibi var mı bana mı öyle geldi
Orada bir pembelik var ama testi bilmediğim için anlayamadım kenar çizgisi mi yoksa t nin olması gerektiği yer mi orası
tatlım hakkında hayırlısı olsun benim dünden beri sulu akıntım var testler gelsin ben de hemen yapacağım ama bence negatif olcak yinebanada içini açınca var gibi geldi ama geri kapattım yine yoktu. Ay kızlar valla kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar beklicem regli olmazsam kan vericem. Progestanı bırakıcam bu arada. Bide doktorumu değiştiricem. Yada bir ay dinlenicen bilmiyorum hiç
Senin kaçıncı gün canım daha önce test yaptın mıtatlım hakkında hayırlısı olsun benim dünden beri sulu akıntım var testler gelsin ben de hemen yapacağım ama bence negatif olcak yine
Dualarım seninle sakın isyan etme arkadaşım imtihanımız buAynn yapcak bisey yok her şey allahtan
Bana hep sen gebe çıkacaksın gibi geliyor içime öyle doğuyor ya
Canım o test çok diyolar almakla iyi yaptın ama yapcak bişey yok bugün olumsuz haber günü benim de pembe akıntım başladı adet oluyorum
Umudum kalmadı kuzu ya olmazsam cuma kan vericem bakalımBana hep sen gebe çıkacaksın gibi geliyor içime öyle doğuyor ya
Oy oy geliyo yani kırmızılarCanım o test çok diyolar almakla iyi yaptın ama yapcak bişey yok bugün olumsuz haber günü benim de pembe akıntım başladı adet oluyorum
Canım üzülme daha yolun başındayız sıkma canını gunler e geçip gidiyor zamanı beklicez üzülmebanada içini açınca var gibi geldi ama geri kapattım yine yoktu. Ay kızlar valla kafam allak bullak oldu. Cumaya kadar beklicem regli olmazsam kan vericem. Progestanı bırakıcam bu arada. Bide doktorumu değiştiricem. Yada bir ay dinlenicen bilmiyorum hiç
Amann olsun zamanı değilmiş diye düşün hayırlısı üzülme sakınCanım o test çok diyolar almakla iyi yaptın ama yapcak bişey yok bugün olumsuz haber günü benim de pembe akıntım başladı adet oluyorum
Ya canım hiç cıkmasaydı hiç üzülmezdim. Ama dün hayali vardı. Sabahkinde de hayali var ama koyulaşma yok. Böyle olunca baştan umut verip sonra umudun kırılınca çok kötü oluyorCanım üzülme daha yolun başındayız sıkma canını gunler e geçip gidiyor zamanı beklicez üzülme
Evet geliyo of ya ama nedense ben üzülmedim hiç ya gerçi bi insan aynı şeye 18.kez üzülemiyo yani Bizim var yaa canımız sağolsun beeUmudum kalmadı kuzu ya olmazsam cuma kan vericem bakalım
Oy oy geliyo yani kırmızılar
Şaşkınlık içindeyim ama üzülmedim bebeğim artık aynı şeye üzülemiyorumAmann olsun zamanı değilmiş diye düşün hayırlısı üzülme sakın
Üzülme üzülme eksiğimiz yok sadece zamana ihtiyacımız varEvet geliyo of ya ama nedense ben üzülmedim hiç ya gerçi bi insan aynı şeye 18.kez üzülemiyo yani Bizim var yaa canımız sağolsun bee
Şaşkınlık içindeyim ama üzülmedim bebeğim artık aynı şeye üzülemiyorum
Haklısın cnm çok şükür bende hayalet bile çıkmadığı için direk moda giriyorum senin bu olup olmaması daha zordur eminimYa canım hiç cıkmasaydı hiç üzülmezdim. Ama dün hayali vardı. Sabahkinde de hayali var ama koyulaşma yok. Böyle olunca baştan umut verip sonra umudun kırılınca çok kötü oluyor
Kızlar, bana doktorum hamile kalsak bile regl ağrılarımızın olabileceğini ve bunun normal olduğunu söyledi.yani testlerinizde umut varsa bekleyin, sıkmayın canınızı. İnşallah hepimizin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olurEvet geliyo of ya ama nedense ben üzülmedim hiç ya gerçi bi insan aynı şeye 18.kez üzülemiyo yani Bizim var yaa canımız sağolsun bee
Regl mi oldunCanım o test çok diyolar almakla iyi yaptın ama yapcak bişey yok bugün olumsuz haber günü benim de pembe akıntım başladı adet oluyorum
Canım benim de geldi sabah kırmızılar. Nasip değilmiş bidahaki aya artık gidicekmisin doktora falan nasıl bi yol izleyeceksinEvet geliyo of ya ama nedense ben üzülmedim hiç ya gerçi bi insan aynı şeye 18.kez üzülemiyo yani Bizim var yaa canımız sağolsun bee
Öyle kuzum hayırlısıÜzülme üzülme eksiğimiz yok sadece zamana ihtiyacımız var
Ağrı değil de akıntı başladı canım pembe geldi sabah akşama kırmızıya dönerKızlar, bana doktorum hamile kalsak bile regl ağrılarımızın olabileceğini ve bunun normal olduğunu söyledi.yani testlerinizde umut varsa bekleyin, sıkmayın canınızı. İnşallah hepimizin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur
Olmak üzereyim bebeğim pembe akıntı başladı akşama kalmaz kırmızıya döncekRegl mi oldun
Valla bebeğim bebeğm önümde bi rahim filmi engeli var şuan. Devlette filmi kendi doktorun mu çekiyodur acaba ya. Devlete hiç gitmedim özelde de çok tuzlu fiyat çıkardılar bana kalsa bu ay her şeyi halledip direk aşılama denerim ama işte özelde yaptırmam için film ve aşılama 4000 tl istiyolar. Biraz para biriktirmem lazım. Ben de bilmiyorum napcamı. Bu ilaçlar bana çok ağır geldi bi daha boş boş denemek istemiyormCanım benim de geldi sabah kırmızılar. Nasip değilmiş bidahaki aya artık gidicekmisin doktora falan nasıl bi yol izleyeceksin