Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar🌸 bir tarafımda en büyüğü 19mm olarak 3 yumurtam olmuş diğer tarafımda 17 mmlik 1 tane var. 2 gün daha klomen kullanıp çarşamba sıkışık gel dedi.

Aslında bugün iğne vurulabilirdiö bence dimi? Ama 20 mm olmadan vurmuyo 🤷🏼‍♀️
Hadi hayırlı sonuç olur inşallah birsürü yumurta olmuş ne güzel 🤗

İnşallah olur canım iğne vurmadan kendisi çatlar belki
İnşallah canım çarşamba gidicem duruma göre iğne yapar bence. Ama bugünleri de boş geçmicem nolur nolmaz 🤗
bende bugün gittim kontrole 20 mm olmuş bi tanesi çatlama iğnesi vurdu bugün bakalım inşallah kavuşuruz bu ay hepimiz tek isteğim☺️
Hadi hayırlısı olsun canımm.inşallah inşallahh🤲🏼☺️

Günaydın kızlar🌸 bir tarafımda en büyüğü 19mm olarak 3 yumurtam olmuş diğer tarafımda 17 mmlik 1 tane var. 2 gün daha klomen kullanıp çarşamba sıkışık gel dedi.

Maşallah maşallah iyi büyümüşler iyi yapmış kuzu vurmammakla bende de öyle oldu bende Çarşamba tekrar gidecem bakalım ikinci klomen mi yoksa başka bişey mi uygulayacak 🥰

Cookiie Cookiie cnm benimde iki hatta birgün sürdü reglim şuan kesildi 🤦🏿‍♀️
canım hatırlarsan benimde çok kısa sürmüştü doktorum klomen azaltır demişti.
birde 1 günde yoğunmu geldi. Renk olarak kırmızımıydı.
yerleşme olmasın diye şeyttimde 🤣

Maşallah maşallah iyi büyümüşler iyi yapmış kuzu vurmammakla bende de öyle oldu bende Çarşamba tekrar gidecem bakalım ikinci klomen mi yoksa başka bişey mi uygulayacak 🥰
Vurmaması dahamı iyi canım küçüklermi daha burda 17 mmde bile vurduranı görüyorum bazen benimde 20 mm olcak illa diyor😊
Geçen ay çok zor büyümüşlerdi bu ay maşallah iyi büyümüşler femaranın etkisi var dedi doktorum inşallah işe yararlar artık büyüyorlar da 😊
Ay inşallah bu ay güzel sonuçlar alalım canım ya. Senin büyümelerinde bi sıkıntı varmıydı. Eğer varsa femarayıda sor istersen doktoruna

Merhabalar canım benim de en büyük yumurtam 17 mm Di bugün iğnemi oldum beklemedeyim inşallah hayırlısı olur 💐

Merhabalar canım benim de en büyük yumurtam 17 mm Di bugün iğnemi oldum beklemedeyim inşallah hayırlısı olur 💐
Hayırlısı olsun canım inşallah mucizen gelir bu ay sabırla beklemeler 😊 bende çarşamba vurulurum Allah nasip ederse inşallah 🤲🏼😍

Hayırlısı olsun canım inşallah mucizen gelir bu ay sabırla beklemeler 😊 bende çarşamba vurulurum Allah nasip ederse inşallah 🤲🏼😍
Bence erken vurdu ama doktor 16 22 mm arası dedi geçen ay tam 19 ve 20mm Di bakalım bu ay nasıl olacak bilginiz var mı küçük yumurtalar ne oluyo o zaman doktor en büyüğü 17mm dedi 15 12 falan da var sonradan gelişme ihtimali var mı acaba

Bence erken vurdu ama doktor 16 22 mm arası dedi geçen ay tam 19 ve 20mm Di bakalım bu ay nasıl olacak bilginiz var mı küçük yumurtalar ne oluyo o zaman doktor en büyüğü 17mm dedi 15 12 falan da var sonradan gelişme ihtimali var mı acaba
Canım bu konuyu hiç bilmiyorumki, burda görüyorum 17 mmde vurulan çok gördüm ama. Benim doktorum hep 20 mm olması gerek en az diyor. Geçen ayda 19 mmydi bir gün dHa klomen kullandırtıp ertesi gün vurdurttu. Bu ayda en büyüğü 19 mm ama çarşamba çağırdı. Hangisi doğru bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Canım bu konuyu hiç bilmiyorumki, burda görüyorum 17 mmde vurulan çok gördüm ama. Benim doktorum hep 20 mm olması gerek en az diyor. Geçen ayda 19 mmydi bir gün dHa klomen kullandırtıp ertesi gün vurdurttu. Bu ayda en büyüğü 19 mm ama çarşamba çağırdı. Hangisi doğru bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Her doktorun kendine göre Bi yöntemi var galiba 😊 14 şubat bu sene benim için ayrı Bi önem taşıyor iğnenin etkisi geçer test yaparım umarım sağlıklı Bi gebelik olur hepimiz için

bayanlar bir sorum olacak ben bir kere kimyasal geçirdim. Sizce iğneden sonra progestan kullansam sorun olur mu doktor vermedi bana ama kendi kafama göre kullansam

Her doktorun kendine göre Bi yöntemi var galiba 😊 14 şubat bu sene benim için ayrı Bi önem taşıyor iğnenin etkisi geçer test yaparım umarım sağlıklı Bi gebelik olur hepimiz için
Evet canım 😊 hadi inşallah canım o güne test günün tam da 😊 benimde bu ayın 22si eşimin doğum günü, inşallah babasına hediye almaktan kurtarır minik kendi gelir🤣🤣

Bat 14 şubat mı sizinde. Bnm için de bu 14 şubatın ayrı bir yeri olacak

Yaa iğne olmakta ayrı bi heyecan oluyo bakalım olcak mı çok heyecanlıyım bende regl tarihim 18 ocakta oldum ama düzensiz oluyodu düzensizlik sürer mi acaba yoksa geçince hemen test mi yaparım bilemedimm

X