Canım ben görüyorum çizgiFoto da niye belli olmuyor anlamadım. Daha önce de bu testen kullandım hiç yanında çizgi olmuyordu
Çatlatma iğnesinin kaçıncı gününde yaptınız testinizi benim de aşağı yukarı böyleFoto da niye belli olmuyor anlamadım. Daha önce de bu testen kullandım hiç yanında çizgi olmuyordu
Canım umudunu sakın kaybetmeEvet canım öyle çıkmıştı ven artık pes ettim dört yıl neden yaa dört yıl artık hayırlısı diyip önüme bakcam
15.gün bugunÇatlatma iğnesinin kaçıncı gününde yaptınız testinizi benim de aşağı yukarı böyle
Aynn yapcak bisey yok her şey allahtanCanım umudunu sakın kaybetmebu bir sınav ve daha önümüzde nice aylar var. Hayalet çizgilere ben de güvenmiyorum ha çıkanda çıkıyor ama hata payı yüksek hayaletlerin.ben ilk ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum femara kullanmadan. İğnenin 13. Günü hayalet gördüm kan tesi yaptırdım 1.40 çıkmıştı ve bugün artığım testler gibiydi o zaman da. Sınav bu napalım
Canım geçen topkikteki arakadşaında böyleydi gördük dedik gittimkan verdi 46 çıkmıştıBugün 14. Günüm canım. 12. Gün hiçbişey çıkmadı. 13. Gün bi hayalet gibi bişey cıktı. Bugün de böyle. Bugün dışarı çıkıcam. Alıcam tekrar test bakalım
Ay canım şuan bağrıma ateş düştü. Bi erken gebelik bi normal teste 52 tl verdim yaaa. Çıkamadımda geri fiyatı diyinceCanım geçen topkikteki arakadşaında böyleydi gördük dedik gittimkan verdi 46 çıkmıştı
AbowwwAy canım şuan bağrıma ateş düştü. Bi erken gebelik bi normal teste 52 tl verdim yaaa. Çıkamadımda geri fiyatı diyince
Oha hangi marka oAy canım şuan bağrıma ateş düştü. Bi erken gebelik bi normal teste 52 tl verdim yaaa. Çıkamadımda geri fiyatı diyince
Ay neyin kafasınu yaşıyolar acaba yaa. Tüh inşallah değerAbowwweczaneler öyle erken gebelik fiyatları çok pahalı
Bu kuzum. İnşallah değer artık valla yapmayıp saklasammı diye bile düşündümOha hangi marka omirratech benimki 20 liraydı. Hadi bakalım testini heyecanla bekliyoruz sonuç güzel olsun da değer her şeye
Ebet bu markaya ben 46 lira 50 lira ödediğini bile biliyorum kaç ayAy neyin kafasınu yaşıyolar acaba yaa. Tüh inşallah değer
Bu kuzum. İnşallah değer artık valla yapmayıp saklasammı diye bile düşündüm
Canım güzel muamele et onaAy neyin kafasınu yaşıyolar acaba yaa. Tüh inşallah değer
Hadi yapar sonuçları paylaş bizimleAy neyin kafasınu yaşıyolar acaba yaa. Tüh inşallah değer
Buda içi. Ay kafayı yicem kuzu yaa((
Ama en azından için rahat etti kuzummm belirsizlik daha kötü. Hiç umudumuzu yitirmeden diğer aya yoğunlaşalımbence olsa çıkardı zaten daha silik çizgiler.biz o gölgeyi görmek için bakıyoruz testlere Hayırlısı olsun.hiç üzülme Lütfen bir de bir hafta içinde olmazsan tekrarlamayı unutma
İçini açınca sanki gölge gibi var mı bana mı öyle geldiBuda içi. Ay kafayı yicem kuzu yaa